חחחח "רק!"
מ מ א י ה 9 0 New member 27/1/08 #102 עכשיו קלטתי עוד משו.. עם פלייר?!?!?!?! מה את חולה?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!
S shilgiah New member 27/1/08 #112 ../images/Emo85.gif../images/Emo187.gifחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif איזה היסטריה... פלייר בצד אחד, שתי אצבעות בצד שני.. זה כאב לי באצבע.. וחוץ מיזה עם פלייר זה הולך מהר ולא כואב.. פשוט מעצבן חחחח אבל עדיף! באמת.. העגילים רפואים האלו הם כ"כ חרא! הם עושים את הכאב.. עכשיו לא כואב לי רק קצת אדום.. לפעמים דם פה ושם.. חפרתי
../images/Emo85.gif../images/Emo187.gifחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif איזה היסטריה... פלייר בצד אחד, שתי אצבעות בצד שני.. זה כאב לי באצבע.. וחוץ מיזה עם פלייר זה הולך מהר ולא כואב.. פשוט מעצבן חחחח אבל עדיף! באמת.. העגילים רפואים האלו הם כ"כ חרא! הם עושים את הכאב.. עכשיו לא כואב לי רק קצת אדום.. לפעמים דם פה ושם.. חפרתי
מ מ א י ה 9 0 New member 27/1/08 #115 זה לא מצחיק בכלל! וזה גם צריך להיות סטרילי.. אני לא חושבת שפלייר זה דבר סטרילי~!~!#$%^$#%$#%
S shilgiah New member 27/1/08 #122 ../images/Emo85.gif../images/Emo187.gifאולי.. אבל את כן...../images/Emo6.gif וגם אם הוא לא סטרילי, הוא לא נגע באוזן בכלל.. רק בעגיל הרפואי...
../images/Emo85.gif../images/Emo187.gifאולי.. אבל את כן...../images/Emo6.gif וגם אם הוא לא סטרילי, הוא לא נגע באוזן בכלל.. רק בעגיל הרפואי...
N niro levi New member 27/1/08 #99 ../images/Emo216.gifבוקר מצוייןןןן היום מסע מבראשיתתתת אני יוצאת מפה ב1 וחצי לפנות בוקר.. הייתי אמורה להתחיל ב10 וללמוד שעה אחת אבל לא הלכתי כי השעון מעורר החליט שהוא לא מצלצל.. עכשיו אני הולכת לסידורים אחרונים שיהיה המשך יום נעים ושבוע טוב לכולםםםם
../images/Emo216.gifבוקר מצוייןןןן היום מסע מבראשיתתתת אני יוצאת מפה ב1 וחצי לפנות בוקר.. הייתי אמורה להתחיל ב10 וללמוד שעה אחת אבל לא הלכתי כי השעון מעורר החליט שהוא לא מצלצל.. עכשיו אני הולכת לסידורים אחרונים שיהיה המשך יום נעים ושבוע טוב לכולםםםם
S shilgiah New member 27/1/08 #125 ../images/Emo85.gif../images/Emo187.gifתהני לך בובה../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif
N niro levi New member 27/1/08 #145 ../images/Emo216.gifתודה מותק../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif
M menori New member 27/1/08 #113 שיעור חופשי../images/Emo3.gif הברזתי מספורט כי לא הייתה לי מורה (ברחתי עם אולגה בגשם ) ועכשיו אין לי מורה לערבית אז אני במחשבים מגניב לי פה יום גשום וחלקלק וטוב
שיעור חופשי../images/Emo3.gif הברזתי מספורט כי לא הייתה לי מורה (ברחתי עם אולגה בגשם ) ועכשיו אין לי מורה לערבית אז אני במחשבים מגניב לי פה יום גשום וחלקלק וטוב
S shilgiah New member 27/1/08 #131 ../images/Emo85.gif../images/Emo187.gifנראה לי שאני גם אבריז מספורט... אין לי כוח לזה.. וכדי להגיע בזמן אני צריכה לצאת.. ממ.. עכשיו! ללכת או לא??? בעע נראה..
../images/Emo85.gif../images/Emo187.gifנראה לי שאני גם אבריז מספורט... אין לי כוח לזה.. וכדי להגיע בזמן אני צריכה לצאת.. ממ.. עכשיו! ללכת או לא??? בעע נראה..
S shilgiah New member 27/1/08 #129 ../images/Emo85.gif../images/Emo187.gifחחחח יומטוב מותק../images/Emo24.gif נראה לי שגם אני אזוזה..
ר רונקיפליצית New member 27/1/08 #133 ../images/Emo204.gifכולם הבריזו מאנגלית היום אה? גם אני, קמתי ב9 וחצי בטעות *מסמיק* ועוד התבטלו לי שעתיים מתמטיקה ויצא יום קצר ועכשיו זזה לריצה ואז מקלחת ושיעור נהיגה, אני אוהבת את היום הזה
../images/Emo204.gifכולם הבריזו מאנגלית היום אה? גם אני, קמתי ב9 וחצי בטעות *מסמיק* ועוד התבטלו לי שעתיים מתמטיקה ויצא יום קצר ועכשיו זזה לריצה ואז מקלחת ושיעור נהיגה, אני אוהבת את היום הזה
S shilgiah New member 27/1/08 #137 ../images/Emo85.gif../images/Emo187.gifחחחחחחח../images/Emo6.gif אני סתם סתומה.. קמתי ב7!! ולא הלכתי בכלל!! תהני בובית!
../images/Emo85.gif../images/Emo187.gifחחחחחחח../images/Emo6.gif אני סתם סתומה.. קמתי ב7!! ולא הלכתי בכלל!! תהני בובית!
ז זוהרוש15 New member 27/1/08 #134 ../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif!! פורום של מבריזנים יש לנו! אני לא מבריזה שיהיה יומטוב! אהההה קיבלתי 94 באזרחות!!
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif!! פורום של מבריזנים יש לנו! אני לא מבריזה שיהיה יומטוב! אהההה קיבלתי 94 באזרחות!!
S shilgiah New member 27/1/08 #138 ../images/Emo85.gif../images/Emo187.gifחחחחחחחח לגמרי..../images/Emo6.gif פששש יפה לך!!