../images/Emo115.gif ICH עונה טיפה באיחור..../images/Emo3.gif
שעת התחלה: 13:52 שם: נופר גיל:זמן שהות בפורום: לא זוכרת אבל קצת אחרי שהוא נפתח ט"ה- איך הגעת לפורום? אני לא ממש זוכרת..
כל כמה זמן אתה נכנס לפורום? כל פעם שאני על המחשב..אני פשוט לא תמיד מגיבה..
כותב שאלונים לפורום? לא..= \ למה? לא יודעת..
אחראי על פינה קבועה? לא.. יש לך אנשים מהפורום במסנג'ר?יש לי באייסי כי אין לי מסן-נחשב? אוהב את הפורום? מאוד!! בכלליות – פעיל בפורום? מתשדלת ראית פעם לפחות אחד מאנשי הפורום? כה היית רוצה להיות מנהל הפורום? לא ממש.. היית רוצה להיות אדום בפורום? לא ממש.. לדעתך הפורום פעיל? יאפ היית רוצה לשנות בו משהו? נופ משהו להוסיף בנושא? לא נראה לי.. למה אתה בפורום? כי אני ממש אוהבת את זה טוקיו הוטל..
מה אתה מעדיף, ביל או טום?שניהם!!!!!!! איזה שיר של טוקיו אתה הכי אוהב? יותר מידי... משהו להוסיף בנושא? נופ כינויים - אוהב את הכינוי שלך? מאוד
רוצה להחליף אותו? נופ אם כן – יש רעיון למה?
מה לדעתך הכינוי הכי יפה מבין הכינויים של אנשי הפורום? יש הרבה יפים..
משהו להוסיף בנושא? לא ממש.. הסמיילים של תפוז – איך אתה קורא להם? לא קוראת להם הם באים לבד..
משתמש בהם הרבה?נראה לי...
יש אחד שאתה משתמש בו במיוחד? יאפ
מוסיף אותם מתוך הרשימה שלהם או זוכר בע"פ וכותב?זוכרת בעל פה כמה קשה זה לכתוב שיקוי? איזו קבוצה שלהם אתה הכי אוהב [חיות, אוכל וכו']? הכל חמוד!! ואיזה אתה הכי פחות אוהב? נראה לי שאותו
אתה חושב שיש חלק מיותרים?כה.. מה למשל?
יש לך מאומץ?יאפ
אוהב אותו? יאפ הוא חמוד וירוק זה יפהההה
מה המאומץ הכי מגניב מבין המאומצים של אנשי הפורום? לא יודעת..
משהו להוסיף בנושא?לא.. חתימה – יש לך חתימה? כה אוהב אותה? יאפ לדעתך חתימה זה דבר מיותר? נופ מצוטט חלקים של שירים בחתימה? נופ מה לדעתך בכלל צריך לכתוב בחתימה? מה שרוצים..
ולמה בכלל המציאו אותה לדעתך?כדי שיכתבו מה שרוצים לא..? משהו להוסיף בנושא? נופ תפוז בכלליות – מה אתה מעדיף, קומונות או פורומים? פורמים מנהל קומונה? נופ היא מצליחה?
מנהל פורום? נופ הוא מצליחה?
אם אתה באמת מנהל – -אתה אוהב את זה?
-מאדים אנשים?
-למה?
משקיע בעולם שלך בתפוז? כה.. מסתובב בעוד פורומים חוץ ט"ה? יאפ איזה למשל? פוב.. אוהב את תפוז? כןכןכןןכןכןןן כמה זמן אתה בתפוז בכלל? לפני החופש הגדול... יש פורומים שאתה יותר פעיל בהם מכאן? לא נראה לי.. יש לך בלוג? כה מצליח? לא יודעת..
משהו להוסיף בנושא? נופ שעת סיום: 14:03