Rock Bottom

New member
Klaxons - The Bouncer

!!!YOUR NAME'S NOT DAN - YOU'RE NOT COMIN' IN
כל כך גאוני. הם פשוט ענקיים. היום גם גיליתי שהם עשו קאבר ל-My Love של ג'סטין טימברלייק וזה מופיע בסינגל של It's Not Over Yet. כזה מגניב.

Runt

New member
הקאבר דיי קקי האמת

אבל הקאבר שלהם ל- no diggity של בלאקסטריט פשוט אדיר! שמעת אותו? וכן, השיר הזה ענק רק שאם אני לא טועה זה אמור להיות if your name's not DOWN..

Rock Bottom

New member
חחח יש מצב

עם DAN זה יוצא הרבה יותר מצחיק, אז העדפתי להאמין שזה אכן דן. חוץ מזה כשרציתי להיות בטוח אז נתקלתי בכמה אתרי ליריקס שכל אחד מהם טוען אחרת ואף אחד מהם לא באמת סגור על עצמו אם זה DAN או DOWN, אבל מה זה משנה, השיר ענק.
וכן, החידוש ל-No Diggity פשוט גאוני.

Runt

New member
חח גם בלאסטFM,

בעמוד של השיר היו דיונים אם זה דן או down. אני בכלל חשבתי דניאל

Rock Bottom

New member
אגב קלאקסונס!

המאנקיז בטייקאובר ב-MTV2 והם בחרו לפני כמה דקות בקליפ Magick, ב-Whatever Happened to My Rock'n'roll של BRMC וווווממש השניה מאט בחר בסטרוקס. למאנקיז יש טעם שולט.

Runt

New member
הם בחרו בBRMC???? ../images/Emo2.gif

ענקקקקקקקקקק אסגוד להם לנצח. אוף אני רוצה ללכת להופעה שלהם [=BRMC]

Rock Bottom

New member
כן תכלס חובה ללכת

לא יודע איך עוד לא קניתי כרטיסים. O_O וזה עוד בבארבי, שזה בכלל שכונה ויש את האווירה הכי מגניבה להופעות מהסוג הזה.

Rock Bottom

New member
מישהו מכיר את האתר Tile Machine?

זה נורא מגניב ומעביר ים זמן פנוי. אפשר לדפוק שם יצירות בפיקסלים של 32 קוביות על 32. זה כל כך מגניב וכיפי. אפשר להעלות אחר כך את כל ה-Tiles שיצרתי לגלריה, ולשמור על המחשב. זה מכפיל את ה-Tile שיצרתם ויוצר חיבור ביניהם. נשמע מסובך אבל אחרי דקה מבינים את העיקרון. אני סתם חופר לכם כי עשיתי את הלוגו של מיוז שם ויצא לי ממש מגניב אז בא לי להתלהב. לקח לי שנההה ליצור את האות S בצורה נורמלית, אז ציירתי לי על דף איך בדיוק עשיתי אותה.
חוץ מזה שאחרי שסיימתי המשיך לשעמם לי אז יצרתי את הלוגו עוד פעמיים עם רקעים אחרים חח למי שבא לראות את כל מה שחירטטתי שם עד היום (ולא עשיתי Tiles שם כבר שנים.. הפעם האחרונה שפירסמתי שם משהו הייתה לפני 3 שנים), הנה הגלריה שלי באתר: http://www.tilemachine.com/gallery/?s=Oron%20Levy ולמי שרוצה לנסות ליצור משהו מגניב בעצמו: http://www.tilemachine.com זה אולי לא יצירות של פיקאסו, אבל זה מגניב ומעביר הרבה זמן מת. חוץ מזה שיצא לי כזה מגניב שאני משתמש בלוגו שיצא לי כתמונת תצוגה במסנג'ר.
נסו לבד.

הכנתי וזה עושה כאב ראש הדבר הזה

וזה מסנוור ושלי יצא ממש מכוער הנה: טוב אין לי מושג איפה זה.. הכנסתי את זה לגלריה ואז לחצתי זומביט וזה לא נכנס לאתר הגלריה

למעלה