shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo187.gifאבל לי אחרי אנגלית יש שעה חופשית

הייתי צריכה להתחיל ב11 אם אני לא הולכת לאנגלית.. אבל הינה אני פה.. (בגלל החורים הנאחסים האלו..
).. אני אלך ב12... או ב12 וחצי או בכלל לא.. נראה..חחחח

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo187.gif12 כי השיעור של 11 התחיל ואחריו

+יש הפסקה.. ואולי לא בגלל שאחרי ההפסקה יש ספורט (שלמרות שאני צריכה חח אין לי כוח בשיט..) ואחרי ספורט שעתיים מתמטיקה ויש מצב שאמא שלי תגיד לי לצאת ברבע לאחת גם ככה כדי לקחת את אח שלי מהבי"ס.. ככה ש... יש מצב שאני פשוט אשאר בבית ואראה את כל העונה של גיבורים אומשו בסגנון..

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo187.gifוגם כשאין אני מוצאת משהו...../images/Emo3.gif

אממ כן.. מסתבר..

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo187.gifאיזה מהר הגבת...../images/Emo2.gif

לא.. יש לי אחות גדולה, אחות קטנה ואח קטן..

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo187.gifחחחח כן...../images/Emo6.gif!!

אח"כ שמתי לב...

חחחח לי יש שעתיים אנגלית ואז שעה חופשית!

באמת מיותר.. לא צריך ללמוד אנגלית.. גם ככה לא לומדים לבגרות באנגלית! חחח זה כזה מטופש..

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo187.gifחחחח כ"כ נכון...

זה או אנסיינים לבד או אנסינים עם קטע כתיבה או אנסינים עם קטע שמיעה.. השיעורים האלו לא ברמת עוזרים...

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo187.gifבטח חברה שלי...../images/Emo6.gif!! מסכנה..

התקשרתי אליה 5 דקות לפני 11 ולא ידעתי מה השעה וחשבתי שאני אספיק לשעה הבאה (11..), אז אמרתי לה שיש מצב.. אז בטח הוא קרא שמות בדיוק ב11:11 אומשו חח והיא ראתה שאני לא שם..XD

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo187.gifאממ.. חחח צורך בריחה תמידי..../images/Emo13.gif

סתם.. אין איך להגדיר חחחחח כשצריך/רוצים הולכים..
אממ אז כן אולי חופשי..XD אבל לפעמים אני "נגררת"..
ו..היי! לפעמים אני נשארת למרות שאני מתה ללכת..

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo187.gifכוס עמק ערס../images/Emo70.gif

נסתם לי החורררר עכשיו יש לי רק 7 באוזן שמאל..
איטן מצב שאני פותחת אותו.. גם ככה התחיל לכאוב וזה.. אוף.. עד שהצלחתי לפתוח אותו ואת השאר..(עם פלייר כוסאמאשלהם!).

למעלה