CitizenErased

New member
../images/Emo32.gif

אנשים, מה הסרטים האהובים עליכם
הסיבה שאני שואלת זה שקורה לי פעם בהרבה מאוד זמן שאני רואה סרט שהוא באמת עד כדי כך טוב שהוא מצטרף לרשימה של הסרטים האהובים עלי... וראיתי אחד כזה אתמול בלילה.

Ma†an

New member
סטאר וורס האהוב עלי

במיוחד נקמת הסית' למרות שלכולם לא חסרה ההפקה העוצרת נשימה של ג'ורג' לוקאס. איזה סרט ראית?

Lyla Bellamy

New member
הממ

שר הטבעות *סגידה* מלחמת הכוכבים כמובן בהדגש על שובו של הג'די והאימפריה מכה שנית באטמן מתחיל שודדי הקאריביים הראשון - אף פעם לא נמאס מג'ק נערה בהפרעה עיר החטאים
ויש עוד מלא ... אבל כמובן ששר הטבעות הכי
אה וגם הסנדק הראשון למרות שאפשר להרדם בו בקלות ...

האהוב עלי זה נערי הכרך.

סרט מהשנה שבה נולדתי, לפני שחשבו עח רובכם
ממש אהבתי את הסרט שקניתי את הספר שעליו הוא מבוסס, ד"א אין אותו בארץ ומצאתי רק באנגליה - The Outsiders והתאהבתי עכשיו בספר והוא גם הספר הכי אהוב עלי.

M a a y a n K

New member
../images/Emo12.gif יש לי את הדי וי די שלו בבית...

הוא באנגלית כמובן, אבל זה של דוד שלי אז אין לי מושג איך הוא השיג אותו...

Musedol

New member
ווי, זה עם "סודהפופ" וזה שהוא מחמצן

לבלונד לא? הם הרגו מישהו... וואי, סרט ענתיקה

CTU Agent

New member
יש כמה..

Enemy of the state Requiem For a Dream American History X I am Sam Clerks לדורותיו Mallrats Lord of War

Djerry

New member
אממ

היחידים שאני זוכרת כרגע זה שר הטבעות וקוראים לי אף אחד. תמיד בשאלות כאלה נמחק לי הזיכרון.

LiLoOKuN

New member
../images/Emo13.gifרוב הסרטים של אדם סנדלר

-בפנים אני רוקד -הר ברוקבק

dovky

New member
....

רוב הסרטים שאני אוהב אנשים אומרים לי "אוי זה סרט ממש נכה.." אבל שיהיה מלחמת הכוכבים המקורי, "תקווה חדשה" האהוב עליי בין כולם, שר הטבעות, סרטי קווין סמית',קומדיות טיפשיות עם ג'קי צ'אן, סרטים עם ג'ט לי (שהוא אחד השחקנים הגרועים, אבל הולך מכות בסטייל),סרטי קומיקס(חוץ מהאלק וספיידרמן השני והשלישי) וכו' וכו'...

dovky

New member
אוי, שכחתי את "אחי איפה אתה"

אחד הסרטים. הפסקול שלו בכלל שולט

למעלה