dovky

New member
../images/Emo32.gif

לכל מי שתהה מה תהיה התוצאה של השילוב בין שיעמום קיצוני, קליפים של מיוז, תוכנה שכתב גרמני (ונראה לי שהוא מאוד בודד, כי התוכנה בחינם רק בתנאי ששולחים לו גלויה, זה לפחות מה שכתוב כשפותחים את התוכנה...) והמון זמן פנוי (לקח לי בערך 3 שעות, אם הייתי משקיע עוד קצת, היה יוצא יותר טוב), יש לי תשובה! היא נמצאת http://www.fileflyer.com/view/0EykTC3 כאן הייתי מעלה את זה ישר לכאן, אבל זה שוקל 28 MB.... אגב, זה נתן לי רעיון נחמד בשביל הפרוייקט הזה של להזכיר למיוז כל כמה זמן שאנחנו כאן מחכים: אפשר לשלוח להם אחד כזה יותר גדול, עם תמונות של חברי הפורום.

dovky

New member
לא זוכר איפה הורדתי אותה...

אבל חפש בגוגל foto - mosaik זה בטוח יצמא לך

CitizenErased

New member
להדפיס את זה יפה יהיה בלתי אפשרי

חוץ מזה שאני מעדיפה לא לשלוח להם עוד תמונות של עצמי. ויש משהו קצת מלחיץ ומשועמם בכל העניין הזה. אני מעדיפה את שאר הפרויקט שמתוכננים לנו השנה.

Rock Bottom

New member
אפשר לפרגן. יצא לו די מגניב

חוץ מזה הוא סתם העלה רעיון וביאסת לו את התחת בטח.

CitizenErased

New member
חח לא התכוונתי לבאס../images/Emo3.gif

זה לא כאילו דב המציא את התכנה חח בכל מקרה, זה חביב אבל קצת לא אפקטיבי.

CitizenErased

New member
ואגב, דב...

לא שמתי לב שאתה זה שהכנת את זה חח חשבתי שכתבת שהגרמני גם הכין את התמונה
אני קצת לא מפוקסת היום. בכל מקרה, זה יפה

Rock Bottom

New member
בואנה, זה פשוט אדיר!!! O_O

איזה צפוי אגב שאת כל הסגול לפוסטר זה ייקח מהקליפ של סטוקהולם.
כל כך מגניב. פשוט רעיון ענק. אגב, צימצתי את הגודל של התמונה לאיזה מגה וחצי דרך הצייר אצלי. זה סתם היה באיכות מטורפת מדי. גדול לגמרי בנאדם.

Rock Bottom

New member
חחחחחחחח יש לך את היציאות הכי חזקות בעולם

אגב יציאות חזקות, מצאת את הטוש הכתום שלך?

Runt

New member
לא ../images/Emo7.gif

אבל שידלתי חברה שתשאיל לי את שלה!

Rock Bottom

New member
חחחח זה גם תופס!

אווו שאני אתן לך 3 שקל ואוצי רוצי לך איתם לסניף הקרוב של אופיס דיפו לביתך (ביג?) וקני לך טוש כתום חדש!

Runt

New member
נראה לך שמוכרים בבודדים?

לא! הם לא מוכרים! זה מחדל! זה בזיון! זו קנוניה! אבל זה נכון! נכון כמו שלתלמידים בכיתה ה' יש ממוצע של 56.9 במתמ' [ועל כך נאמר: WTFFFFFF] !!! חוצמזה שאם חבילת טושים אחת עלתה לי 18 שקלים בחנות השכונתית ויש בה 12 טושים, זאת אומרת שבממוצע מחירו של כל טוש הוא שקל וחצי, מה שאומר שאצטרך לשלם פי 2 [או כ-200% מהמחיר המקורי, אם ירצה השם]! ואתה יודע מה אומר עכשיו: מחדל! בזיון! קנוניה! וכן, קקי. וחוצמזה הסניף הכי קרוב הוא בקניון ):

Rock Bottom

New member
חחחחחחח את מטורפת לגמרי ../images/Emo6.gif

אם את לא באה למסיבת מיוז הבאה וגוררת איתך את מייט, אני מחרים את שתיכן!

למעלה