NoWords

New member
שכחתי שיש את זה בכלל.

אני כנראה לא עושה כלום. ככל שמתבגרים, מבינים כמה זה שטות של דבר חח אני זוכרת שבחטיבה זה היה ביג דיל כזה של "עם מי יוצאים" קחו את זה בקלות. צאו עם חברים. (סביר להניח מה שאני אעשה...)
יאללה 2008...

DirrtyGirl

New member
אני לא יודעת אם אני אצא בכלל

ככה שהחיפוש אחר עם מי, די נחסך ממני
הסילבסטר זה לא חג שלנו, ובכלל סילבסטר שנא את היהודים. וjust so you know,, מכונות ההשמדה באושוויץ עבדו בקצב מטורף באותו תאריך כי זה מה שהוא ביקש והרגו המווון יהודים באותו תאריך, ואנחנו עוד חוגגים ויוצאים לרקוד בתאריך הזה?
. אם אני אצא אז אני אצא עם חברות שלי בקטע של יציאה לבית קפה או משו סתם בשביל הכייף והצחוקים וכדי לא להיתקע בביתP:

אני בטוחה שאף אחד לא חוגג את זה ../images/Emo104.gif../images/Emo163.gif

שהוא רצח יהודים או שנא יהודים. חוגגים כי זה תחילת השנה החדשה, אפשר פשוט לא לקרוא לזה סילבסטר.

DirrtyGirl

New member
כן אבל מה לעשות

שבתכלס זאת בכלל לא שנה חדשה שלנו? אבל נכון. אני לא מאשימה אף אחד. זאתי התרבות שגדלנו עליה לא למדנו לספור תאריכים עבריים. אבל בכל זאת, זה עדיין נורא לחשוב שאתה באיזה שהוא מקום חוגג בשביל השנה החדשה של האדם ששנא אותנו ככ והרג מיליונים מאיתנו בתאריך הזה.

2Dirrty4U

New member
../images/Emo122.gif

סילבסטר נקרא על שם האפיפיור סילבסטר הראשון שלא היה לו שום דבר נגד היהודים! עשיתי עליו שנה שעברה עבודת חקר, ובגלל שאין לי כוח לחפש את העבודה, הנה ציטוט מויקיפדיה: "יש הרואים בסילבסטר צורר היהודים, ושמועות הנפוצות בארץ מיחסות לו האשמות שגויות בהמרת יהודים לנצרות בכפיה, כמו גם ברציחתם ובעינויים. לא ידוע על שום יחס מיוחד של סילבסטר כלפי היהודים, לטובה או לרעה, ואין ראיות לרדיפת יהודים בידי הכנסייה בתקופתו. צו מילנו, אשר הבטיח חופש דת לנוצרים, כלל גם הכרה בחופש הדת של היהודים. מקור ההאשמות הוא ככל הנראה בכרוזי אינטרנט שונים המביעים התנגדות לחגיגות ליל הסילבסטר." אני קראתי באינט' דברים כ"כ הזויים עליו וצחקתי, אבל כשראיתי שאנשים מאמינים לזה היה בא לי לבכות! אני מאמינה להיסטוריה ולדבריו המתואדים מאשר לאיזה רב דתי מסכן או לאיזה חבורת אנשים שמקנאים שהם לא יכולים לחגוג את סילבסטר אז ממציאים עליו שמועות מופרחות. אתה לא רוצה לחגוג, בעיה שלך שהאחרים יעשו מה שבא להם, למה לעשות בכוונה כדי שלא יחגגו אנשים אחרים? כל העולם חוגג, ליהודים יש המצאות, הפרחות, התנגדויות.. מילא כריסמס - חג המולד - הולדת ישו - אבל סילבסטר?
וזה לא פלא שיש כ"כ הרבה אנטישמיות בעולם.. אם אי פעם יהיו חיים על הירח, אז גם שם יהיו אנטישמים..ואני מבינה גם למה.. אם כל דבר -שלא- יהודים יעשו או יחגגו או וואטאבר היהודים ישר יתחילו לפסול את זה ולקלל את זה ולהמציא על זה דברים. ד"א סילבסטר נקבר ב-31 לדצמבר בשנת 335.. אז מה הקשר אושוויץ ואיך הוא יכל לבקש אם הוא היה מת וקברו אותו ברומא (אישית לא ידעתי שאושוויץ נמצא ברומא או משהו..) וזה בכלל לא היה בתקופה של מלחמת העולם השנייה ואפילו לא הראשונה.. זה כ"כ עצוב עד שזה מצחיק.. כל הפאטתיות להאמין לשטוית שכותבים באינט' או להאמין לכל הדתיים המסכנים האלה.. יש הרבה ישראליים שיוצאים "לחגוג", אבל תכלס הם יוצאים כי בשבילם זאת עוד סיבה למסיבה. אז עדיף שישבו בבית ויקראו תנ"ך ויבקשו ספר עם חתימה של רבי על הסילבסטר, כי אחרי שבוע הם יחזרו להגיד שסילבסטר רצח יהודים ובעצמם הסתובבו במעדונים ושתו רדבול עם וודקה

NoWords

New member
ואווו זה מזה הרצאה מיותרת.

אז ביג דיל מי שלא נוח לו עם ההגדרה של "סילבסטר" יכול לחגוג את "השנה החדשה" מה זה חשוב, בקיצר העיקר שזו סיבה לחגוג.
לא אמרו לכם לחגוג את יום השואה.. אז אין מה להכנס למגננות ומתקפות פה :)

2Dirrty4U

New member
כן הא, חח אתמול פשוט הייתי עצבנית..

אבל בכל זאת זה ממש מעצבן שאנשים מאמינים לזה וזה ממש לא נכון, וכאילו אני חוגגת את זה והכל.. זה כמו שאני אתחיל להפיץ שמועות על פסח, חנוכה, ראש השנה וכו'..

DirrtyGirl

New member
כל איש באמונתו יחיה.

ואי אפשר לדעת מה קרה באמת.. אל תאמיני. אני מאמינה.

רק בישראל קוראים לחגיגות השנה האזרחית

סילבסטר. ואני באמת לא מבינה למה. אנשים יוצאים לחגוג את השנה החדשה, את זה שעברנו לשנת 2008. זה ממש דפוק לדעתי שקוראים לזה סילבסטר.Oם אני גם ככה לא יוצאת לבלות, אז שיהיה..

2Dirrty4U

New member
../images/Emo139.gif../images/Emo136.gif../images/Emo139.gif../images/Emo136.gif../images/Emo139.gif../images/Emo136.gif../images/Emo139.gif../images/Emo136.gif

וואי אני מתה על החג הזה!! החג האהוב עליי
לפי התיכנונים שלי אני נשארת בבית מה-30 לדצמבר עד ל-2 בינואר.. וב-31 אני עשיתי הסכם עם ההורים שלי שאני יושבת איתם עד 10 ואז הולכת.. אנחנו נוסעים עם כל החברה' לצימרים בצפון (בחרמון נראלי חח)..

xtina 4 ever

New member
יוצאת לחגוג עם חברים.../images/Emo210.gif

אני מודעת לעיניין של סילבסטר ששנא יהודים, אבל מה אני יכולה לעשות. אני לא נולדתי בארץ, ומנהג זה מנהג.. новый годддддд!!!!!

Baby Jane

New member
../images/Emo221.gifחבר שלי בטירונות בצבא בסילבסטר :\

אז אני אצא עם חברות לבר מועדון משו.. =]

אם זה בטבריה,אז הוא צ'כן שלי.

חחחחחח אין שום בסיס בטבריה
הבסיס שהכי קרוב זה גולני

למעלה