Leb Die Sekunde

New member
אומיגאד OO"../images/Emo113.gif../images/Emo66.gif

בסוף זה נשמע כמו הם אומרים סקרוו דה מונסון כי ה"זמר" מתמודד שר משו סטרו דה מונסון וביל אומר נכון[כמובן שהוא יהיה צודק!!] thרוו דה מונסוןXD וביחד זה נשמע סקרוו דה מונסון או שסתם יש לי ראש מוזר OO"

Scaramouche

New member
וואי, זה ממש יפה!

1000 meere פשוט גדול!! וכמובן שגם מונסון (!!). הזה ששר איתם את מונסון הרג אותי - או שהוא היה מהופנט מביל (ראיתם איך הוא כל הזמן הסתכל עליו??אבל אני מבינה אותו...) או שהוא פשוט לא יודע את המילים...

Scaramouche

New member
אה, שכחתי...

ואיזה מתוק ביל שהוא מחכה בסוף (בראיון) לתרגום מצרפתית לגרמנית!!! הוא עושה כזה פרצוף חמוד (אבל למה עוד אפשר לצפות ממנו?)...

LiHiLuSh

New member
הקישורים לא עובדים לי משיהו יכול לשים קישור

לחיץ בבקשה?

LiHiLuSh

New member
הקישורים לא עובדים לי משיהו יכול לשים קישור

לחיץ בבקשה?

LiHiLuSh

New member
יאיי../images/Emo24.gif../images/Emo23.gifהמושיעה שלי תודה מאמי ../images/Emo99.gif

Fall Out Liel

New member
שמתם לב שהאוזנייה שוב מציקה לביל?../images/Emo168.gif

מה יש לו ולאוזניות האלה? כל הזמן הן מציקות לו. רעות שכמותן
חחחח ואני נשפכת פה
הבנאדם ממציא מילים חדשות, איזה פאתט XDD "רועייייייי לא יורי. רועייייייייייייייייייייי!!"

../images/Emo36.gifאעאעאעאעאע איזה מדהימים!!!

וואוו, כשהם שרו את 1000MEERE, פשוט רציתי לבכות. זה היה כל כך מרגש אבל לא הבנתי מה היה הקטע עם המתמודד ההוא במונסון..... הוא שר ממש ממש רע! חח אבל ביל גרם לו להראות טוב............. איפה זה היה בכלל?? בגרמניה?? כי הם דיברו צרפתית לא?? אוףףףףףףףףף מעצבן, למה אצלנו לא עושים דברים כאלה?!?!?! אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

LiHiLuSh

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifזאת התגובה שלי../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הוא לא יודע לשיר בגרוש כאילו הוא בכלל לא יודע את המילים
וזאת תהגובה שלי למונסון וביל נירא שם מהמם אהאעה כרגיל! ואזמר השני נירא כמו מסומם!וגם נישמע ככה
פאק עד כמה שאני מזייפת בערך אני שרה יותר טוב מימנו יודעת טוב יותר את המילים
וכן כן נירא לי לביל יש כרגיל בעייה בעוזנייה
מסקן וחברה שלי אמרה שהזמר השני נירא כאילו הוא מאונן על המיקרופון
והיא אמרה גם שהיא לא יכולה להסתקל עליו יותר מכוסר קישרוטן היא בוכה
וכמה בלי להיות שם לשיר את השיר בקול מתי שהזמר השני שר שירה מזה לשיר
מוסר הסקל מהסיפור ביל שר עם תרנגול
------------- ואיך יודעים הוא של פלייבק?O_O לא יודעת מה איתכם אבל ממש חתיך שם אואו ושוב כרגיל

linoroosh

New member
"מכוסר קישרוטן"---> ???? ../images/Emo163.gif

עוזניה= אוזנייה מסקן= מסכן.. סורי שאני קרצייה אבל... זה מציק לי!!...

למעלה