Musedol

New member
ממ..

רקוויאם לחלום, המספריים של אדוארד.. לא עולים עוד ספציפים לראש, אבל מהסרטים החכמים האלה.

M a a y a n K

New member
אוו קשה

הייתי צריכה להשקיע זמן במחשבה הזו...
גיבורים דימיוניים
סרטי קווין סמית' (אבל רק כאלה שכוללים את ג'יי ובוב השקט)
רקוויאם לחלום (קרדיט לפסקול)
אמריקה X
גיבורי על למיניהם (אקסמן, ספיידרמן ובאטמן)
סרטים עם ניקולס קייג' (חוץ מאיש הקש שזה הסרט הכי נוראי שאי פעם ראיתי)
רומי ומישל

CitizenErased

New member
והאהובים עלי...

אני בכללי אוהבת סרטים הזויים במקצת, אלימים ואפלים
אמריקן פסיכו, מועדון קרב, החשוד המיידי, ליאון, רוזנקרנץ וגילדנשטרן מתים, ממנטו, התפוז המכני... בעיקרון אוהבת כמעט כל סרט של טים ברטון, סטנלי קובריק, כריסטופר נולן, דיוויד פינצ'ר, סם מנדז ופדרו אלמודובר. וכמעט כל סרט שמשחק בו כריסטיאן בייל פשוט כי הוא פאקינג יודע לבחור סרטים! (וזה היה עוד הרבה לפני שחשבתי שהוא חתיך
)

CitizenErased

New member
אה וכמובן, הסרט שראיתי לפני יומיים חח

חיים של אחרים סרט גרמני שלקח את פרס האוסקר על הסרט הזר שנה שעברה... פשוט אין מילים כמה שהסרט הזה מצויין. מצב אחד הפקה לא ענקית אבל הוא סוחט רגשות.. לקח לי קצת זמן להתחבר אליו ולהבין בדיוק מה הולך שם כי אני לא מספיק בקיאה בהיסטוריה של גרמניה אבל העובדה היא שבסופו של דבר נכנסתי לזה חזק. גם אם סרטי דרמה וסרטים זרים הם לא הצד החזק שלכם - באמת שאני ממליצה לכם לראות את זה כמה שיותר מהר. אמרו לי כבר בזמן שזה היה בקולנוע ללכת לזה ולא הקשבתי.

L A D Y B U G 2

New member
סרטים...

שר הטבעות כמובן, אני מכורה ברמות קשות לסרטים עם דינוזאורים שבאיכות טובה כמובן כמו של סטיבן שפילברג פארק היורה וכו'... אני גם מאוד מכורה לסרטים עם חייזרים וחלל בכללי (אני אובססיבית לארמגדון ומסוגלת לראות אותו בריפיט
), האלמנט החמישי, Xמן, אמריקן X, וכמו שדב אמר סרטי קומדיה (מהחדשים יותר) של ג'קי צ'אן, סרטי כריסטיאן בייל
ואני לא זוכרת כרגע עוד...

אמ שלי

מולאן רוז', שיער, פייט קלאב, דיסקו פיגס, רקוויאם לחלום, הנסיכה הקסומה.. יש בטח עוד ששכחתי. וכמו רובכם גם אני ממש אוהבת שר הטבעות אבל לא הייתי אומרת שזה אחד הסרטים האהובים עליP:

וואי זה יהיה קשה ..

יש פשוט המון ..אז אני אגיד בעיקר ז'אנרים : הסרטים של ג'יי ובוב השקט למיניהם (במיוחד דוגמה ) כל הסרטים בסגנון אמריקן פאי ושות' הקומדיות נעורים האלה זה מצחיק רצח .. סרטי אימה במיוחד מלחמת הכוכבים אבל רק את שלושת הראשונים ואיטי אבל זאת נוסטלגיה
וזה כבר מתפצל להמון חחח...

למעלה