Fall Out Liel

New member
../images/Emo6.gif היינו יכולות..../images/Emo9.gif../images/Emo168.gif

לא, הלכנו כשמירי מסיקה שרה. לא היה לנו כוח וגם רצינו לחזור.

הו כן זה ^^

רציתי ללכת רק מה, פספסתי את האוטובוס שמגיע פעם בשנה לכיכר אז.. פספסתי S: ספרי ספרי מה היה מרגש? XD

animfanatic

New member
../images/Emo207.gifהנה ההופעה של ט"ה בסטאר אקדמי

ביל מופיע עם המתמודד בשיר מונסון...http://www.dailymotion.com/video/x3ic7u_star-academy-tokio-hotel-monsoon-17_music וכאן הם שרים את 1000 meere בתוכנית http://www.dailymotion.com/video/x3idsu_star-academy-tokio-hotel-1000-meere_music

dorkiflitz

New member
אני הייתי ממליצה למתמודד ללמוד את השיר לפני

שהוא שר :S ו1000 מירה כל כך פלייבק. עצוב.

animfanatic

New member
../images/Emo45.gif המתמודד גם במיונים לא ידע את המילים...

אני בטוחה שהיה לו מספיק זמן ללמוד והוא לא עשה את זה - אידיוט... לא שמעתי את 1000 meere נדפקו לי הרמקולים...ובאמת עצוב אם הם שרו בפלייבייק, חבל...

lid15

New member
זה האימאימאימא של הפלייבק.. מעצבן.. שומעים שז

שזה איכות סטודיו, ותמיד שומעים לפי הגיטרה של טום

TaaaaaaaaaaL

New member
../images/Emo109.gif וואי אז יש לי שמיעה מוזיקלית נוראית.

באמת שלא שמתי לב ..

MaaYanUshM1

New member
אמל'ה...עכשיו שמתי לב לפרט חשוב~!!!!../images/Emo188.gif

בפעם הראשונה שראיתי לא שמתי לב לזה...כי עם כל האפקטים והצילום של הקהל מי שם לב לאיך השפתיים של ביל זזות... וגם הוא עשה את זה ממש טוב... אבל עכשיו בפעם השנייה שראיתי שמתי לב שבדיוק לפני הפזמון הראשון יש ליווי!! וממתי יש ליווי בחי?.... כל הקטעים שצריך בהם ליווי (לדוגמא מונסון.."הייי...אווהוווו...הי....אוהווו") אין אותם בהופעות חיות..!!! ופה היה את הליווי! ועוד בזמן שביל שר...זה כאילו ביל מלווה את עצמו...מוזר לאללה..!! דבר 2- השיר נשמע בול אבל בול כמו זה שהוקלט...אין שום שוני בקול של ביל...ותמיד ביל נשמע טיפה שונה או קצת משנה את השיר.. אבל מה שלא ברור לי...זה איך ביל שר עם המתמודד קודם לכן? כי הוא דווקא שר די טוב לא? (למרות שהוא שר מעט..) ולמה אתם חשבים שהם הסכימו לשיר עם פלייבק?...כי אותי זה מבאס..חשבתי שהם תמיד לייב...(אפילו שלביל מתחלף הקול..
)

MaaYanUshM1

New member
תשמעי את השיר טוב...

יש קטע או שניים שפתאום שומעים שני קולות... ואין לי מושג מי מלווה...בגלל זה אני חושבת גם שזה פלייבק... ויכול להיות שסאונדמן יכול לעשות את זה...אבל זה נשמע בדיוק אבל בדיוק כמו ההקלטה...אז זה קצת מחשיד...

lid15

New member
לעשות ליווי זה אפשרי עם יש מישהו נגיד סאונדמן

שגם למשל היה בהופעה בארץ, אז מוסיפים אבל בכל מקרה זה היה הפעם פלייבק.. בהחלט מאכזב..

Almighty Efraty

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo183.gif../images/Emo5.gif

עובר לי פה אמבולנס ליד הבית והוא נשמע יותר טוב מהמתמודד.

crazysapir

New member
יואו אתם לא מבינים איזה נוסטלגיה!!../images/Emo26.gif

נכון בקטע שהמוזיקה מתחילה להתחזק במונסון, אז ביל עם הרגל שלו, ואיך שהוא "רקד" או מה שזה לא היה, -------נוסטלגיה ל איטס ריננג מאן, שימו לב אותו דבר
----

למעלה