O0NoNi0O

New member
חחח איך אני לא הטיפוש של פופ

כזה דביקי כמו של ג'סי מקרטניXDD; אני מרגישה כול כך לא נעים להגיד את זה אבל כי כול מה שאת מביאה לי אני אומרת לו אז סורי אני לא כזאת בררנית [טוב קצת]. תודה רבה!33>

butbut

New member
לא נעים?..את כול מה שהאתי לך לכאן זרקתי

מלפני 3 שניםץץפשוט נזכרתי בזה-ולפעמים בנות מפתיעות אותי עם האהבה שלהן אל הפופ>< אממ..איזה סגנון את אוהבת?אני שומעת ממש הרבה סיגנונות מוזיקה><..אז פשוט..XDD אני יכול הלעזור לך אם תגידי לי מה הסגנון שלך..

O0NoNi0O

New member
רוק, פאנק, פאנק רוק [מפתיע], ורוק פופ

שכזהD: יענו אין מצב שלא יהיה בזה גיטרה, תופים ואמ..בניםXDDD; חח סתם בקשר לתופים אני מתגשמת

butbut

New member
או-קיי,על זה אני מדברת!-אז אלו הממולצים שלי..

Simple Plan
בלינק 182
Useless ID
U2
Nirvana
The Kinks
הקיור
The Killers
Good Charlotte
New Found Glory
ושכחתי איך קוראים ללהקה של הסולנית עם השיער הכתום>< הם טוביםם..

butbut

New member
כןכן בדיוק עכשיו נזכרתיXDD אני אוהבת את

המוזיקה שלהם:} והנגנים כאלו חתיכים

../images/Emo54.gifוהאלבום שלהם... מדהים. ../images/Emo99.gif

אז סימפל פלאן מעולים [
]; בלינק ממש טובים [האח הידד ל-First Date שנתן לי השראה לפיק! ^^]; גוד שרלוט ממש מצוינים, במיוחד הגיטרות [
]; ניו-פאונד-גלורי בסדר כזה [חח, אני נותנת ציונים. XD]; הקילרס בסדר כאלו [כי שמעתי רק שיר אחד שלהם
]; ואת כל השאר אנ'לא מכירה [אולי את נירוונה כן, אבל בקושי]
מי מתנדבת להעלות לי רשימת שירים מובחרת שאני אוכל להוריד לאמפי? ^^

m i c k e y 15

New member
דרים סטריט../images/Emo99.gif IT HAPPENS EVERYTIME

חולה על השיר הזההההה וד"א ALY ו-AJ לא תאומות אם אני לא טועה TJ היא בת 17 וTLY יותר גדולה ממנה קראתי עליהם

butbut

New member
לא הן תאומותXD:} ומה את מכירה את דרים סטריט??

XDDD.. בתקופה שאני הכרתי אותם חשבתי שאני היחידה כי אפחד לא דיבר עליהם אפילו><

lirazraz

New member
רואים שהן לא תאומות...

רואים שאחת יורת צעירה... זו עם ההשיער החלק נראת יותר קטנה..

../images/Emo26.gif כנסי D:

מממ.. הלהקות שאני ממליצה לך עליהם D;; Sum 41 Simple Plan Good Charlotte 30 Seconds To Mars Blink 182 Maroon 5 Linkin Park Fall Out Boy זה בערך כל הלהקות שאני שומעת ^^ מקווה שזה הטעם שלך .

O0NoNi0O

New member
אמ..

אני מכירה את כולםXD ואוהבת את הרוב, בגלל זה כול כך קשה לי למצואXD תודה רבה אבל!3>

yaelsee

New member
אני ממש ממליצה בחום על:

יש פה כמה להקות שהן לא הכי מוכרות, אבל אני אישית ממש אוהבת אותן, ויש פה כמה שאולי כן יצלצלו לך מוכר
Finch שלפי דעתי הם להקה ממש מעולה!
Funeral For A friend
AFI
Billy Talent
Evanescence
Maximo Park
Taking Back Sunday
Scary Kids Scaring Kids
Breaking Benjamine [אני לא שומעת כ"כ הרבה שירים שלהם, אבל הם אחלה להקה]
Useless ID להקה ישראלית מעלה שושה פאנק רוק באנגלית. סורי על החפירה, מקווה שתאהבי את מי שרשמתי פה, ומקווה שקלעתי לטעם שלך

just orr

New member
כןכן אני מכירה את זה, וזה גם קרה לי ><

אני לא אמליץ לך על דברים שכבר כתבו, אבל ראיתי שאף אחת לא כתבה על ה Foo Fighters. שמעתי כמה שירים שלהם (לא הרבה) ודווקא דיי אהבתי :) * אם מישהי כתבה ופספסתי, סורי ^^" *

Decay Dance

New member
להקות שאני שומעת ואולי את לא מכירה!

Boys Like Girls
Lostprophets
A Change Of Pace
Alkaline Trio
Bayside
Boy Sets Fire
Change of Pace
From Autumn to Ashes
Funeral For A Friend
Hawthorne Heights
Hellogoodbye
Houston Calls
Plain White T's
Relient K
Senses Fail
The Mile After
The Starting Line
The Veronicas
Thousand Foot Krutch *נראה לי שזהו - מקווה שעזרתי לך איכשהו

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif אם אני אצליח לתרום איכשהו...

אני מאמינה שאת רוב מה שאני אכתוב את מכירה ואולי רק שמעת על הלהקה אבל לא ממש הקשבת לשירים מסויימים אז אני בהחלט ממליצה להאזין שנית ולא לפסול חחח ויש לנו בערך אותו טעם במוזיקה אז אני חושבת שזאת לא תהיה בעיה גדולה במיוחד:
ארוסמית' [Aerosmith] אם את מכירה שירים בודדים כמו Don't Wanna miss a thing ו-Crazy (שאני כמעט בטוחה שכן) אני ממליצה להקשיב לשירים נוספים כמו: pink, jaded, amazing, rag doll ועוד.
Yellowcard
להקה מצוינת, יכול להיות שאת מכירה.
The academy is... הם מדהימים! זה בדיוק לטעם שלך [כולל השלוש נקודות שבסוף השם ><"].
אביב גפן. מצטערת, אני לא יכולה שלא. אם לא יצא לך ממש אף פעם להתמקד אני ממליצה להתחיל מ: מלאך, זה רק הלב שכואב לך, סוף העולם, יומן מסע (
), עונות, אור הירח ועוד.
angels & Airwaves הלהקה החדשה (בערך) של טום דלונג
. אהבתי את האלבום We don't need to whisper שזה הבכורה נראלי ויש להם חדש שנקרא I-Empire שעוד לא יצא לי לשמוע.
+44 כמעט בטוחה שאת מכירה.
Biffy Clyro במיוחד האלבום האחרון שלהם Puzzle ותעשי לעצמך טובה תשמעי את אחד השירים המדהימים שיש שלהם: Folding stars
.
The All-American Rejects שאני כמעט בטוחה שאת מכירה.
The Rasmus הם נחשבו בעבר לאחת להקות הרוק הטובות של אירופה עם סולן שמזכיר את הסולן הגיי של של טוקיו הוטל
חחח. יש להם שירים טובים כמו Guilty, in the shadows ועוד שכרגע לא עולים לי.
Brand New אני לא יודעת אם זה בדיוק הטעם שלך אבל תנסי.
Puddle of mudd.
snow patrol שאהבתי במיוחד את chasing cars בתור התחלה.
ניקלבאק שהתחלתי לאהוב מ-How you remind me והחדש שלהם, rockstar פשוט נחרש אצלי.
Panic! at the disco
Oasis
ואממ חוץ מלהקות אני יכולה להמליץ לך על אלבום הבכורה של ג'יימס בלאנט [back to bedlam] ואלבום הבכורה של קייט נאש [made of bricks], שהם שני אלבומים של זמרים פופיים שיכול מאוד להיות שתאהבי.
מקווה שתרמתי, אם את מכירה חלק מהלהקות ולא אהבת תני עוד נסיון ואולי תאהבי, זה בכל אופן מה שתמיד קורה לי.

N e r d y

New member
../images/Emo26.gif לי יש כמה...

לא יודעת אם כבר כתבו לך אותן (חחחחח אין לי כוח לקרוא את ההודעות של כולן
) אבל אני אתן לך כמה שאני חושבת שהם פחות מוכרים>>
קודם כל 3 doors down ממש טובים, אני מניחה שאת מכירה..
Tyler Hilton - אחלה זמר, סגנון קצת שונה...
ל- Gavin DeGraw יש כמה שירים חמודים...
Jack's Mannequin אחת הלהקות היותר טובות, באמת הם ממש ממש טובים, והסולן
מושיי... המיספייס שלהם אם את רוצה: http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=13955492
NOFX אחלה להקה אבל, סגנון ממש ממש שונה ממקפלי (וכל אלה..) אבל בכל זאת ממש אהבתי אותם..
Jimmy Eat World גם אחלה להקה, בטח מכירה , מיספייס: http://www.myspace.com/jimmyeatworld
Story of the year מכירה רק כמה שירים (והם טובים) אבל אומרים שהם טובים ממש.. אממ זהו בעיקרון, בטח את מכירה את הרוב וסתם יצאתי פגה, אבל שיהיה
אה ויש לציין שאת רוב הלהקות והזמרים הכרתי ממגרש ביתי כמובן=]

למעלה