לא בדיוק אכפת לי צטערת
כ כדור המזל שולט New member 20/12/07 #101 חחח ואחר כך אתה אומר שלי אין חיים (מה שנכון כשלעצמו, אבל עובדה שגם לך.... אם אתה רק מצפה שנריב מחר). תבין, אני לא מנסה לריב איתכם. פשוט אני רואה הודעות שלכם ולא יכולה לעצור עצמי מלהגיב.
חחח ואחר כך אתה אומר שלי אין חיים (מה שנכון כשלעצמו, אבל עובדה שגם לך.... אם אתה רק מצפה שנריב מחר). תבין, אני לא מנסה לריב איתכם. פשוט אני רואה הודעות שלכם ולא יכולה לעצור עצמי מלהגיב.
כ כדור המזל שולט New member 21/12/07 #108 סליחה, אמא לא, באמת- לא ידעתי שאתה בודק אם אני הולכת לישון או לא .....
G Gali Girl New member 20/12/07 #103 ../images/Emo45.gif אני חייבת להסכים... וכמו שהזכרי קודם ; הגלידה בדרך!
M MispIaced New member 21/12/07 #106 את מסכימה עם זה שהיא התעייפה? מגניב לך אני בטוח שהיא חיכתה עד לרגע שתגיבי לה שאת מאשרת לה להיות עייפה, ורק אז הלכה לישון.
את מסכימה עם זה שהיא התעייפה? מגניב לך אני בטוח שהיא חיכתה עד לרגע שתגיבי לה שאת מאשרת לה להיות עייפה, ורק אז הלכה לישון.
G Gali Girl New member 21/12/07 #107 חיכינו רק לך... היה צריך מישהו שיצית את זה בחזרה XD ואני מסכימה עם ה"שרשורלצת", כי השרשור הזה הפך למפלצתי -.-
חיכינו רק לך... היה צריך מישהו שיצית את זה בחזרה XD ואני מסכימה עם ה"שרשורלצת", כי השרשור הזה הפך למפלצתי -.-
כ כדור המזל שולט New member 21/12/07 #109 זה נכון..... פוו...... סוף סוף אני יכולה ללכת לישון. לילה טוב 2
כ כדור המזל שולט New member 21/12/07 #122 חחח... אתה נורא מתרגש מ- 'הריב!', מה? תכף תעשה על זה ריאליטי לסימס :\
W WhiteChocolate New member 21/12/07 #118 ../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif בעד / נגד ../images/Emo31.gif../images/Emo45.gif סוג של משחק - אני אומרת איזה רעיון, למשל הורדת שירים מהאינטרנט. מי שאחרי כותב בנושא של ההודעה -בעד, או - נגד, ואם הוא רוצה הוא מסביר למה, ואז כותב משפט משלו. סבבה? אז, המשפט שלי-הברזה משיעורים - בעד/נגד? [ותודה לפורום טינאייג'רס על הרעיון ]
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif בעד / נגד ../images/Emo31.gif../images/Emo45.gif סוג של משחק - אני אומרת איזה רעיון, למשל הורדת שירים מהאינטרנט. מי שאחרי כותב בנושא של ההודעה -בעד, או - נגד, ואם הוא רוצה הוא מסביר למה, ואז כותב משפט משלו. סבבה? אז, המשפט שלי-הברזה משיעורים - בעד/נגד? [ותודה לפורום טינאייג'רס על הרעיון ]
T THE ILLEGAL ONE New member 21/12/07 #126 נגד עם כבר מבזבזים את הזמן בבית הספר אז שווה לעשות איתו משהו.. חבל סתם להיתקע בחוץ ולהישתעמם..
W WhiteChocolate New member 21/12/07 #127 ../images/Emo108.gifאת צריכה לכתוב משפט משלך../images/Emo3.gif