the red dragon

New member
מוקדמות המונדיאל

הנבחרות שבבית שלנו הם: יוון שוויץ מולדובה לטביה לוקסנבורג (כן כאילו שלא קראתם כבר במקום אחר) יאלה איזה בית סיכוי טוב מאוד סוף סוף

Bull Shit

New member
בהחלט הגרלת המאה!!

שמעו כזאת הגרלה כולם היו מתים לקבל.. שלא נדבר על זה שמקבלים כזאת הגרלה פעם ב.... זתומרתת.. שאנחנו צריכים לעשות תמקסימום כדי לנצח את כולם!! אפילו להגיע לפלייאוף יהיה טוב מצידי.. כמובן שאם ניהיה במקום אחר מלבד ראשון או שני אני חושש שהרמה שלנו בהחלט ירדה ואופ"א תראה זאת..

adi cb14

New member
חחחחחחחח"אופא תראה זאת"

אופא לא מסתכלת על נבחרת ואומרת היא משחקת טוב וואלה נעלה אותה בדירוג... יש קריטריונים וזה נקבע לפי הנצחונות.

ירדן717

New member
אל תשכחו

מקום שני לא מבטיח לנו העפלה יש 9 בתים מתוכם 13 עולות: 9 ראשי בית 8 סגניות עולות לפליואוף מתוכן 4 במונדיאל.

המברך יתברך מפי עליון אוהד חיפה

שהקבוצה הכי פחות שנואה מהליגה היא הפועל תל אביב תראו את אסולין

ירדן717

New member
מאור בוזגלו לכלא?

הכוכב העולה של הכדורגל הישראלי , מבקיע שער הנצחון נגד הפועל, והמוזמן החדש לנבחרת נסע ב138 קמש בכביש החוף והואשם בעוד עבירות.המשטרה דורש מאסר. חבל שזה לפני המשחק נגד מכבי ביום ראשון http://www.one.co.il/Article/102832

SepteMber Lady

New member
אותי זה מעניין!! לא נראלי שהוא ילך לכלא...

הרי הוא שחקן כדורגל וכל ישראל......טוב רוב ישראל אוהבים אותו!! העורך דין שלו יעשה הכל כדי שיצא מזה !! והלוואי שיהיה בסדר איתו

just adiki

New member
זה ממש לא ככה../images/Emo128.gif

וזה לא צריך להיות ככה. אני לא בדיוק מבינה בזה ואני לא יודעת מה שאר עבירות התנועה שלו. אני לא יכולה להצדיק את עחד הצדדים כי אני לא יודעת אם העונש הזה מגיע לו או לא. מה שכן אני יכולה להגיד זה שאם העונש הזה מגיע לו אז הוא צריך לקבל אותו. זה שהוא שחקן כדורגל הוא לא צריך להנות מקשרים, הוא אזרח במדינה לכל דבר ולא צריך לנהוג באדם מוכר שונה מבאלמוני. אם בעתיד הוא יעשה תאונה חס וחלילה ויהרוס למישהו את החיים או יהרוג מישהו חס וחלילה לנפגע ולקרוביו לא יהיה אכפת אם זה ע"י מפורסם או ע"י אדם אלמוני, זה ממש לא ישנה להם. עונש זה עונש. ואם הוא עשה משהו שהוא צריך להענש עליו, הוא יספוג את זה כמו כל אדם אחר. אסור לוותר לו בגלל שהוא שחקן מצליח בעלייה.

liron292

New member
משפחת לוזון הרסה את הפועל תל אביב

עמוס לוזון כמו שאתם יודעים אומר על אבוקסיס שהסית את השחקנים נגד לוזון עמוס אמר לגיא בישיבה עם הנהלת הפועל אל תגרש אותו תשאיר אותו הוא לא יעשה לך בעיות עכשיו עמוס אומר טעיתי גיא צדק הוא היה צריך להעיף אותו מה הוא מתערב בכלל מי זה העמוס לוזון הזה? שיתערב במכבי פ"ת הביא לנו את האחיין שלו שהרס כל חלקה טובה, וגירש את אבוקסיס לקלל, ולא להפסיק את כל המשפחה המגעילה הזאת לכל אוהדי הכדורגל לא לבוא למשחקים נגד מכבי פ"ת אני קורא לכולם אינשאללה שירדו ליגה

sportlive4u

New member
כל שידורי ליגת האלופות במחשב שלכם

הכנסו עכשיו לפורום שמשדר גם את שידורי ליגת העל כן שמעתם נכון רק אצלנו שידורי ליגת העל (ספורט 1 בשידור ישיר) http://sport-live4u.freehostia.com/index.php צפיה מהנה!!!

למעלה