../images/Emo137.gif לכבוד חנוכה ../images/Emo138.gif

חנוכת בית זה שאוכלים סופגניות, מדליקים נרות, מטגנים לביבות...בבית. תהנו

miriams4

New member
זה הולך ככה:

"בחנוכת בית אוכלים נרות ו-סופגניות ו-לביות איך אפשר לאכול נרות?ההה!" "אלא אם כן זה נרות של אקמול!"

../images/Emo207.gifדיאלוג בחשיכה../images/Emo190.gif

דיאלוג שוטף ומלא רשמים.... ביני ובין הילדה המכונה "שניצל": ליאורה:א-איזה בוקר חשוך היום!! רחל:ב-בטח, מה, מלא חושך יש פה ליאורה:ג-גם אני חושבת ככה. ראי נא, זחלים!!!! רחל:ד-דרך אגב, את ידעת שיש אנשים בעולם? ה-HELLO, PEOPLE!!!!PEACE!!!1! ו-WENNO, WENNO ז-זאת אומרת, שאכן קיים אדם כזה? ח-חשבתי שיש קשר ביניכם ט-טאטי!טאטי! ב- ת'!!!! י-"יש לי ארץ טרופית יפה"
כ-"כל היום והליל, רק אני רואה אותה"
ל-לא נכון! את משקרת! מ-משהו משהו קורה פה!! נ-נה נה נה נה נהההה ס-סוף זה תמיד התחלה של משהו אחר. ע-עני ב- א' חושבת שהיום זה באמת הולך להיות משהו אחר פ-פועל עולה! פה זה לא בית פורצים!! צ-צריך להשמיד אותך ק-קופה!! איך את מעזה לדבר כך? וקופים הם מי שנוצרת מהם! ר-רקסי לא חושב כמוך בכלל ש-שקט! הס! לי זה כבר נמאס! שיננית ושטות! ת-תורי ביי ביי ותודה לכל מי שקרא מהגיגי נפשינו (או מהשטויות שהמצאנו)

XDDDDDD ../images/Emo223.gif

ליאורה:א-איזה בוקר חשוך היום!! רחל:ב-בטח, מה, מלא חושך יש פה. XDDDDDDDDDD הרגת אותי. ~ס'מעצבןתפוזבל,הגבתיכאןכברוזהלאשלח~.

לחמו ולעוד כמה שביקשו שאני אזכיר להם:

ביום שבת הבא ב-22:00 אירוויזיון הילדים 2007 בשידור חי בערוץ 1. באותו יום, רק מוקדם יותר, ישדר ערוץ 1 את אירוויזיון הילדים 2006 וביום שישי הקרוב ישדר ערוץ 1 את אירוויזיון הילדים 2005. במידה והתגובות יהיו טובות ואחוזי הצפייה יהיו גבוהים, ישראל תשלח נציג בשנת 2008. בהצלחה

קבלו את משפט המאה ../images/Emo6.gif

פסטיגליסט שלא הולך לפסטיגל-זה כמו שעון בלי קוקיה
תודה לענבר שדברה איתי במסנ ועזרה לי להגיד את המשפט הזה

די ../images/Emo7.gif ../images/Emo223.gif

למה אני לא זוכרת מאיזה פרק זה? ;; נהייתי כזו סנילית, אמאלה. ;; בעצם, חלק מהדברים אני ממש שוכחת, וחלק ממש זוכרת.
באמת ממש נחוץ לי לזכור תאריכים וכאלה... יש לי זיכרון מספרי חזק.
~לאמעניין~. תזכירו לי מאיזה פרק זה.

למעלה