hagaymi26

New member
../images/Emo32.gif

אין שרשור
אז הנה שרשור
.... והיום..... **תופים בבקשה** טרטרטרטרטרטרטרטטרטרטרטרטטט מתחילות שתי הסדרות הישרדות ישראלית (הנה לפיג'מות שליגלגו על סיכוי להישרדות ישראלי) וכוכב נולד לרקוד-התחרות. צפייה נעימה!

נראלי ההישרדות של האמריקאים..

בערוץ האקשן יותר מגניב.. הישראלים סתם מפונקים חח לא ישרדו יותר מיומיים, ויעיפו זה את זה בלי דין וחשבון! לא נחמד, לא נחמד.

גרי 541

New member
לא נכון

אנחנו הישראלים נולדנו לשרוד , תקראי מה קרה למדינה הזאות מאז שהיא הוקמה ותביני על מה אני מדבר לנו יש שנים של ניסיון בהישרדות, ההפך האמריקים מפונקים הם רגילים לרק טוב

hagaymi26

New member
*אמריקנים

נראה לי שכותבים ככה :-* זה תלוי כי יש את האמריקנים האלו שבאו ממשפחות של קאובואים ובגלל זה הם כאילו חזקים, אבל יש את השמנים שכל היום גורסים במקדונלד והם לא יסתדרו יום אחד בלי אוכל ומקום נורמאלי לגור בו

Jen74

New member
אז זהו שזה ממש לא נכון, אני יודעת איך זה יהיה

אני עבדתי בהפקה של התוכנית ואני מכירה את כל המתמודדים, לא באופן אישי, רק מצפייה בקלטות לפני העריכה. אתם תראו, אם תצפו לאורך כל התוכנית, איך שהמתמודדים פתאום משתנים ואתם לא תאמינו מי מגיע לסוף
זה פשוט לא להאמין. וכל זה שאומרים כל הזמן שהרוב דוגמנים חה... זה לא כל כך נכון. אז מה אם הם חתיכים? למשל ליה שכל הזמן מדברים על זה שהיא דוגמנית, היא בכלל עוסקת בשיווק אם אני זוכרת נכון, היא בת 32 ואמא לבת 12. היא גרה באשקלון. איזה צפונבונית ואיזה דוגמנית? על מה מדברים? ונועם, כמה שהוא נראה טרזן, הוא עובד עם אבא שלו בכוורות דבורים והוא נורא שאנטי כזה. צריך לעקוב אחרי התוכנית כדי לראות מי הם המתמודדים באמת. ואל תשוו עם המקור כי זה לא הוגן. תמיד המקור יהיה יותר טוב.

hagaymi26

New member
אף אחד לא ראה נולד לרקוד?!

טוב... גם אני לא הנה תוכנית שלפי דעתי תוריד את הריטיינג של נולד לרקוד לרצפה....

B o N u s

New member
אני שמתי את הטלוויזיה על נולד לרקוד בכוונה ש.

שלטדי יהיה עוד קצת רייטינג אבל שמתי אותה על mute...
טל :)

porky169

New member
שאלה../images/Emo134.gif

מי זאת לעזאזל הליאת הזאת מקפה קרסול? מאיפה היא הגיעה? איך היא באה לשם משום מקום?

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifלא הבנתם את השאלה שלו!

באיזה פרק הפיג'מות שבתו כי הם עובדים יותר מדי, והם ביקשו מדובל'ה שיביא עוד מלצרית. הם עשו אודישנים למלצרים, וליאת נבחרה בסוף!

למעלה