שמתם לב....

שאתם היחידים שצוחקים מהבדיחות אחד של השני? אני מציעה שתחסכו את זה מאיתנו ותתכתבו במסרים, טוב?

אם ניסית לעקוץ- לא הלך לך

הסיבה הראשונה היא- שזה פשוט לא נכון, אבל לא הייתה לך שום דרך לדעת את זה, אז נבליג. הסיבה השנייה היא- שאין שום בושה בללמוד דברים מויקיפדיה. זה עדיף מאשר לא ללמוד. המידע בויקיפדיה יכול להיות לא פחות טוב מהמידע שמלמדים (חלק מאיתנו) בבית הספר, ואפילו באוניברסיטה.

Gali Girl

New member
...

מהבבילון : ציני (ת') נוהג בציניות, עוקצני, סרקסטי, לעגני, לועג, לגלגני, גס-רוח, מזלזל, חסר נימוס, קטן-אמונה

Gali Girl

New member
הקשר...

אמרת שההגדרה מבבילון נכונה, שציני זה לא (בין הייתר) להיות עוקצני, ואני מראה לך שכן הבנת *עכשיו*?

זהו, עלית לי על העצבים.

נמאס לי כבר ממך. ילדה חסרת חיים שחושבת שכולם שפוטים שלה. מה את חושבת את עצמך? הרי כולנו יודעים שאין לך מה לעשות בחיים שלך ואת יורדת על ילדים קטנים ממך.

זה מפריע לי

ואני מחשיבה את עצמי בתור 'אחת'. אבל זו הייתה רק הצעה. אתם יכולים גם להמשיך להגיב אחד לשני בתקווה נואשת שעוד מישהו יצחק מבדיחות הקרש שלכם

123SimSit

New member
אני איתך../images/Emo45.gif

ואם כבר, אז די להגיב להם. זה נותן להם אשליה שאכפת לך

נראה שיש פה כבר מעין כת קטנה של אנשים

שלא יודעים מה פירוש המילה 'ציניות' ובכל זאת משתמשים בה. כמה חבל
. בגלל שאני כל כך סובלת מלראות אנשים עם חור בהשכלה אני העתקתי לכם את המושג המדויק של המילה: 'ציניות הייתה במקורה הפילוסופיה של קבוצת אנשים ביוון העתיקה שנקראו "ציניקנים", ונוסדה בידי אנטיסתנס. בימינו, המילה משמשת בדרך כלל לתאר, לרוב לשלילה, את דעותיהם של אלו שנוטים לפקפק בכנות האנושית, במוסריות ובאלטרואיזם: אלו הטוענים כי רק מניעים אנוכיים מכתיבים את ההתנהגות האנושית. ציניקן מודרני מתייחס בבוז לנורמות חברתיות, בפרט כאלו שמשמשות מטרות סמליות ולא מעשיות, והוא נוטה לבטל חלק ניכר מהאמונות הפופולריות וכללי המוסר המקובלים כמיושנים או אף כשטויות גמורות.' אם לא הבנתם משהו, אתם מוזמנים לשרשר לפה שאלות. אני אשמח לפרש מילים קשות מהטקסט או להסביר לכם מה המסקנת הנדרשת מההודעה הזו

Gali Girl

New member
זאת ציניות, מותק

גם המתיקות המזוייפת הזאת (השתמשות בסמיילים "תמימים" \ "שמחים" ליד כתוב שאמור להיות מעליב אם לא הבנת)

וואי, איזו כיתה קשה

טוב- אני אסביר הכל לאט לאט כדי שתביני. בהודעה אליה הגבת לא היה שום רמז לפיקפוקי בכונות האנושית, במוסריות או באלטרואיזם. היא לא התייחסה בבוז לנורמות חברתיות, ולא ביטלה חלק ניכר מהאמונות הפופולריות וכללי המוסר המקובלים. פעם הבאה- לקרוא את ההגדרה, ולא להגיב תגובות שמביכות אותי ואת הגזע האנושי. ותשמרי את ההגדרות המטעות והשגויות שלך (שרק מעידות על בורות) לעצמך, בבקשה

Gali Girl

New member
*זה* עיצבן אותי!

והבורות באה ממך, אם כל הידע שלך בא מויקיפדיה.

../images/Emo45.gif

ותפסיקי להתנהג כאילו את מלכה ואת יודעת הכל בגלל שאנחנו קטנים ממך. זה שאנחנו קטנים זה לא אומר שאנחנו טפשים או שזה רק גיל ההתבגרות שמשפיעה על המוח שלך. או ש.. קבלת מחזור?

למעלה