L A D Y B U G 2

New member
../images/Emo207.gif Muse ב-MTV2 היום 20:00

לכל מי שיש HOT.. היום בשעה 20:00 יש הופעה של מיוז מרוק אמ רינג 2004 אני ממש אוהבת את ההופעה הזאת
. תהנו!

dovky

New member
תודה!

אני מקווה שזו לא עוד אחת מהפעמים האלה שלהוט אין מושג מה משדרים אז הם סתם כותבים... קרה לי כבר כמה פעמים שבלוח שידורים היה כתוב שתהיה הופעה של מיוז ובמקום היה הופעה של הפו פייטרס, או שהיה כתוב שישדרו את "מיוז - וידאוגרפיה" ושמו במקום את של הפו פייטרס... אני לא מבין איך אפשר לבלבל בכלל...

אני ממש אוהבת את ההופעה הזאת :)

מזמן לא ראיתי אותה, מזל ששידרו אותה אתמול כשלא היה לי שום דבר אחר לעשות
עשה חשק להופעה

Musedol

New member
איך הוא באמת??

אני בתהליכי חיפוש שלו. מזכיר לי את ג'וזף מריק, האיש והאגדה, איש הפיל האמיתי.

Musedol

New member
יאי, אז זכרוני לא בוגד בי

(לא הייתי בטוחה ב100% אז אמרתי "מזכיר") תודה

lestatgirl

New member
כל הסרטים עם התחושה המסויימת הזאת..

טריינספוטינג ספון [ימים מכורים] אלפנט [ובאולינג לקולומביין] Cruel Intentions [שכחתי איך קוראים לזה בעיברית, בכל מקרה רק הראשון..] 5 ילדות יפות גיבוריים דמיוניים דור הפרוזאק Fear and Loathing in Las Vegas Ferris Bueller's Day Off ראיון עם הערפד
מופרעים סליפי הולו רקוואים Xמן הראשון רק.. סרטי באטמן כמובן כל סרטי קיליאן מרפי, [
הוא חייב להפסיק למות בהם.. או לפחות שיהיו קצת פחות דכאוניים, הוא לא יכול לעשות איזה מחזמר או משהו?] דומינו אות משמים [המקורי לא החידוש המזוויע עם קוטון מצעקה וההיא מ10 דברים..] הרדוף לבן נערי הפלא, וסרטי טובי מגוויר בכללי.. אלפא דוג סולט לייק סיטי פאנק נערה בהפרעה עיר האלוהים שמש נצחית.. ואם תסלחו לי הלכתי לבלוקבסטר... עשה לי חשק.

M a a y a n K

New member
אווו...סרטים טובים

וקיליאן מרפי דווקא לא מת בנערה עם עגיל פנינה או בארוחת בוקר על פלוטו (שדרך אגב, גם סרט טוב)

lestatgirl

New member
אני יודעת אבל בנערה עם עגיל זה תפקיד מאוד קטן

בכל מקרה הבנתי שהוא משחק בבאטמן החדש אז יאמי
נקווה שהוא יהיה גם בשאר סרטי ההמשך. ואם כבר שימות אז אם אפשר לא ע"י אנשים שהוא אוהב?.. א"ב על פלוטו מצויין, אבל אני מעדיפה אותו כגבר, ויש לי בעיה עם סטפן ריאה.

M a a y a n K

New member
היום ראיתי אותו!

בטיסת לילה, שזה סרט די מפגר האמת...אפילו לא חיכיתי לסוף לראות אם הוא מת או לא... והוא לא מת בבאטמן מתחיל?
דרך אגב, אני גם מעדיפה אותו כגבר למרות שהוא מספיק יפה בשביל להיות אישה

lestatgirl

New member
טיסת לילה היה עצוב

אבל אחרי שהיא תקעה לו את הדבר הזה בצאוור מה שנשאר מהקול שלו היה דיי סקסי אז זה בסדר וגמני לא זוכרת אם הדמות מתה בסוף, אחרי הסרט הזה יותר דאגתי לחיי הקריירה שלו

Miss Naama

New member
מיתרים!

אני כל-כך אוהבת את הסרט הזה. הוא ממש מעולם אחר (Strings). די חרשו עליו ב-HOT PRIME. ו, המ, ימי שלישי עם מוריי סרט נהדר. בעיקרון אני נהנית מרוב הסרטים שאני רואה, אבל כאלה שאני ממש אוהבת יש מעט.

למעלה