PerfectSP

New member
יאפ^^ אבל מיינה זה שליD: ../images/Emo190.gif

[לא תפוזבל,לא תשלח לי את ההודעה.
] שלי!יש לי שאלה בשבילך

TaaaaaaaaaaL

New member
../images/Emo109.gif מיכל הצלת אותנו מהשעמום!עונה../images/Emo13.gif מיקרא?

שעת התחלה:10:33 שם:טל
ט"ה- איך הגעת לפורום? דרך אחותי , היא הייתה קוראת סמויה בו ואז ראיתי והחלטתי שאני רוצה להצטרף
כל כמה זמן אתה נכנס לפורום?בד"כ כל 5 דקות , אבל בזמן האחרון פעם פעמיים ביום :| כותב שאלונים לפורום? כשמשעממם
למה? כי צריך קצת הפגת שיעמום. אחראי על פינה קבועה?לא. יש לך אנשים מהפורום במסנג'ר? כמעט כולם מהפורום חח יש לי 19 אנשים ורק 3 מהם לא מהפורום
אוהב את הפורום? מאאוווווווווווווד אבל רק כשהוא פעיל
בכלליות – פעיל בפורום?|סדג|ש אכן כן
ראית פעם לפחות אחד מאנשי הפורום? כןןןןןןן , מיה
היית רוצה להיות מנהל הפורום? לא, נשאיר תעבודה הזאת למישו אחר. היית רוצה להיות אדום בפורום? מזה נקרא להיות אדום? לדעתך הפורום פעיל? כן , אבל פעם הוא היה יותר. היית רוצה לשנות בו משהו? כן !!!! אבל זה לא נתון לדיון .. משהו להוסיף בנושא? פורום טוקיו הוטל שליטה
למה אתה בפורום? ממ .. כי אני אוהבת את טוקיו ואין לי חברים לדבר איתם על זה
חח אני נשמעת כמו ילדה מוכה.
מה אתה מעדיף, ביל או טום? טווווווווווום
איזה שיר של טוקיו אתה הכי אוהב? חייבת 2 ..1000 MEERE ואין די נאכט
משהו להוסיף בנושא? וואלה לא
כינויים - אוהב את הכינוי שלך? ממ הוא סבבה
רוצה להחליף אותו? לא כרגע. אם כן – יש רעיון למה?לא. מה לדעתך הכינוי הכי יפה מבין הכינויים של אנשי הפורום? ממ.. פול אאוט ליאל
כי זה כהז ליאל ! משהו להוסיף בנושא? חח לא. הסמיילים של תפוז – איך אתה קורא להם? תפוזונים
משתמש בהם הרבה? כן
חזיר|
יש אחד שאתה משתמש בו במיוחד?כן ,
מוסיף אותם מתוך הרשימה שלהם או זוכר בע"פ וכותב? זוכרת. איזו קבוצה שלהם אתה הכי אוהב [חיות, אוכל וכו']? אוכללללללל ואיזה אתה הכי פחות אוהב?
אני שונאת קרמבו.
אתה חושב שיש חלק מיותרים? לא.. מה למשל? יש לך מאומץ?
אוהב אותו?
מה המאומץ הכי מגניב מבין המאומצים של אנשי הפורום?
של סיוני כפרעליה
ו
של ליאל
משהו להוסיף בנושא? לא. חתימה – יש לך חתימה? יאפ
אוהב אותה? אחרת היא לא הייתה פה
לדעתך חתימה זה דבר מיותר? לא , דווקא נחמד . מצוטט חלקים של שירים בחתימה? לא יצא לי , אבל אולי יצא. מה לדעתך בכלל צריך לכתוב בחתימה? מ .. לאמשנה מה
ולמה בכלל המציאו אותה לדעתך? כדי שיהיה מעניין חח מאיפה לי. משהו להוסיף בנושא? לא. תפוז בכלליות – מה אתה מעדיף, קומונות או פורומים? לא יצא לי להיות בקומנה אז נראלי שפורומים. מנהל קומונה? לא היא מצליחה? מנהל פורום? הוא מצליח? אם אתה באמת מנהל – -אתה אוהב את זה? -מאדים אנשים? -למה? משקיע בעולם שלך בתפוז? חח לא. מסתובב בעוד פורומים חוץ ט"ה? לפעמים יוצא לי. איזה למשל? כל מיני .. אוהב את תפוז? לאאאאאא ! הוא לא מפסיק לתקוע לי הודעות ! כמה זמן אתה בתפוז בכלל? גם 3 חודשים. יש פורומים שאתה יותר פעיל בהם מכאן? אין עוד פורומים. יש לך בלוג? לא. מצליח? מלבלב. משהו להוסיף בנושא? יש לי פייסבוק
שעת סיום:10:46 [אבל הז בגלל כל ההדגש סדגש הזה
]

Leb Die Sekunde

New member
../images/Emo113.gif../images/Emo66.gif ../images/Emo190.gifTokio Hotel ist Schei&#

חחחח סתם צוחקת איתכם פשוט.. אני במחשב של אמא שלי אני מתלהבת מהמקלדת שיכולה לרשום בגרמנית P: Ich liebe Tokio Hotel Ich wünsche Ihnen allen den Gott Dinge in der Welt! הנלכה לשאלון?D: שעת התחלה: 13:24 שם:דניאל\דונטלו גיל:13.4 חודשים
זמן שהות בפורום:3 שבועות אחרי שנפתח ט"ה- איך הגעת לפורום?מהקומונה כולם עזבו אותה
.. בהתחלה נכנסתי רק לעידכונים ואז נשארתי. כל כמה זמן אתה נכנס לפורום?כשאני מדליקה את המחשב
כותב שאלונים לפורום?לא*מגלגל עיניים* למה?ככה
אחראי על פינה קבועה?לא
יש לך אנשים מהפורום במסנג'ר?יאפ
אוהב את הפורום?כן
בכלליות – פעיל בפורום?לא... אני לא עוקבת :-\ ראית פעם לפחות אחד מאנשי הפורום? אה האD:
היית רוצה להיות מנהל הפורום?לא.. זה אחריות גדולה מידי
היית רוצה להיות אדום בפורום?כן
לדעתך הפורום פעיל?מאוד .. יותר מידי
היית רוצה לשנות בו משהו?שיהיה יותר סדר ואירגון
משהו להוסיף בנושא?נוופ למה אתה בפורום?כי יש פה אנשים חמודים
מה אתה מעדיף, ביל או טום?ביל
,גוסטב
איזה שיר של טוקיו אתה הכי אוהב? הכל.. אבל אחד לבחור?
טוב Wir Sterben Nimals Aus
[אני חושבת שיש לי שגיאות
] משהו להוסיף בנושא?נוופ כינויים - אוהב את הכינוי שלך?יאפפפ
רוצה להחליף אותו?
אם כן – יש רעיון למה?לא יודעתXD מה לדעתך הכינוי הכי יפה מבין הכינויים של אנשי הפורום?*מגלגל עינים*שליXXDDD חח סתם לא יודעת כולם יפים. משהו להוסיף בנושא? נוופ
הסמיילים של תפוז – איך אתה קורא להם?חייכנים של תפוז
משתמש בהם הרבה?כמו שאת רואה.. יש אחד שאתה משתמש בו במיוחד?
מוסיף אותם מתוך הרשימה שלהם או זוכר בע"פ וכותב? זוכרת בעל פה
איזו קבוצה שלהם אתה הכי אוהב [חיות, אוכל וכו']?פרצופים ומחוות. ואיזה אתה הכי פחות אוהב?לא יודעתXDD
אתה חושב שיש חלק מיותרים?לא.. מה למשל? -- יש לך מאומץ?שניים
.. זמניים אוהב אותו?יאפפפ מה המאומץ הכי מגניב מבין המאומצים של אנשי הפורום?אני רוצה |סוס|!! משהו להוסיף בנושא?נוופ
חתימה – יש לך חתימה?יאפ אוהב אותה?יאפ
לדעתך חתימה זה דבר מיותר? לא
מצוטט חלקים של שירים בחתימה? לא כרגע מה לדעתך בכלל צריך לכתוב בחתימה? לא יודעת. מה שבא ולמה בכלל המציאו אותה לדעתך?כדי שלאנשים לא יהיה משעמם והם יקראו חתימות
משהו להוסיף בנושא?נוופ*מתחיל להימאס השאלה הזאת* תפוז בכלליות – מה אתה מעדיף, קומונות או פורומים?קומונות
מנהל קומונה?לא.. אני אדומה אבל כבר המון זמן לא נכנסתי אליה היא מצליחה?לא מנהל פורום?לא
הוא מצליח?
אם אתה באמת מנהל –
-אתה אוהב את זה?
-מאדים אנשים?
-למה?
משקיע בעולם שלך בתפוז?לא מסתובב בעוד פורומים חוץ ט"ה?
איזה למשל? MCR,FOB ס"פ אוהב את תפוז?לא
כמה זמן אתה בתפוז בכלל?מי סופרXDD מהחופש הגדול. יש פורומים שאתה יותר פעיל בהם מכאן?יאפ:) יש לך בלוג?יאפ:)
מצליח?לא משהו להוסיף בנושא?לאאאא!! שעת סיום:13:30 זהו נגמר? אחלה

Leb Die Sekunde

New member
חחחחחחחח זה אנימציה XDD

זה רק חלק ממנה אני יחפש את המלאה..XDDD זה פראנק מישו ועוד מישו מ MCR XDDDDD

Leb Die Sekunde

New member
הכל סיפור כיסוי..

*ג'רארד התחתן עם כוסית שפראנק יקנא * ג'מייה לא מספקת את פראנק במיטה *הם הומואים בהכחשה מה לא רואים עליהם?! XDDDDDDDDDDDDDDD

Leb Die Sekunde

New member
לכי זד****

סתם כפרע עלייך 33>> את לא מדברת איתי או מה???? לא שולחת אסאמאסים אפילו שיחה באייסי את לא פותחת!! ואת הרגלים לג'רארד את כן פותחת הא?[XDDDD] מי רוצה לדעת שזה הביצים של ג'רארד? חש אימו הומו!! שונאים אותו שילך לעזעכזל [מעריצות MCR לא להיפגע נוסח זה מנוסח אך ורק אל לאה
] לכי לכי יא מסננת

McLeaFLY

New member
../images/Emo2.gif

ככה? שאני לא אפתח ת'פה על פראנק ^__^ לפחות ג'רארד מושלם ולא גמד עם חמש שכבות שומן אהה והתגעגעתי דרך אגב ^^ לאן נעלמת? 0_0

Leb Die Sekunde

New member
../images/Emo12.gif ../images/Emo2.gif אקסייוזמי האני!

באט אי דונט ואנט טו איוון סטארט וויט אל דה -קללות- דאט אי האב טו סאי אבוט ג'רארד הי איז סננאובאהביץ' אי האייט הים! איי וויש הים אול דה באדדד!!! אין דה וורולד יא אנורקססס!! פאק יו! אני יושנת אצל גילי אז תתקשרי עם יש משו
33>>>

למעלה