Jen74

New member
דני, עשית מעשה אצילי ביותר../images/Emo70.gif

להורים שלי היה פעם חתול ובשלב מסוים נאלצו למסור אותו בעקבות מעבר דירה למקום שאסור היה להחזיק בעלי חיים בבית, לבקשת בעל הדירה. אז החתול הועבר לדודה של בעלי לשעבר, שגרה בפרדס חנה בבית עם חצר גדולה. כעבור שנה או שנתיים שהיה אצלה היא סיפרה שהוא מת מאיידס של חתולים. הוא היה שובב גדול והסתובב לא רק בחצר של הדודה אלא בכל רחבי היישוב אז כנראה שנדבק מחתולים אחרים. הבנות שלי אספו הביתה לפני כשנתיים גורת כלבים שהתעללו בה ילדים, קשרו אותה בחבל והציקו לה. הכלבה גדלה ופרחה אצל הילדות ולאחר מכן העברנו אותה לקרוב משפחה בשכונה שמגדל כבר כלבה אחרת, שאסף אותה מהרחוב כשהייתה גורה עזובה בפתח הבניין בו הוא גר. כיום אנחנו מגדלים כלבה כמעט בת שנה שקנינו בחנות בעלי חיים. אני מכירה את הצורך לעזור לבעלי חיים במצוקה ועשית כל מה שיכולת לעשות.

לא פעם אמרתי שזו מצווה גדולה לעזור לחתולים

לחתולים ולכל בעל חיים מסכן. אלו נשמות טהורות וטובות וחשוב מאד לעזור להן\ם לצערי המודעות בארץ לא גבוהה מספיק. אבל כל מי שעוזר עד כמה שיכול : כל הכבוד! יש כל כך הרבה חתולים שמחכים לבית חם...וכל כך מעט אנשים שמאמצים אותם. כואב לי מאד על כך... מקווה דני שהמתוקה תהיה בסדר. מחזיק אצבעות. שיהיה יום של מעשים טובים. אמן! ליאור

../images/Emo108.gifמייאוווווו ../images/Emo53.gif יללה החתול,

החתול המבוהל,שמצא את עצמו תקוע על עץ בגובה בניין בן שבע קומות בעיר יונקרס שבמדינת ניו יורק,חיכה אולי לכבאי חסון שיטפס על סולם גבוה ויציל אותו,אבל זה לא קרה,במהלך השבוע האחרון התאספו ליד העץ מתנדבים שהביאו למקום קופסאות שימורים עם מזון לחתולים, טיפסו על סולמות וניסו להגיע אילו, אבל ללא הצלחה, ואז הגיעו הכבאים. אלא שבמקום להרים סולם שיגיע לגובה העצום שבו נתקע החתול,הם הוציאו צינור מים. שתי התזות חזקות בזרם מים אדיר,והחתול מצא את עצמו עףבאוויר,וצונח על יריעת בד ענקית שהמתנדבים החזיקו מתחת לגזע. "כל מי שהיה במקום הריע בשמחה"אמר גרג ספירס, מציל שהיה בעלי חיים חובב,שהיה בין 50 המתנדבים שהתאספו ליד העץ."וברגע שהחתול נחתעל הבד,הוא קפץ לקרקע ורץ להסתתר בין העצים".ילדים שהיו במקום רצו אחריו,והצליחו להחזיר אותו למקום האירוע,שם קיבל אוכל ושתיה,ואפילו בית חם,כשאחד הנוכחים הציע לאמץ אותו " לא יכול היה להיות הפי-אנד מוצלח יותר לספור קבע ספירס,

דניבויss

New member
תודה ../images/Emo13.gifשוחחתי היום עם המרכז שלהם שזה

בכניסה לרמלה ,אמרו שהחתולה במצב קצת יותר טוב ומחכים לתוצאות בדיקה . כרגע כנראה הרימו את המצב הפיזי בינתיים ,בטח בגלל טיפול sos אולי זריקות אינפוזיה ,אוכל מיוחד ומועשר באנרגיה בצורה שיהיה לה קל לאכול ,אבל מחכים לתוצאות של הבדיקה ,אני מיד יברר שוב מה קורה . אם הייתי יכול לשכנע את אמא שלי שתקבל אותה במידה והיא ללא בעיה קטלנית ,אבל אימי בת 78 ולא קל לה והיא אומרת שאין לה כח לעשות את כל עבודות הבית לטפל בתוכי וגם כל מיני . אנימבין אותה ,אבל במידה והיא בסדר אצלי בביתי הקטן שאני לא נימצא בו הרבה זה לא כדאי שהיא תיהיה פה .אבל נראה מה תוצאות כל הבדיקות .

דניבויss

New member
../images/Emo7.gifהווטרינר התקשר אליי כרגע

הודיע לי שהרדימו אותה ,סיפר לי כי עשולה עם קיט מיוחד של בדיקה שבודקים את מחלת ה asp עם הבנתי נכון ,,ואמר שהיא הייתה בשלב מתקדם של המחלה ובין כה הוא לא היה נותן לה יותר משבוע והייתה נחנקת לבד מהלחץ של הנוזלים שמתווספים ולוחצים על כל המערכות ,,,סיפר לי שגם לפי בדיקת השיניים שלה ,היא הייתה לפחות בת 10 עם לא יותר שזה לא מעט במיוחד לחתול רחוב . סיפרתי לו שכנראה שלפני כשנתיים שלוש היא הייתה חתולת בית -לפחות כך אני משער . לפחות קיצרנו את סיבלה ונתנו לה למות בכבוד ובפחות סבל :(

דניבויss

New member
היום עברתי במקום

האחרון שחיכיתי איתה אתמול לבחור מתנו לחיות לחיות,,הייתי כזה עצוב . אני אתגעגע ליללות שלה ,למשל חורף שעבר היא הייתה עולה בחדר מדרגות והייתה יודעת איזו דירה והייתה מייללת כבר מהבוקר מוקדם ,כי ידעה שבסוף ניפתח את הדלת עם אוכל ונרד איתה למטה לתת לה אוכל .כן זה עצוב וכואב . .......................

טtal

New member
פעם היתה לי כלבה

איני רוצה לכתוב על זה יותר מידי, פעם היתה לי כלבה וגם לה היה מקרה דומה. לוטרינר שניתח אותה לא היתה ברירה והוא הרדים אותה. אדם שיש לו בעל חיים בבית, הוא מאוד נקשר אליו. אני יודע עד כמה שזה עצוב וכואב. אני מקווה שתתגבר על העצב הזה במהרה.

דניבויss

New member
האמת זו לא הייתהחיית בית שלנו ,אבל הוותה

נוף יום יומי ועיניני קצת כמעט כל יום בשנתיים האחרונות ..........וכמובן איכפתיות במידה מסוימת .

gilelvis

New member
../images/Emo26.gif זה בהית שלנו במפה ששלחת

סימנתי בעיגול כחול ..ממש בפינה למטה - כאן אנחנו גרים

למעלה