../images/Emo122.gif
סילבסטר נקרא על שם האפיפיור סילבסטר הראשון שלא היה לו שום דבר נגד היהודים! עשיתי עליו שנה שעברה עבודת חקר, ובגלל שאין לי כוח לחפש את העבודה, הנה ציטוט מויקיפדיה: "יש הרואים בסילבסטר צורר היהודים, ושמועות הנפוצות בארץ מיחסות לו האשמות שגויות בהמרת יהודים לנצרות בכפיה, כמו גם ברציחתם ובעינויים. לא ידוע על שום יחס מיוחד של סילבסטר כלפי היהודים, לטובה או לרעה, ואין ראיות לרדיפת יהודים בידי הכנסייה בתקופתו. צו מילנו, אשר הבטיח חופש דת לנוצרים, כלל גם הכרה בחופש הדת של היהודים. מקור ההאשמות הוא ככל הנראה בכרוזי אינטרנט שונים המביעים התנגדות לחגיגות ליל הסילבסטר." אני קראתי באינט' דברים כ"כ הזויים עליו וצחקתי, אבל כשראיתי שאנשים מאמינים לזה היה בא לי לבכות! אני מאמינה להיסטוריה ולדבריו המתואדים מאשר לאיזה רב דתי מסכן או לאיזה חבורת אנשים שמקנאים שהם לא יכולים לחגוג את סילבסטר אז ממציאים עליו שמועות מופרחות. אתה לא רוצה לחגוג, בעיה שלך שהאחרים יעשו מה שבא להם, למה לעשות בכוונה כדי שלא יחגגו אנשים אחרים? כל העולם חוגג, ליהודים יש המצאות, הפרחות, התנגדויות.. מילא כריסמס - חג המולד - הולדת ישו - אבל סילבסטר?
וזה לא פלא שיש כ"כ הרבה אנטישמיות בעולם.. אם אי פעם יהיו חיים על הירח, אז גם שם יהיו אנטישמים..ואני מבינה גם למה.. אם כל דבר -שלא- יהודים יעשו או יחגגו או וואטאבר היהודים ישר יתחילו לפסול את זה ולקלל את זה ולהמציא על זה דברים. ד"א סילבסטר נקבר ב-31 לדצמבר בשנת 335.. אז מה הקשר אושוויץ ואיך הוא יכל לבקש אם הוא היה מת וקברו אותו ברומא (אישית לא ידעתי שאושוויץ נמצא ברומא או משהו..) וזה בכלל לא היה בתקופה של מלחמת העולם השנייה ואפילו לא הראשונה.. זה כ"כ עצוב עד שזה מצחיק.. כל הפאטתיות להאמין לשטוית שכותבים באינט' או להאמין לכל הדתיים המסכנים האלה.. יש הרבה ישראליים שיוצאים "לחגוג", אבל תכלס הם יוצאים כי בשבילם זאת עוד סיבה למסיבה. אז עדיף שישבו בבית ויקראו תנ"ך ויבקשו ספר עם חתימה של רבי על הסילבסטר, כי אחרי שבוע הם יחזרו להגיד שסילבסטר רצח יהודים ובעצמם הסתובבו במעדונים ושתו רדבול עם וודקה