tsofa

New member
אאווצצ' ! מי הגאון שעשה לך ?! ../images/Emo85.gif

או שאת עשית לעצמךך?! XD

Fall Out Liel

New member
אני הגאונה XDD../images/Emo168.gif

מסקנה- לא לדבר בפלא ולהחזיק שעווה חמה באותו זמן וללכת לאמבטיה מהמטבח [כי זה כמו מבוך כזה עם כל מיני מכשולים בדרך
]

Almighty Efraty

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo183.gifLeb' die Sekunde-TH

או בקיצור-שומעת את כל מה שיש לי על המחשב כרגע של טוקיו הוטל.

Leb Die Sekunde

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo207.gif../images/Emo207.gif333> חזרתי!33>>

+
כן אני יודעת שלא שמתם לב שלא הייתי פה.. אבל לא הייתי פה כמה ימים ולא יכולתם לדעת כי תפוז כוסאמו הצולעת שיילך לה**** עם בטטה!! לא שלח לי את הסיכום שעשיתי.. לא ב7 בבוקר ולא ב1 וחצי בצהריים
אז לחפירתי הנחמדת והממש ארוכה ! לא חובה לקרוא פשוט אני חייבת לספר את זה.. .כי אין לי בלוג
ישרא שונא אותי
אז זה התחיל ב8 [אחרי שניסיתי פעם ראשונה לעשות סיכום ] בבוקר שקמתי והלכתי עם אמא שלי לחפש כפפות שלד כמו של פראנק[איירו] ולא מצאנו אז קניתי לי כפפות חצי שהבאתי לגילי במתנה:) וכפפות צמר מחממות. וגם עם כובע וצעיף וחטיפים:) ואז התקלחתי והלכתי לצופים.. בנינו אוהל ואז נתנו לנו חצי שעה ללכת הביתה לאכול אזהלכתי ושוב ניסיתי לעשות סיכום[ועכשיו ראיתי שזה לא נתן שובב!!] ואממ חזרנו ועלינו לאוטובוסים ובאו איתנו ילדים מאבן יהודה ומתל מונד[אתם בטח לא מכירים P:] והנסיעה זה 4שעות לנגב!! אז היה משעמם אז כמה ילדים מהגדוד אתחילו לעשות "מלחמת סרטים". צריך למצוא שמות של סרטים ומי שנתקע מפסיד וגאדד יש כל כך הרבה סרטים!! ואחרי זה סתם היה משעמם כל רגע עברנו מושבים וישבנו איזה 4 במושב. ואל התל מונדים והאבן יהודה[ים?] לא התייחסנו כי זה היה רק בנים.. בגלל שהם ממש הרבה אז פיצלו אותנו ואנחנו נתקענו עם בנים.. ועוד דומים לתחת!!
אממ הגענו לשם ב7 ככה והיה ממש ממש ממש ממש ממש קר!!! פשוט קפוא><" וזה היה מסלול לילי אז בכללל!! היה קר.. היינו עם 5 שכבות בגדים וכפפות כובעים צעיפים מעילים גרבים נעלים שקיות על הנעלים. פשוט.. הכל!! והיה מזה מגניב עשינו קולות של גשם[XDD] ושמענו את השקט,וזה נשמע מוזר אבל אפשר לשמוע שקט כשרוצים:D: ולא סתם שקט.. שקט מדברי!
אממ ואז כשסוףסוף נגמר המסלול עלינו שוב לאוטובוסים וכל כך רציתי לראות את גילי@#$^%#$@#!~!~~~!!!! חיכיתי כבר ללכת לחניון[איפה שיושנים] ובאוטובוס היה כזה מגניבבבבב!! שוב היינו עם התל מונדים וישבנו מקדימה והם מאחורה.. ולאחד מהם היה גיטרה וישבתי לפני הדלת כאילו קרוב אליהם עם חברה שלי. וכזה אנחנו שומעות אותו מנגן והוא שר עם עוד כמה מהילדים.. ופאקקק!! הוא שר כל כך יפה... באלוהים בחיים שלי לא שמעתי ילד ששר כל כך יפה!! וגם מנגן בגיטרה.. . אז הסתיים השיר.. הם שרו משו של היהודים .. נראלי משו ג'קי.. לא זוכרת. ואז הם אחד אמר"בוא נשיר ת'שיר של טוקיו הוטל[.ואני כזה כמו בסרטים נדלקה לי נורה מעל הראש ..כזה דינג!! חחח והסתובבתי אליהם והשם שרו את מונסון*-* זה היה כזה מאגניבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב ואמרנו לו שהוא שר מהמם והבנים האחרים הצטרפו אליו.. והוא ניגן את זה.. ואז כזה אחד הבנים המטומטמים האלה אומר"ישלו חברה".. אז אמרתי יופי גם לי יש חברה סוו? אי אפשר להחמיא? ואז התקשרתי לגילי ונתתי לו את הפלאפון והוא שם אותו על המושב והמשיך לנגן ולשיר.. ואיזה מגניב זה היהההההה וואי טוקיו הוטל רודפים אותי אפילו בצופיםXD. הגענו לחניון בנינ אוהבל והלכנו להסתובב בין השבטים.. אז ראיתי את גיליייייי וג'רמיןןןןן וירדן ושרון ועינבררר[שאותן ראינו במסלול גם]והבאתי לה את הציור של טוםDDD: והיא הביאה לי ציור של ביל.. איזה יפה הוא אתם מתים!!!! אני אשים תמונותP: . ואממ אז סתם הסתובבנו והיה כבר 1 בלילה.. ואז הלכנו לאזור של המדורות להתחמ כי היה קפוא .. וראינו שלא עזר אז נפרדתי מגילי וג'ר והלכתי עם ירדן להביא לנו שמיכות ואז היא הייתה צריכה ללכת לאכול ונשארתי לבד ואזזז זיהיתי את תמרר! ואז היא ביקשה ממני חיבוק חח חמודה.. פגשתי אותה בטיול אחר וזיהיתי אותה.. והיה איתה מישו ואני לא יודעת איך הוא נראה... הוא היה עם כובע מעיל כפפות ומה שאתם לא רוצים.. אני רק יודעת שהוא היה ממש נחמד וקראו לו אפיק><" . ואז הלכנו להשתין שעל זה לא צריך פרטים.. *פאק איזו חפירה*. ואז גילי באה אלי ואמרה לי שהיא רבה עם ג'ר.. אז סידרנו את זה ושובהן השלימוDDD: ואז הלכתי למדורה של כפר יונה וראיתי את עינבר.. והיא אמרה לי שבן מחפש אותי[בן זה ילד מאבן יהודה שהכרתי אותו דרכה[עינבר]. אז פגשתי אותו והוא סבבה וזה ,הוא היה נראה לי כל כך מוכר>< והוא אמר שהוא רכב פעםDDD: אז כנראה משם הכרתי אותו.. והוא יפה כל כך*-* יש לו עינים מדהימותXDD זה נראה כמו פס כחול פס ירוק פס לבן פס מוקה כזה.. פס ירוק פס כחול פס לבן ופס מוקהXD כל כך יפהה.XD ואז התחלנו לשרוף ניירות טואלט למדורה כי היה משעמם.. וישבנו על תפוח אדמה:S. ואז הלכנו לישון דרך אגב היה 4 בבוקר.. ולא אכלנו ארוחת ערב כי המדריכים לא הכינו עוד><. ודגול המדריך [הגם יפה וגם חתיךXDD] הביא לי שמיכה כי היה לי ממש קרר רעדתי מקור!! והיה לי 2 שמיכות צעיף כובע 3 שכבות של חולצו ו2 זוגות מכנסים ושק שינה ועדיין רעדתי ואז התעוררנו שעתיים אחרי זה ב6 והרגשתי שאני עוד שניה מתה :S :S כאבה לי כל כך הבטן>><< ואמממ הלכנו לקבר בן גוריון וסיפרו לנו עליו וראיתי את גילי והפרעתי לגדוד שלה באמצע*ידעלהפה*. ואז הלכנו לאממ מה שמו יער בן גוריון והיינו שם חצי שעה ואז הייתה את הנסיעה הביתהDD: סוףסוף איזה ימים ארוכים עברנו שם.. אז בהתחלה היה משעמם וכמה בנות נדלקו על שחף וזיו [בנים מהגדוד שלי.. ואין פלא הם ממש יפיםXDD] ודיברנו איתן אז גל שישבה לידי נרדמה אז שמתי מוזיקה.. שמעתי את 1000 Meere ואז כזה [בדרך חזרה היו בנות במקום בנים] מישי שיושבת לפני אומרת"יווו מישו פה שומע טוקיו הוטל!!" ואז אממ היא הסתובבה אליי ודיברנו והיא מעריצה גם ובלהבלה חחח דיברנו.. . ושמעתי אצלה גירסא שלי שראיי שאף פעם לא שמעתיץץ היא אמרה שזה משראיי זו לאוט דו קאנסט.. ולא הכרתי את הגרסא הזאת 0_0 *הנה הגענו לסוף* דיברתי איתה כל הדרך ואז הגענו לתל מונד.. וכולם ירדו.. לקחתי מגאיה ת'אייסי[הילדה שפגשתי] והם ירדו.. ואנחנו קולטים שהאוטובוס מלאאא!! פשוט מלאא גרעינים.. מהר מצאנו איזה חצי מטאטא על הגג וניקינוXDD וזרקנו זבל מהחלון צ'יק צ'ק וטיאטנו הכל למדרגות. וטחנו המון קורנפלקסXDDD. ואממ ישנו עוד קצת והגענו הביתהD: אמרתי שלום לכולם והנה אני פהDDD::: ומי שבאמת קרא את זה.. או לפחות חלק אני מש ממש אוהבת את כולכם!!!!!!!!!!!!!!!!! טוס,תמיד אהבתי והתגעגעתי למרות שזה היה ממש לקצת זמן
כי הכל יכול לקרות.. שיודיעו על הופעה.. שחס וחלילה יקרה משו ואני לא אוכל לדעת.. בקיצור היה טוב[וקר!!] וטוב שהיה :> 3333333333333333>>> שמחה לחזור.. ועכשיו לקרוא את כלל מה שפיספסתי.. מי שתעשה לי סיכומון אני אשמח מאודD: אז כפרות שליXDDD ברוכה השבה לעצמי וזזתי לחצי שעה של קריאת ההודעת כאן 33>>

LiHiLuSh

New member
או דבר ראשון מזל טוב על הדברים החדשיםD:

והשאר יבוא אחר כך חח..

../images/Emo24.gifאעעעע שלווום ^ ^

קראתי הכל הכל הכל !! ואי נשמע שהיה לך ממש ממש כיייף! אני ממש שמחה שנהנת ולא הפכת לי לשלגון ארטיק בטעם אלפקה. איזה כיף זה שמנגנים את מונסון [חח ידיד שלייי:) ] אז אני בטוחה שנהנת כפליים ועוד פגשת מעריצות! מה יותר כיףף!? חח אני מחכה לראותך במפגש :)

Leb Die Sekunde

New member
גמאניייי333>>>

אנימ תה לראות את כולם כבר במפגשששש!! חחח ארטיק בטעם אלפקהXDDD הנה עכשיו אני שמה את הציורים *כבר יוצאת מההודעה ומעלה ת'תמונות*

Leb Die Sekunde

New member
הציור שלי,ציירתי את טום.../images/Emo113.gif../images/Emo66.gif

נראלי שמתי אותו פה כבר אבל זה אחרי שסיימתי לצבוע ו שניי הציורים זה מצבעי עיפרון למי שלא שם לבXDD

Leb Die Sekunde

New member
הG שיש לטום זה בכונה*גבות*.. כאילו GILI :]

_
מתוחכמת אני הא? *גבגבות* אממ ולציור של בילDD: היא כתבה טוקיו הוטל בסמל.. יצא לה מאאגניב וכל כך יפההה*-* עלק כותבת לי שהציורים שלה לא ברמה של העבודות שלי.. עשתה אותי אומנת [זאת שעושה עומנות איך שלא אומרים[ כבר..

LiHiLuSh

New member
פאק זה כול כך יפה!!!!

גם גם אני רוצה אאעהא קרי קטורות אני לא מציירת הכי הכי טוב אבל אני לא רע נירא לי חחחחחחח אבל נסיתי כמו שאמרתי את טום אבל בצייור אמתי כמו דיוקן חח.
חפרנית אינ ימוכשרת אתת אהאהא

../images/Emo210.gif פאק מדהים. |:

אהבתי ברמות1!! מוכשרת תעשי גם של גאורג וגוסטי (; או של כולם ביחד זה יהיה חזקק

LiHiLuSh

New member
איזה מהמם XD../images/Emo99.gif

אני התחלתי לצייר תא טום ציירתי תא הכובע וחצי מהרסטותצ והגעתי לעינים ויצא לי פוזל פרשתי
אבל ציירתי חצי מימנו חח תתמונות פנים אחת אני בטח יסיים אותה המשך D: ושוב יפההההההההה

tsofa

New member
אממא ימוכשרת ! רק אני דפוקה פפה ?! :\ ../images/Emo85.gif

הציורים שלך מדהימיםםםםםםםם !

Leb Die Sekunde

New member
תודה ../images/Emo9.gif

ולליהי שכתבה מעלייך תודה רבההה
|לב השלב הבא שלי זה לצייר את פול אווט בויD:.. יאפ הם לא קשורים.. אבל באליP: ואני צריכה לקנות חומרים
טוב אנלא ממהרת יש זמן עד ל1.1 כשלג'ר יש יומולדת ועם אני לא אתכנן לצייר לה ציור היא לא תדבר איתי יותרXDDD סתם חחחחחח

למעלה