../images/Emo113.gif../images/Emo66.gif ../images/Emo190.gifTokio Hotel ist Schei&#
חחחח סתם צוחקת איתכם פשוט.. אני במחשב של אמא שלי אני מתלהבת מהמקלדת שיכולה לרשום בגרמנית P: Ich liebe Tokio Hotel Ich wünsche Ihnen allen den Gott Dinge in der Welt! הנלכה לשאלון?D: שעת התחלה: 13:24 שם:דניאל\דונטלו גיל:13.4 חודשים
זמן שהות בפורום:3 שבועות אחרי שנפתח ט"ה- איך הגעת לפורום?מהקומונה כולם עזבו אותה
.. בהתחלה נכנסתי רק לעידכונים ואז נשארתי. כל כמה זמן אתה נכנס לפורום?כשאני מדליקה את המחשב
כותב שאלונים לפורום?לא*מגלגל עיניים* למה?ככה
אחראי על פינה קבועה?לא
יש לך אנשים מהפורום במסנג'ר?יאפ
אוהב את הפורום?כן
בכלליות – פעיל בפורום?לא... אני לא עוקבת :-\ ראית פעם לפחות אחד מאנשי הפורום? אה האD:
היית רוצה להיות מנהל הפורום?לא.. זה אחריות גדולה מידי
היית רוצה להיות אדום בפורום?כן
לדעתך הפורום פעיל?מאוד .. יותר מידי
היית רוצה לשנות בו משהו?שיהיה יותר סדר ואירגון
משהו להוסיף בנושא?נוופ למה אתה בפורום?כי יש פה אנשים חמודים
מה אתה מעדיף, ביל או טום?ביל
,גוסטב
איזה שיר של טוקיו אתה הכי אוהב? הכל.. אבל אחד לבחור?
טוב Wir Sterben Nimals Aus
[אני חושבת שיש לי שגיאות
] משהו להוסיף בנושא?נוופ כינויים - אוהב את הכינוי שלך?יאפפפ
רוצה להחליף אותו?
אם כן – יש רעיון למה?לא יודעתXD מה לדעתך הכינוי הכי יפה מבין הכינויים של אנשי הפורום?*מגלגל עינים*שליXXDDD חח סתם לא יודעת כולם יפים. משהו להוסיף בנושא? נוופ
הסמיילים של תפוז – איך אתה קורא להם?חייכנים של תפוז
משתמש בהם הרבה?כמו שאת רואה.. יש אחד שאתה משתמש בו במיוחד?
מוסיף אותם מתוך הרשימה שלהם או זוכר בע"פ וכותב? זוכרת בעל פה
איזו קבוצה שלהם אתה הכי אוהב [חיות, אוכל וכו']?פרצופים ומחוות. ואיזה אתה הכי פחות אוהב?לא יודעתXDD
אתה חושב שיש חלק מיותרים?לא.. מה למשל? -- יש לך מאומץ?שניים
.. זמניים אוהב אותו?יאפפפ מה המאומץ הכי מגניב מבין המאומצים של אנשי הפורום?אני רוצה

!! משהו להוסיף בנושא?נוופ
חתימה – יש לך חתימה?יאפ אוהב אותה?יאפ
לדעתך חתימה זה דבר מיותר? לא
מצוטט חלקים של שירים בחתימה? לא כרגע מה לדעתך בכלל צריך לכתוב בחתימה? לא יודעת. מה שבא ולמה בכלל המציאו אותה לדעתך?כדי שלאנשים לא יהיה משעמם והם יקראו חתימות
משהו להוסיף בנושא?נוופ*מתחיל להימאס השאלה הזאת* תפוז בכלליות – מה אתה מעדיף, קומונות או פורומים?קומונות
מנהל קומונה?לא.. אני אדומה אבל כבר המון זמן לא נכנסתי אליה היא מצליחה?לא מנהל פורום?לא
הוא מצליח?
אם אתה באמת מנהל –
-אתה אוהב את זה?
-מאדים אנשים?
-למה?
משקיע בעולם שלך בתפוז?לא מסתובב בעוד פורומים חוץ ט"ה?
איזה למשל? MCR,FOB ס"פ אוהב את תפוז?לא
כמה זמן אתה בתפוז בכלל?מי סופרXDD מהחופש הגדול. יש פורומים שאתה יותר פעיל בהם מכאן?יאפ

יש לך בלוג?יאפ
מצליח?לא משהו להוסיף בנושא?לאאאא!! שעת סיום:13:30 זהו נגמר? אחלה