חוויות.../images/Emo119.gif
סורי שאני חופרת על MCR בפורום של FOB אבל אתם ביקשתם
אז...הייתה הופעה מדהימה, באמת. היה דיבור כזה שMCR התחילו להיות פרובוקטיביים וכל הופעה שלהם עם מסרים מיניים וכל מיני כאלה, את האמת זה ממש לא נכון. ההופעה שלהם הייתה מצויינת, בלי יותר מידי שטויות ומוזיקה מעולה. (בוב היה מאוד
מאוד חסר...אבל נו, נראה אותו כבר בפעם הבאה
) הסולואים של ריי מדהימים, פראנקי מנגן בפוזות שלא תיארתי לעצמי שאפשר בכלל לעשות את זה XD מייקי חמוד ומתחיל להיות קצת פעיל XD הוא ממש זז וזה...XD ג'רארד סוחף...הוא מדהים בלייב ואי אפשר שלא לבהות בו...ככה מידי פעם פוזלים למייקי, ריי ופראנקי אבל רוב הזמן העיניים על ג'רארד. הוא כלכך אנרגטי ומדהים...ויש לו יציאות XDDD כולם נשפכו מצחוק מכל משפט שהוא אמר. והם באמת מדהימים במציאות...בשנייה שהם עלו, היה קטע שג'רארד אמר "אני רוצה לראות את כולכם!" ואז האירו על הקהל והוא הסתכל עלינו...עכשיו תבינו, הייתי שורה ראשונה/שנייה, באיזשהו שלב נדחפתי לשורה שלישית
אבל עדיין הייתי די קרובה...בכל מקרה, הוא הסתכל על הקהל ואז הוא הביט לכיוון שלנו...
הוא מדהים! יש לו עיניים חומות/ירוקות/שקופות כאלה...אני וחברות שלי עמדנו בשוק והבטנו אחת בשניה "הוא כלכך מושלם במציאות..." זה מה שהצלחתי להוציא מהפה... אחר כך הוא אמר כמה מילים בגרמנית ואז הם התחילו את ההופעה עם TIHID שהם מבצעים מדהים בלייב! בסוף השיר ג'רארד שאל "How are you?!" וכולם צרחו ואז הוא אמר "I don't care!" ואז הם ניגנו את Dead! כשהם סיימו ג'רארד שאל שוב "How are you?!" ואז הקהל צרח שוב ואז ג'רארד אמר "I still don't care" זה היה ממש מצחיק XD ואז הם ניגנו את The Sharpest Life והיה ממש מושלם, ההתחלה, הסוף, ג'רארד קפץ והתחרפן...בסוף השיר ג'רארד אמר "Now...tell me how are you beacuse now I do care!" חמוד. ואז הם ניגנו את Teenagers ובהתחלה ג'רארד אמר "Did you see us yesterday on the EMA? we did this song and we were fucking awesome!" צודק
אחר כך המשיכו עם השירים המדהימים מTBP וכמה מTCFSR. פתאום אנחנו קולטים את פראנק וג'רארד יושבים על הרצפה, ואז ג'רארד אומר לפראנק: "Hey, I'm just hanging out here...what are you doing?" ולא שמעתי את פראנק... ואז ג'רארד אמר: "You're a big fat liar!" ופראנק צחק את הצחוק החמוד שלו
ואז ג'רארד הוא אמר: "I noticed that you're wearing two shirts...why don't you take off one?" ואז פראנק אמר: "I'll think about it..." ואז הם קמו XD ואז ג'רארד אמר לקהל לעשות "האו!" כמו זאבים, הקהל עשה ואז הוא אמר "I can't hear you! aru!!!!" הוא עשה את זה בקול מתוק כזה ואז הם התחילו עם House Of Wolves. אחרי זה הם ירדו מהבמה ואז ג'רארד עלה לבד ושר את Cancer. שמתי לב שהוא דילג על השורה "Never marry..."כנראה זה בגלל שהוא נשוי ללינ-זי. אחר כך כולם עלו ושרו את Helena שהיה מדהים והקהל התחרפן! ולבסוף הם ירדו מהבמה סופית...וכך עברה השעה וחצי הכי מושלמת בחיי
ואני מקווה להיות בעוד הופעה שלהם
רק לא בוינה! הו לא! הקהל היה סיוט! באמת...אני הייתי שם מהבוקר למזלי אז הייתי ראשונה בתור! אבל אחרינו היו 20,000 איש! אמא שלי דיווחה לי על מה שהלך מאחורה והיא אמרה שהתור לא נגמר...הוא הקיף שם כמה רחובות, זה בטוח, זה היה מטורף! אפילו שעה אחרי שההופעה התחילה עוד נכנסו אנשים! חוץ מMCR היו גם את MSI שחיממו אותם והם חמודים, במיוחד ג'ימי ולינ-זי...שקפצה על הקהל ונגעתי בה
היא ממש הייתה מטר ממני...רציתי גם להרים אותה אבל כולם דחפו אותי אחורה כשניסו להגיע אליה גם
תמונה שחברה שלי צילמה, להמחיש כמה קרובות היינו
תמונה מדהימה של ג'ר