dorkiflitz

New member
אננננננננששששיםםםםםםםםםםםםםם

חזרתי כרגעעע מהיציאה הכי טובה בחיייייםםםםם שלייייייי!!!!!!! זה עם כל החברי ילדות שליייי והרצנו נוסטלגייווותת בלי סוףףףףףףףףףףף והיה כזה מצחיקקקק וכיףףףף!!!!! עשינו כל שניה ערימות ילדים וזה היה כזה שולט!!! הרגשתי כמו ילדה בת 4 XDDDD דייי היה כזה כיף וצילמנו מלא מלא מלאאאא תמונות ממש מצחיקות וגם מלא סירטונים ואני אעלה את זה לבלוג ואניא שים פה קישור XD וזהווווו בכללי.. רציתי לשתף אתכם בהתלהבות שלי XDDD

TaaaaaaaaaaL

New member
../images/Emo109.gif חחח דורקי שמחה שנהנת ../images/Emo23.gif

שימי קישור אני ממתה לראות תמונות

LiHiLuSh

New member
?

זאת רק בדיקת חיים לא משהו רציני
לאא להבהל אני חוזרת
אמקתי לאאאא
שהיה

Almighty Efraty

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo183.gifחייבת לפרוק משהו..

אתמול בלילה לא הצלחתי להרדם,אז שמתי את האוזניות של הפלאפון והקשבתי לשירים. השירים הראשונים שהיו משום מה,היו רק אלה של גרין דיי. למי שלא יודע,אני מעריצה של גרין דיי בערך שנה כבר,ועד יולי ככה הייתי מאוד אובססיבית לגביהם. פתאום,איך שהתחיל השיר הראשון (Boulevard of Broken Dreams) הרגשתי ממש ריקנות,כאילו אני נעלמת לגמרי. בתקופה של האובססיביות גרין דיי ממש שינו אותי,ואתמול פתאום הרגשתי כזאת תחושה כזאת של- קיץ,התקופה-הזמן שבו השיר נכתב. הרגשתי כאילו אז בקיץ הזה כשהשיר נכתב,הכל היה טוב,כאילו חזרתי לילדות שלי,לתמימות,והרגשתי כאילו היה אז הכי טוב,אפילו שברור לי שאין כזה דבר. בסוף Good Riddance(Time of Your Life) התחלתי לבכות. לא יודעת למה. בקיצור,וסליחה על החפירה,הרגשתי כאילו אני הולכת ונעלמת,וזה לא הרגשה כיפית,כי ברגע שמפסיקה האובססיביות ללהקה שאתה אוהב-בזמן כזה או אחר-כל העולם שאתה מכיר במשך כמה זמן משתנה,ואולי זה לוקח מעט זמן להבין את זה,אבל אני פשוט מרגישה רע. מה שכן,אתמול הבנתי- תמיד,אבל תמיד,ולא משנה מה יקרה,גרין דיי ילכו איתי. כל כך השתניתי בשנה האחרונה,שהם פשוט חלק בלתי נפרד ממני,ולכן תמיד יהיה לי מקום בלב (אזהרת קיטש: מעל המותר) אליהם. וזה לעולם לא יהיה כמו לשום להקה אחרת. שום להקה בעולם לא תגיע לכזה דבר. גם כי זה פשוט לא יכול לקרות,וגם כי אני לא חושבת שאני מסוגלת לעבור את אותו דבר שוב.

LiHiLuSh

New member
אני לא מאמינה

רשמתי לך תגובה ולא שלח=.=" כול כך מעצבן בעיקרון מה שרשמתי אינ גם אוהבת את גדין די ואני גם מבינה אותך גם לי היה מושהו דומה אבל לא שמעתי רק גרין די מה שבאה לאוזן שמעתי אותו רגע אני מקווה שיעבור לך ושהיה רק טוב

McLeaFLY

New member
כןן גם אצלי זה ככה ://

רק שאצלי זה מיי כמיקל רומאנס ^^ גמניי הייתי ממש אובססית אליהם עד אוגוסט בערך כשהכרתיי את טוקיו -__- אבל אין מיי כאם הם פשוט לא להקה..הם חלק ממני..וכמו שאמרת שום להקה [גם לא טוקיו] בחיים לא יגיעו לאיפה שמכ"ר הגיעו.אני פשוט לא יכולה להסביר את זה

LiHiLuSh

New member
אני רוצה לשתף אותכם במשהו מצחיק

שרשמתי לפאנפיאק בקומונה אז חברה שלי רושמת ואי רשמתי שם כמה פרקים XD והנה קטע מהפרק האחרון ונירא לי אני שמה אותו בחתימה יצא כול כך מצחיק
--- לפתע היא עצרה אותי ! "מה קרה?שאלתי בחשש "כלום רק.." "רק.."" "אני רוצה בננה" "מה?!בגלל זה עצרת אותי?יש לך פה אחת למטה!" ---

McLeaFLY

New member
../images/Emo6.gif

ג'יז אתם לא נבינים מה קרה לי היום D:D:D: בקיצור: לא עשיתיי היום את הבוחן החשבון אז היא קראה את הציונים לפני כל הכתה ואז כשהגיע לשם שליי היא אמרה: אממ..לאה לא עשתה עדיין את הבוחן . היא ביקשה שאני אדחוף לה אותו XDDDD איןן זה היה כ"כ מצחיק
ושתבינוו היא לא עשתה את זה בכוונה ^.^ היא רוסיה ולא ממש מסתדרת עם השפה . בנוסף לכך היא גם משרטט ביד ועושה עבודות ביד

גו3י

New member
../images/Emo207.gifhttp://th-israel.com/

http://th-israel.com/ האתר בעיצוב חדש תרשמו לפורום !

N i t z a n 42

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo41.gifסירטונים מהדיוידי החדש!!../images/Emo202.gif../images/Emo41.gif

סרטונים מהדיוידי החדש==>http://www.tipo.co.il/zone/news.asp?zone=38371348997329 (בעידכון- סרטונים מהDVD! ויש גם תמונות בעידכון מיתחת למי שעדיין לא ראה) זה ממש ממש שווה!!! אני חייבת אותו!!!! הוא כנראה מגיע לארץ ב5.12 =] כנסו מהר!! זה ממש טובXD חובה צפייה
P:

חעחע צפיתי בחלק..

אבל אני לא רוצה להרוס לי הכל, למרות שזה ממכר להמשיך ולראות ולהיקרע מצחוק אבל.. חייבים להשאיר משהו לדי וי די עצמו לא? :)

lidya150

New member
../images/Emo207.gifאיזה רעות אתןן!!

אני בטוחה שלגם לזה אתם לא תתיחסו אבל בכול מיקרה יש לי יום הולדת ואף אחד לא אמרה לי מזל טוב ואני תמיד אמרתי איזה רעות חחחחחחחחח................ הודעת צומי

Eden10025

New member
ייאאא..

המוןהמוןהמון מזל טוב. בריאות,אושר,הצלחה ורק טוב.=] בת כמה את?

למעלה