טוב אז ככה../images/Emo27.gif
יצאתי באוטובוס לצומת מסמיה [ליד ב"ש אני חושבת] ב6:20 הגעתי לשם ב:8:15. חילקו אותנו לקבוצות ואז עשינו הכרות שכל אחד סיפר על עצמו משהו. נתנו לנו משימה לעשות בקבוצה כדי לראותאיך אנחנו עובדים כצוות. במשימה נאמר שהממשלה נותנת תקציב של איזה סכום מסויים שלא זכור לי והיינו צריכים לחשוב לאן הכסף ילך בתחום הלימודי, כאילו לעשות תרשים של בצפר או פנימייה משהו כזה ולהחליט לאיזה אוכ' זה מה המטרות של המקום ולעשות תרשים של איך הוא נראה ב-10 דק' ואח"כ מישהי מהקבוצה צריכה להציג את זה. אח"כ עשינו מבחן והיינו צריכים להתאים את האישיות לתפקיד שלה, לענות על כל מיני שאלות אמריקאיות ולהכניס ערים שרשומות בצד למפה של א"י. ואז, כתבו לנו מלא נושאים על הלוח שכל אחת היתה צריכה לבחור נושא והיה לנו 20 דק' לבנות הרצאה של 6 דק' [אני בחרתי בתאונות דרכים]. ואז נכנסנו לחדר גדול כל הקבוצות והסבירו לנו על התפקידים בחיל החינוך, ענינו על שאלון אישי. הגענו והעברנו את ההרצאה [הלך לי ממש טוב.]. אח"כ לכל אחת היה משחק סימולציה. אני הייתי תלמידה שיש בבצפר שלה הרבה עולים חדשים שאני חושבת שלא מקבלים יחס ראוי וקבעתי פגישה אם המנהל כדי להסביר לו את זה. [גם פה היה סבבה
]. אח"כ ראיון אישי והביתה
. הגעתי ב-19:20. יום מתיש
אבל היה כיף
.