Fall Out Liel

New member
קודם כל..../images/Emo168.gif

זה היה די ברור. ואי אפשר לעשות אחה"צ בגלל שאנחנו מתחילים מהבוקר. יש אנשים שלוקח להם הרבה זמן להגיע ואפ יש בי"ס זה פשוט לא יהיה טוב. ואני לא יודעת. אני מקווה שהמפגש לא יתבטל לנו כי הוא ממש ממש ממש חשוב לאלבום! אני ממזמן לא בקשר עם הליקון ככה שאני לא יכולה לדעת אבל אני באמת אדבר איתם ואברר כל מיני פרטים בנוגע למה שנעשה עם האלבום [הרי הם שולחים לנו אותו] מי שצריך מידע לגבי הכל שייכנס לאתר שכתוב לי בחתימה..

AdiA12

New member
לי אין שביתה! ../images/Emo14.gif

אני בכיתה ז', נכון, אבל אני גרה ברמת גן, וברמת גן אין חטיבות ביניים, מה שאורמ שאני ביסוסי עד כיתה ח' וב-ט' אני עוברת לתיכון.. אז אם אתם נפגשים בשביתה, אני לא אבוא
אז בבקשה אל תעשו בשביתה, כי אני מאוד מאוד מאוד מאוד רוצה לבוא ואני מקווה שיהיה לכם חופשים..

פו"ב יצאו מהרשימה של 100FM../images/Emo4.gif../images/Emo168.gif

מישהו הצביע להם בכלל? למישהו היה אכפת?

../images/Emo18.gifבנוגע לתחרות הלוגואים!!!!!!!../images/Emo18.gif

אמרתי שהתחרות נסגרת ב-15.11. זה זה התקצר לתאריך ה-11.11. ז'תומרת שעוד שבוע תיערך התחרות. יש לי בינתיים חמישה- שישה לוגואים ואני יודעת שיש כמה שצריכים להביא לי עוד. אז תמהרו כי יש לכם עוד שבוע!!!!!!!!!!!!!!!!! הלוגו המנצח יעוצב על חולצה והמעצב של הלוגו יקבל חולצה מתנה
בנוסף עוד ארבע חולצות יישלחו ל...........נחשו...נכון מאוד! לפו"ב!!! אז קדימה! לעוד פרטים כנסו לאתר שכתוב לי בחתימה

../images/Emo41.gifצומיצומיצומיצומיצומי../images/Emo20.gifצומיצומיצומיצומי../images/Emo41.gif

איפה יש פרטים באתר? לא ראיתי../images/Emo12.gif

ואני גם רוצה לעצב לוגו!! חחח נשמע כיף
אממ אם תוכלי להגיד לי איפה הפרטים ואני כבר אראה מה צריך לעשות

MadinaLake

New member
חדשה ../images/Emo13.gif

הייתי פה כבר פעם..החלטתי לחזור קתרין,16 מעריצה של פוב כבר בערך שנתיים וחצי

ברוכה הבאה לפורום 1612!../images/Emo168.gif

ליאל,16 וחודש ויומיים, מרכז. השתלבות/התמכרות נעימה
!

falloutgirl XD

New member
ברוכה השבה ../images/Emo24.gif

אני טל, בת 13 מקריית שמונה :] את גם בפורום MCR נכון?
השתלבות נעימה

M o r XD

New member
../images/Emo41.gifברוכה השבה!../images/Emo24.gif

אני מור בת 13 (עוד מעט 14), יבנה. ברוכה השבה! השתלבות מהירה ומהנה
. ואני מקווה שתישארי.

טל 182

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo24.gif

אני טל, בת 15, כיתה י', רמת גן. תהני!

למעלה