Bull Shit

New member
נכנסתי להדריך בבני עקיבא.. חח...

תודו שזה מעניין.. מה שכן.. יש בכל מוצ"ש ישיבת מדריכים.. ואני אחד שרגיל ללכת עם ג'ינסים כל החיים שלי.. וקניתי במיוחד בשביל שבת שני ג'ינסים אחד שחור ואחד כחול-כהה.. והנה מישו קופץ.. קודם כל.. הג'ינס הזה שלא יחזור על עצמו.. ומה כן שאלתי את הקומונרית (זאתי שמחליטה על הכל..) אם הם בסדר.. והיא התחשבה בי ובחבר שלי (שהוא כמוני..) ואמרה שזה מצויין.. בקיצורר.. התפתח ריב ענקייי.. צעקות והכל.. ואני רואה כזה את כולם מרחמים עלי אל תדאג יהיה בסדר, זה יפה עליך והכל.. ואז ני אומר כזה.. תגידו.. נראה לכם שאני עומד לבכות בגלל זה? אנ שומע את הערות ולוקח ברצינות.. מה שכן הם המשיכו לריב.. הוא.. מול כולם שאמרו שככה אני וזה מה שיש.. הקומונרית הפסיקה שתמריבה ואמרה שנדון על זה שבוע הבא.. עד אז.. אני עם הג'ינס.. ולמי שלא טוב.. שילך לחפש את עצמו באיזה מדבר.. (גרוע אה?)

just adiki

New member
ג'ניס../images/Emo99.gif

אתה צריך לבוא עם מכנס שחור מחוייט?
או טרנינג? איך זה הולך? ואמא שלי היתה בבני עקיבא

Bull Shit

New member
אממ..

בדוגרי אני לא יודע ממה זה עשוי אבל מכנסיים אלגנטיות.. במקרה האחר אפשר עם דגמ"ח.. מה שכן אני שובר שיאי היסטוריה.. לא ראו מדריך בהמון שנים האחרונות הולך עם ג'ינס חחחח.. נראה מה יהיה בדיון על זה.. מה שכן.. יש לי אישור.. (נשמע כמו איזה בית כלא..) את מסורתית?!

just adiki

New member
אממ... אני שומרת..

נאי לא יודעת איך לקרוא לעצמי בעקרון
עד לפני שנה שמרתי כשרות ועכשיו כבר לא. מה שכן אני מדליקה נרות בשבת ואנחנו עושים את כל החגים כמו שצריך. אפשר להגיד שאני מסורתית חח... אמא שלי באה מבית דתי, סבא שלי היה רב ככה שהיא כן מקפידה על דברים. לא כמו בבית דתי היא לא כופה על עצמנו והיא רואה טלויזיה בשבת וכד' אבל היא לא מדליקה אש ולא נוסעת.

Bull Shit

New member
מכבי הרצליה- בית"ר ירושלים.. 0-1..

מחצית בינתיים.. לפי מה ש-ONE רושמים.. בית"ר לא משחקת טוב ומתקשה נגד הרצליה.. אולי סוף כל סוף אבוא בחיוך ענקיייי לבצפר שלי מחר ואגיד.. אוהדי בית"ר תורידו פרופיל!!! תראו למה אתם שווים!! הייתה פגרה.. אנחנו חזרנו ממנה עם ניצחון.. ואתם.. בהפסד.. הלוואיי.. שבוע טוב!

Bull Shit

New member
באסה..

כבר התכוננתי לחגוג מחר.. נו טוב גם תיקו יספיק לי מחר לרדת על כמה..

tzedek tirdof 9

New member
השנה הולכים עד הסוף... אליפות!

אגב הפער הוא לא 26 אלא 25 נקודות בלבד! והפער מהכרטיס המיוחל לאירופה עומד על 15 נק'.

just adiki

New member
סוף סוף בביייית!

הייתי היום בזימונים לחיל חינוך
. היה הורס
. באמת שהיה לי ממש כיף למרות שזה היה יום ארוך ממש. התעוררתי ב5:40 ועליתי על אוטובוס ב-6:20 הגעתי לבסיס ב8 ורבע בערך ואז התחלקנו לקבוצות והיו לנו כל מיני פעילויות שם. [אם מישהו רוצה פירוט אז בכיף...]. יצאתי משם ב5, הגעתי הביתה ב-7 וחצי. עייפה מתה! אכלתי, ראיתי "הישרדות" [פרק מצחיק ברמות!!
] ועכשיו אני כותבת פה ומלקחת ויאללה למיטה. כמה שאני עייפה|שין|.

just adiki

New member
טוב אז ככה../images/Emo27.gif

יצאתי באוטובוס לצומת מסמיה [ליד ב"ש אני חושבת] ב6:20 הגעתי לשם ב:8:15. חילקו אותנו לקבוצות ואז עשינו הכרות שכל אחד סיפר על עצמו משהו. נתנו לנו משימה לעשות בקבוצה כדי לראותאיך אנחנו עובדים כצוות. במשימה נאמר שהממשלה נותנת תקציב של איזה סכום מסויים שלא זכור לי והיינו צריכים לחשוב לאן הכסף ילך בתחום הלימודי, כאילו לעשות תרשים של בצפר או פנימייה משהו כזה ולהחליט לאיזה אוכ' זה מה המטרות של המקום ולעשות תרשים של איך הוא נראה ב-10 דק' ואח"כ מישהי מהקבוצה צריכה להציג את זה. אח"כ עשינו מבחן והיינו צריכים להתאים את האישיות לתפקיד שלה, לענות על כל מיני שאלות אמריקאיות ולהכניס ערים שרשומות בצד למפה של א"י. ואז, כתבו לנו מלא נושאים על הלוח שכל אחת היתה צריכה לבחור נושא והיה לנו 20 דק' לבנות הרצאה של 6 דק' [אני בחרתי בתאונות דרכים]. ואז נכנסנו לחדר גדול כל הקבוצות והסבירו לנו על התפקידים בחיל החינוך, ענינו על שאלון אישי. הגענו והעברנו את ההרצאה [הלך לי ממש טוב.]. אח"כ לכל אחת היה משחק סימולציה. אני הייתי תלמידה שיש בבצפר שלה הרבה עולים חדשים שאני חושבת שלא מקבלים יחס ראוי וקבעתי פגישה אם המנהל כדי להסביר לו את זה. [גם פה היה סבבה
]. אח"כ ראיון אישי והביתה
. הגעתי ב-19:20. יום מתיש
אבל היה כיף
.

Bull Shit

New member
ואוו!!

בלי להעליב וכל זה.. לא שמעתי אפעם על חיל חינוך.. זה כאילו גם מצה"ל?! הסבר אם אפשר... :)

למעלה