../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif אם אני אצליח לתרום איכשהו...
אני מאמינה שאת רוב מה שאני אכתוב את מכירה ואולי רק שמעת על הלהקה אבל לא ממש הקשבת לשירים מסויימים אז אני בהחלט ממליצה להאזין שנית ולא לפסול חחח ויש לנו בערך אותו טעם במוזיקה אז אני חושבת שזאת לא תהיה בעיה גדולה במיוחד:
ארוסמית' [Aerosmith] אם את מכירה שירים בודדים כמו Don't Wanna miss a thing ו-Crazy (שאני כמעט בטוחה שכן) אני ממליצה להקשיב לשירים נוספים כמו: pink, jaded, amazing, rag doll ועוד.
Yellowcard
להקה מצוינת, יכול להיות שאת מכירה.
The academy is... הם מדהימים! זה בדיוק לטעם שלך [כולל השלוש נקודות שבסוף השם ><"].
אביב גפן. מצטערת, אני לא יכולה שלא. אם לא יצא לך ממש אף פעם להתמקד אני ממליצה להתחיל מ: מלאך, זה רק הלב שכואב לך, סוף העולם, יומן מסע (
), עונות, אור הירח ועוד.
angels & Airwaves הלהקה החדשה (בערך) של טום דלונג
. אהבתי את האלבום We don't need to whisper שזה הבכורה נראלי ויש להם חדש שנקרא I-Empire שעוד לא יצא לי לשמוע.
+44 כמעט בטוחה שאת מכירה.
Biffy Clyro במיוחד האלבום האחרון שלהם Puzzle ותעשי לעצמך טובה תשמעי את אחד השירים המדהימים שיש שלהם: Folding stars
.
The All-American Rejects שאני כמעט בטוחה שאת מכירה.
The Rasmus הם נחשבו בעבר לאחת להקות הרוק הטובות של אירופה עם סולן שמזכיר את הסולן הגיי של של טוקיו הוטל
חחח. יש להם שירים טובים כמו Guilty, in the shadows ועוד שכרגע לא עולים לי.
Brand New אני לא יודעת אם זה בדיוק הטעם שלך אבל תנסי.
Puddle of mudd.
snow patrol שאהבתי במיוחד את chasing cars בתור התחלה.
ניקלבאק שהתחלתי לאהוב מ-How you remind me והחדש שלהם, rockstar פשוט נחרש אצלי.
Panic! at the disco
Oasis
ואממ חוץ מלהקות אני יכולה להמליץ לך על אלבום הבכורה של ג'יימס בלאנט [back to bedlam] ואלבום הבכורה של קייט נאש [made of bricks], שהם שני אלבומים של זמרים פופיים שיכול מאוד להיות שתאהבי.
מקווה שתרמתי, אם את מכירה חלק מהלהקות ולא אהבת תני עוד נסיון ואולי תאהבי, זה בכל אופן מה שתמיד קורה לי.