חח הנה D:
3 3has3 New member 22/12/07 #196 ../images/Emo112.gif הכי למעלה משמאל D: אני מכירה שם את כולם חוץ מהמכשפה ותנין [ תנינים XD] שזה לא כזה הרבה X:
../images/Emo112.gif הכי למעלה משמאל D: אני מכירה שם את כולם חוץ מהמכשפה ותנין [ תנינים XD] שזה לא כזה הרבה X:
ת תמר קאוליץ New member 22/12/07 #219 ../images/Emo191.gif Bleeding- Lovex../images/Emo99.gif אני שומעת את כל הדיסק עכשיו P:
ס סנפ XD New member 19/12/07 #18 ../images/Emo11.gif../images/Emo214.gif אמג,מחפשים באסיסטית?!:O אני פה בשביל זה !!
L LiHiLuSh New member 18/12/07 #6 נמנמ גיטריסטית XD אבל אנחנו רק מתחילים יש לנו עוד 3 שנים או יותר עד שנעשה מזהו שוש זה סוד XD ואולי גם לשיר קצת XD
נמנמ גיטריסטית XD אבל אנחנו רק מתחילים יש לנו עוד 3 שנים או יותר עד שנעשה מזהו שוש זה סוד XD ואולי גם לשיר קצת XD
L LiHiLuSh New member 18/12/07 #7 ועכשיו זזתי ליקנות מחברת חדשה לגיטרהXD הגיעה הזמן לילמוד נורמלי ולא סצן ככה XD אבל עם לומדים סתם ככה זה ממש עוזר למדתי אולי 3 ימים ואני יודעת לנגן שיר ויודעת הברה מאוד נמ לא למדתי עכשיו כן חח ממיזמן XDD:
ועכשיו זזתי ליקנות מחברת חדשה לגיטרהXD הגיעה הזמן לילמוד נורמלי ולא סצן ככה XD אבל עם לומדים סתם ככה זה ממש עוזר למדתי אולי 3 ימים ואני יודעת לנגן שיר ויודעת הברה מאוד נמ לא למדתי עכשיו כן חח ממיזמן XDD:
R roni kaulitz New member 19/12/07 #11 ../images/Emo26.gifאהאהאה.. כל כך מגניב גמאני מנגנת... בגיטרה. הייתי מתה להקים להקה (( -- אחחממ.. מעדיפה שלא לשיר-- XDD תעדכני אותי .. אני רוצה לדעת איזה חוברת קנית!!
../images/Emo26.gifאהאהאה.. כל כך מגניב גמאני מנגנת... בגיטרה. הייתי מתה להקים להקה (( -- אחחממ.. מעדיפה שלא לשיר-- XDD תעדכני אותי .. אני רוצה לדעת איזה חוברת קנית!!
L LiHiLuSh New member 19/12/07 #16 חח סתם חוברת של חליל XD חח יש שם תווים והכול נמנמ המורה מחריאך אותי לשיר יענ יבשביל שיה לי יותר קל נמ לא רוצה
חח סתם חוברת של חליל XD חח יש שם תווים והכול נמנמ המורה מחריאך אותי לשיר יענ יבשביל שיה לי יותר קל נמ לא רוצה
R roni kaulitz New member 20/12/07 #37 ../images/Emo41.gif../images/Emo26.gif XDDDDDDDD חליל. אם יש לך קול סבבה -> לכי על זה דר"א.. מה את מתכוונת לעשות עם גיטרה וחוברת של חליל? D:
../images/Emo41.gif../images/Emo26.gif XDDDDDDDD חליל. אם יש לך קול סבבה -> לכי על זה דר"א.. מה את מתכוונת לעשות עם גיטרה וחוברת של חליל? D: