אני זוכרת שחרשנו על זה
X x טלטול x New member 5/11/07 #62 סימס שליטה../images/Emo47.gif חח אני מכורה למשחק הזה הכרתי את הסרטונים האלה הם ממש מגניבים!!!
U udig7 New member 1/11/07 #26 יש לי שאלה במידה ואני רוצה לנהל את הפורום הזה מה אני צריך לעשות? ואיך .. תודה מראש. מעריץ 1 של רוני . -----------
יש לי שאלה במידה ואני רוצה לנהל את הפורום הזה מה אני צריך לעשות? ואיך .. תודה מראש. מעריץ 1 של רוני . -----------
ל לווווולי XD New member 1/11/07 #27 ../images/Emo85.gif../images/Emo221.gifצריך להיות מעל גיל 14-16 וצריך להיות אחראי וכו' , וחוצמזה שהמנהלים בוחרים מי יהיו "היורשים" שלהם.
../images/Emo85.gif../images/Emo221.gifצריך להיות מעל גיל 14-16 וצריך להיות אחראי וכו' , וחוצמזה שהמנהלים בוחרים מי יהיו "היורשים" שלהם.
R Red Daniel New member 2/11/07 #34 ../images/Emo45.gif אני רק אוסיף שייברחו אותך אם אתה מתאים, אין ממש טעם לנדנד.
ד דיאנה איטונין New member 1/11/07 #29 חח מטרופולין וכדורעף עברתי להתאמן קבוע עם ח' ט' ואני גם אשחק איתם חוחו
B blue YARDEN blue New member 1/11/07 #32 ../images/Emo79.gif../images/Emo220.gifאני עברתי להתאמן קבוע עם י', ט', ח', ז'. יש לי אשכרה...ארבעה אימונים בשבוע + שני משחקים. 8 וחצי או יותר שעות כדורעף בשבוע.....יהיה לי קשה..
../images/Emo79.gif../images/Emo220.gifאני עברתי להתאמן קבוע עם י', ט', ח', ז'. יש לי אשכרה...ארבעה אימונים בשבוע + שני משחקים. 8 וחצי או יותר שעות כדורעף בשבוע.....יהיה לי קשה..
X x Marina x New member 2/11/07 #35 דווקא זה כיף. לי יש שיעור רק פעמיים בשבוע ומשחקים כמעט ופעם בחודש. אבל חכו חכו עוד מעט זה יגיע
B blue YARDEN blue New member 2/11/07 #36 ../images/Emo79.gif../images/Emo220.gifאת לא יודעת כמה זה קשה להיות בערך היחידה מהגיל שלי ולהתאמן עם כאלה שנתיים מעלי.
../images/Emo79.gif../images/Emo220.gifאת לא יודעת כמה זה קשה להיות בערך היחידה מהגיל שלי ולהתאמן עם כאלה שנתיים מעלי.
X XkookiX New member 2/11/07 #33 אפשר לשרשר../images/Emo13.gifאתה כמנהל יודע שזה די מרגיז שלא משרשרים. בהצלחה.
T Titush Black New member 4/11/07 #50 אוףף אנשים למה לעזאזל אתם ישנים בארבע לפנות בוקר???? [ יש לי היום שיעור פסנתר, ואני לא מצליחה להרדם, ובמלא אני עומדת למות משעמום. ומור העירה בי ניצוץ תקווה של לדבר עם מישהו, אבל היא נעלמה לה הקרצה XD] תיתה, המאד, מאד, מאד, משועממת. [וזה לאו דווקא טוב!]
אוףף אנשים למה לעזאזל אתם ישנים בארבע לפנות בוקר???? [ יש לי היום שיעור פסנתר, ואני לא מצליחה להרדם, ובמלא אני עומדת למות משעמום. ומור העירה בי ניצוץ תקווה של לדבר עם מישהו, אבל היא נעלמה לה הקרצה XD] תיתה, המאד, מאד, מאד, משועממת. [וזה לאו דווקא טוב!]
ל לווווולי XD New member 4/11/07 #51 ../images/Emo85.gif../images/Emo221.gifלי יש מחר שיעור פסנתר , היום פיתוח קול+מקהלה , ביום שלישי פיתוח קול+מקהלה , ביום רביעי פרחי רפואה , ובנתיים יום חמישי פנוי XD.
../images/Emo85.gif../images/Emo221.gifלי יש מחר שיעור פסנתר , היום פיתוח קול+מקהלה , ביום שלישי פיתוח קול+מקהלה , ביום רביעי פרחי רפואה , ובנתיים יום חמישי פנוי XD.
B blue YARDEN blue New member 4/11/07 #52 ../images/Emo79.gif../images/Emo220.gifלחלקנו אין שביתה מלאה.
ל לווווולי XD New member 4/11/07 #56 ../images/Emo85.gif../images/Emo221.gif*הורסת* מסכימה עם תיתה ! D:
X XkookiX New member 4/11/07 #55 לחלקנו יש שביתה. שלא טובה בכלל. ולחלקנו התנפצו כול החלומות והציפיות.