tomash11

New member
יש כמה

tom waits- rain dogs tom waits - swordfishtrombons radiohead- ok computer radiohead - hail to the thief עוד?:)

tomash11

New member
המממ

רדיוהד התחילה בתור להקה של רוק אלטרנטיבי אפשר לקרוא לזה, אתה בטוח מכיר את הלהיט ההסטרי שלהם creep. אחרי עוד אלבום קצת כסחיסטי יותר ורך יותר בו זמנית, הם הוציאו את אחד האלבומים הגדולים בתולדות המוסיקה ואחד שנחשב לאחד הטובים אם לא הגדול ביותר ב20 שנה האחרונות - ok computer. גם שם אפשר לקרוא למוזיקה הזו אלטרנטיבי למרות שהידיעות שלי בסגנונות מוזיקה די מוגבלים ולכן אני לא מכיר מילה טובה אחרת לזה. הדיסקים לאחר מכן, ובינהם הדיסק שהזכרתי hail to the thief, משלבים כבר הרבה יותר מוזיקה אלקטרונית בתוכם, החל מנגיעות נפלאות ברקע ועד לביטים חזקים ביותר שמתחברים מעולה למוזיקה שלהם בכללי. זה ממש לא טראנס/האוס וכולי, אבל זו כן מוזיקה אלקטרונית, היחידה בעצם שאני שומע. אחרי האלבום השלישי (ok computer) יתר האלבומים מאד לא מתלבשים על האוזן בשמיעה ראשונה, אבל שווה להשקיע בהם זמן ולהקשיב כמה פעמים.

Roy1232

New member
דווקא לא הייתי ממליץ על HTTT

כשיש את דה בנדס ואין ריינבווס שהם הרבה יותר טובים... שתי יצירות מופת (ועוד לפני שהזכרתי את OK)

tomash11

New member
זה נחשב אלבום לא טוב שלהם

אבל הוא פאקין מעולה לדעתי. דה בנדס הוא באמת אלבום ענק שהלך קצת לאיבוד בין קריפ לאו קיי. לאין ריינבוס אני עדיין מנסה להתחבר.

Roy1232

New member
IR אלבום שקשה מאוד איתו בהתחלה

לקחו לי החודשיים האלה כדי להתאהב כמו שצריך. אבל זה רדיוהד, זה תמיד מגיע

tomash11

New member
לא מצאתי שם את השיר הקילר עדיין....

בHTTT זה מגיע על הפתיחה, בamnesiac זה I might be wrong (למשל, יש עוד אחד שניים) שהם נקלטים חזק ודרכם מתחברים ליתר. בIR יש כמה רצועות לא רעות ואפילו אחת ששמתי עליה עין במיוחד, נו טוב, אני שומע בעיקר ברכב וכנראה שלא נסעתי הרבה לאחרונה עם הדיסק הזה.

Roy1232

New member
שווה לך גם לעבוד 10 שנים בשביל הזכות הזאת

אז להיכנס לאימיול בשביל רדיוהד זה באמת שטויות
. והז'אנר - לא מוגדר... אני אוהב להגדיר את הז'אנר פשוט רדיוהד.

TheBestM

New member
אני פתוח להכל...

אלה אם זה רוק ממש כבד וכאלה..., הוא קלאסי שהוא ממש משעמם...:S

למעלה