y a n a 1 5

New member
ככןן !

הפסיקו כבר לשדר .. =/ אבל בערוץ MCM [ב-יס זה ערוץ 73 לא יודעת מה בהוט] מראים מלא קליפים של טוקיו . יצא לי לראות sring nicht כמה פעמים והיה עוד כמה לא זוכרת .. אבל יצא לי לראות .

Tsuf love Bill

New member
חח גם אני הרגע העברתי ! ../images/Emo6.gif ../images/Emo110.gif

אבל יש פה איזו להקה לא ידועה ..
אני משאירה על דולק שכשברגע שאני ישמע משהו של טוקיו אני מיד ארוץ !

Fall Out Liel

New member
למישהו מתחשק לבוא לצ'אט?../images/Emo9.gif../images/Emo168.gif

סרגל כלים כחול למעלה---> ChatTv

Almighty Efraty

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo183.gifאני בכלל עדין לא שמעתי את Geh

הגרסה היחידה שירדה לי היא של חצי שעה! מי שולח לי?

דג מלאך

New member
עדיין לא שמעתי אותו XD

הפסקתי באמצע כי שלחו לי שיר יותר טוב ואותו יותר רציתי לשמוע
ואחר כך כבר לא היה לי כוח לחזור ליו טיוב... חוץ מזה שזה בגרמנית ואני בכל מקרה לא מבינה מילה
so come and dance with me michael! so sexy
לצחוק על הגיטריסט זה תמיד טוב!

PerfectSP

New member
רק שתדעי ש-גה כמובן זה הולךD: ../images/Emo190.gif

גם משהוD: זה גם ככה חצי מהמילים><

ElinorLahav

New member
אוומיגאאאד ../images/Emo9.gif ../images/Emo205.gif

עווד אחד ! המילים שללו שמחות לפחות ?!! חחח :C לא יודעת למה הרגשתי הרגע שאני זזה ~רעידת אדמה~

PerfectSP

New member
../images/Emo136.gif"כל כך לא" - תרגום../images/Emo136.gif ../images/Emo190.gif

נו תרגום של השיר החדשD: או הליריקה החדשה,יותר נכון..D: חחח וואיי בילבילון המתפלספון! XDDDDDDDDD הצחקתי ת'צמי
אבל הוא יותר מדי התקשקש שמה!
קיצר התרגום
So Nicht - כל כך לא אני לא נותן אמונה במנוחה, כי היא באה ללא אור. זה מפחיד אותי. אנחנו לא מתקדמים, כי הרי לא תמיד בהיר. אני יודע שאתה מפחד, לא יודע מה הולך לבוא לא יודע מה אתה רוצה. כך זה לא אמור היה לקרות, כך זה לא אמור היה לקרות. זה בא, וזה עובר. נגמר לתמיד. כך זה לא אמור היה לקרות. זה בא כה מהר. כך הרווחנו,כך הפסדנו. כבר זמן, כה קר. אהבה לטפח, בלי לוותר. אך אין אחיזה. לא יודע מה עוד יבוא, לא יודע מה אתה רוצה. כך זה לא אמור היה לקרות, כך זה לא אמור היה לקרות. זה בא, וזה עובר. נגמר לתמיד. כך זה לא אמור היה לקרות מה שלא יקרה, ומה שלא קורה, אני יודע מה כוונתך. לא יעזור שום שיר. מה שלא יקרה, ומה שלא קורה, אני יודע מה כוונתך. לא יעזור שום שיר. זה מאוחר מדי זה מאוחר מדי זה מאוחר מדי כך זה לא אמור היה לקרות, כך זה לא אמור היה לקרות, כך זה לא אמור היה לקרות. כך זה לא אמור היה לקרות,אך עכשיו זה עבר. כך זה לא אמור היה לקרות,לעולם לא לקרות. כך זה לא אמור היה לקרות,שום דבר לא חשוב. כך זה לא אמור היה לקרות,הכל אותו דבר.

למעלה