לא אמרתי שבגלל שאתם קטנים יותר אתם טיפשים

בעצם, לא אמרתי שאתם טיפשים. לא אכפת לי אם אתם בני 80 או בני 10, העובדה הקיימת היא שההגדרה שגלי כתבה היא שגויה. וכל התגובות שלי מבוססות על עובדות קיימות ולא על מה 'שנראה לי' (כמו למשל ההגדרה של גלי- שרבים חושבים כמוה, וטועים). הבנת? וד"א: אם כבר פתחת את הנושא, ההודעה שלך מוכיחה כמה הגיל שלך ניכר בך, אחרת היית יודע שמחזור לא קשור בכלל לטעויות מטופשות שאחרים עושים. משמע: אם יש לי מחזור, אתה לא יכול להאשים אותו בזה שאתם כותבים הודעות מטופשות ^.^

Gali Girl

New member
אני מסכימה עם הקטע של המחזור...

והגדרה "נכונה" לא חייבת להיות מוויקיפדיה. זה לא שאם זה ממקור אחר זה שגוי :\ מהבבילון : ציני (ת') נוהג בציניות, עוקצני, סרקסטי, לעגני, לועג, לגלגני, גס-רוח, מזלזל, חסר נימוס, קטן-אמונה לועג, עוקצני... זאת כן ציניות.

מה גורם לך לחשוב

שההגדרה של בבילון היא הנכונה מבין השתיים? בבילון מדבר על ההגדרה שאת ועוד הרבה אנשים נתנו למילה 'ציניות'. ויקיפדיה מדברת על ההגדרה המקורית של המילה.

מה גורם לך לחשוב שההגדרה

של ויקיפדיה יותר טובה? כי לפי מה שאני יודע גם בויקיפדיה יש מידע שגוי.

אני יודעת את זה

בגלל שבוויקיפדיה היה כתוב גם מקור המילה בעבר, וגם המשמעות המודרנית שנלקחה מהמושג הקדום. וגם כי בויקיפדיה היה פרק נרחב לעומת בבילון שבו היה כתוב רק במילים נרדפות. דבר שני- הסיבה היחידה שיצא לויקיפדיה שם של 'לא אמינה' היא שכל אחד יכול להוסיף פרקים- בתאוריה. במציאות- יש פיקוח על כל פרק שמתווסף ולא כל מידע יכול להופיע בה.

Gali Girl

New member
קבלי הגדרה מהמילון

ציני" [תואר; צינית, צינים, ציניות] מתייחס בזלזול לערכים, לעגני. ומה נראה לך יותר נכון? ויקיפדיה או "מילון ספיר"?

123SimSit

New member
אולי תפסיקו לריב כבר?!

לא, אני לא צומי שאוהבת להפריד ולהתערב. אבל אם כ"כ חשוב לכם לרדת אחד על השנייה, תעשו את זה במסרים, כאילו שאכפת לשאר חברי הפורום מה עם הריב שלכם. בהתחלה זה היה משעשע, עכשיו כבר לא. (אתם אשכרה רבים על ההגדרה של המילה "ציניות"?!)

MiRi XD

New member
כה..

אם רצתה כ"כ לעשות את האהמאהמ הם לא שמעו על דבר שנקרא אמצעי מניעה?! נ"ב:: תגידו שמעתם על התאונה בצומת חדרה ליד הלל-יפה?? אנ מכירה את הבת של הבחור שנהרג.. מסכנה... :(

כמה אי דיוקים במשפט אחד....

קודם כל- אהמהמ נקרא בעברית צחה- יחסי מין. ואני מבינה שאת עדיין בשלב של 'איכס! בנים!' אז נעזוב את כמה טיפשי שזה לצנזר מילים שהן לא גסות. דבר שני- אמצעי מניעה עובדים בכ-99% אחוז מהמקרים (תלוי איזה אמצעי מניעה). דבר שלישי- לא, לא שמעתי על התאונה
. מצטערת בשביל חברה שלך

MiRi XD

New member
אני לא בשלב הזה..

ישלי חבר.. ואתמול היה לנו חודש יחד...... אני יותר בשלב של: ' איכס! יחסי מין! '.. סבבי? [::]

MiRi XD

New member
מי מאמין בחסידה המעצבנת הזאת?!

לי אפעם לא סיפרו ת'סיפור הזה.. למען האמת כי לא שאלתי אפעם..

למעלה