linoroosh

New member
../images/Emo163.gif../images/Emo207.gif../images/Emo207.gif../images/Emo207.gifכנסו!!../images/Emo207.gif../images/Emo207.gif

אני אצל חברה שלי והיא פשוט נרדמה לי פה.... ואני לא עייפה... אנלי כח לישון..... משעמם לי כלכך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יש פה מישהו?!?!?!?

../images/Emo36.gifיאפ......./images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

השיעמום שורף אותי!! אבל אני חושבת שאני עוד מעט אלך לישון לצערי....... אוףףףףףףףףףףףףףףףףף

אוקי אני רוצה להבהיר פה נושא !../images/Emo72.gif

השם של הפורום הוא - פורום (סקס) טוקיו הוטל . מה זה החרא הזה ואני מצטערת שאני מקללת . אני מקווה שהמנהלים מחקו את התקרית המביכה שקראה פה בשירשור שהיה . ג'יזס זה פשוט עצוב

rocket

New member
על מה את מדברת?

את יכולה להצביע על הודעה שלדעתך צריכה להימחק ועדיין לא נמחקה?

rocket

New member
למה "מפגש מעריצות"? ../images/Emo4.gif

אולי יש גם בנים שירצו להגיע?

דג מלאך

New member
כי יהיו שם יותר בנות.

אם יש מאה בנות ובן אחד בחדר - תדברי אליהן בזכר או בנקבה? זה שהאקדמיה ללשון טוענת "זכר בכל מקרה כי זכרים יותר חשובים" ומוכיחה לכולם כמה היא שובניסטית מסריחה שחיה בימי הביניים לא מכריח אותנו להקשיב לה
viva la resistance!

1anna6

New member
ןאיפה נפגשים

אני יודעת שבמפגש מעריצים זה על הגג של עזריאלי אבל במפגש פורום?

Eden10025

New member
מממ..

קודם כל היי לכולם.=] אבא שלי היה בגרמניה,הוא חזר אתמול.. סופסוף גם לי יש עכשיו דברים של הלהקה.חח מממ...אבא שלי אמר שממש מטורף כל מה שהולך בקשר ללהקה שם,ביום שישי יצא הסינגל וביום שבת הוא בדק בערך ב-5 חנויות באותה עיר עד שהוא מצא את הדיסק.

LiHiLuSh

New member
ויש לך אותו?????.

שועמת אותי עדן!!! אני באה עלייך שומעת אני יודעת היפו את גרה לייד חברה שלי שומעת חח אני רוצה לישמוע אותו וליראו תאותו וליצרוב אותו םע תסקימי

LiHiLuSh

New member
או אינ רוצה לבוא עלייך ליראות!

אני יבוא עלייך שיש או חמישי XD עם ניקי D: שלהלה רוצה? אבל לא בטוח חוחו היה מצחיק וצחוקים XD\ אולי נעשה משהו D:

למעלה