זוגיות ובעלי חיים ב-../images/Emo43.gif אנשים

חמדה גיורא, חברה בצוות המרפאה של דר' רונית אלוני, מטפלת זוגית ומינית מוסמכת, מומחית בתקשורת עם גברים בפרט, ובתקשורת זוגית לא שוויונית, תתארח במהלך השבוע הקרוב בפורום טיפול מיני ומיניות ותענה לשאלות הגולשים בנושאי זוגיות, מין ומיניות. אתם מוזמנים לשרשר את שאלותיכם: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=385&msgid=107645712
מורי אנקורי לא שובתים! במהלך השבועיים האחרונים פורום לימודי שיעורי בית עוזר לכם להשלים את החומר הלימודי ומעביר מרתונים בשלל מקצועות הלימוד. מורי אנקורי נרתמו לפרויקט וכאן בשבילכם. הפעם, המורה מאיה תעביר מרתון לשון: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=321&msgid=107875554
על כלבים, חתולים ואנשים - בחסות נוטרוצ'ויס. הם יכולים להיות החברים הכי טובים שלנו ולהפוך לבני משפחה. תחרות 4X4 מזמינה אתכם לספר על ההולכים על ארבע שלצידכם ולזכות עבורם בפרסים! http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1110491
התפרסמו שמות הזוכים בתחרות צילומי המאקרו בפורום תפוז
אלבומים
! ברכות לזוכים ולכל יתר המשתתפים, היכונו לתחרות הבאה! http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1817&msgid=107846840

עמית XD

New member
fall out boy 4 ever

הי מה קורה אצל כולם?!??! אני ממש אוהבת את fall out boy ורצית להירשם לפורום שלבם אז איך אני נרשמת?? אני רשומה כבר לתפוז אז בבקשה תעני לי.. fall out boy 4 ever in my heart

../images/Emo207.gif זו רק אני או שהפורום שומם?../images/Emo168.gif

חייבים להתחיל להחיות אותה, ברצינות אסור לחזור לשממה שהייתה פעם [לפני חמישה חודשים בערך..]. ד"א: קצת נוסטלגיה. אני זוכרת המון שהיו ופתאום הם נעלמו
בלה. דניאל. זיו, שחיה בסינגפור. וריחן [אבל היא כבר לא אוהבת אותם. רעה!] אמממ מי עוד? הקיצר היו עוד אנשים. איפה הם נעלמו? למה? בוהו
Come Back!!

AnGi14

New member
לא צריך להרשם לפורומים../images/Emo69.gif ../images/Emo109.gif../images/Emo187.gif

פשוט מצטרפים לפורום ומתחילים לכתוב וכל זה... ויכולת לנצל"ש...

אין לי כוח להסביר ../images/Emo122.gif../images/Emo168.gif

תפתחי הודעה חדשה ותכתבי שאת חדשה כדי שנוכל לאחל לך ברוכה הבאה

falloutgirl XD

New member
בלה באמת נטשה את הפורום ../images/Emo6.gif

אני אדבר איתה במסנג'ר ואזכיר לה לבוא לפה שוב
אבל היא לפחות מתעניינת בנו כי היא שאלה מה שלום הפורום
וזיו נטשה את הפורום באמצע הביקור שלה בישראל
ריחן! תחזרי

אז תכריחי אותה לחזור לפה! מתגעגעים../images/Emo7.gif../images/Emo168.gif

וזיו באמת נעלמה אחרי הטיול בישראל [אולי היא הלכה לאיבוד?
XDD] וריחן סתם מרשעת שלא אוהבת את פו"ב יותר
.

אהה וגם ירין נעלמה!../images/Emo168.gif

כי גם היא כבר לא אוהבת את פו"ב. איך אפשר?
בוהו לשתיכן. בוהו

shaharyy

New member
../images/Emo85.gif ירין אוהבת את פוב...

הבעיה שלה זה הפורום.... זה היה בתקופה של לפני חודש וחצי.. ששוב היה את כל ה"פיט חיים שלי" וזה..

chen010189

New member
../images/Emo32.gifא-נ-ש-י-ם,קראו למרות שזה חופש, חשוב לי:)

דיי אמאלה אני לא מאמינה אני לא מאמינה שסיימתי! אני לא מאמינה שאני יוצאת מזה.. אז ככה זוכרים כשהצטרפתי ואמרתי שאני אהיה פה רק בסופי שבוע? הייתי בטירונות ואז ישר בקורס היום סיימתי את הקורס, קיבלתי סיכה לכומתה ולכיס וסוף סוף אני עוברת להיות חיילת.. אז ככה במשך 6 שבועות הייתי בדיכאון.. היו לי נדודי שינה, היו לי סיוטים שבחלקם התעוררתי בבהלה, בכיתי כל יום, לא אכלתי במשך 3 שבועות ברצף ואחרי שהתעלפתי בגלל זה התחלתי לאכול לאט לאט..(אתמול בערב הייתה הארוחה הראשונה שלי מאז ה3 שבועות)..ירדתי 6 ק"ג בשבועיים שזה מטורף..ואני מודה שלפני שבוע היו לי 4 ימים שנלחמתי בעצמי בגלל מחשבות על..אתם יודעים..והדבר הראשון שעשיתי זה לזרוק את כל האופטלגין שיש לי בתיק לפח כי ברוך השם ההבדל בין לרצות ללנסות עצום ואני עדיין שפויה. אז זהו..הפסיכולוג של הצבא שלח לקצין מיון מכתב שישימו אותי קרובה לבית ושאני אצא כל יום אחרה"צ..אעשה יומיות קיצר ואני משרתת החל מיום ראשון בבסיס קרוב לבית במושב אליקים(אני מחיפה)..אתם יודעים מי משרת שם אגב?
אם זה מעניין מישהי בועז מעודה
ברוך השם יהיה לי את החצי יום הזה שאני ארגיש בו אזרחית ולא חיילת..ויהיה לי זמן לעצמי, למכון כושר שלי, לדיבוב(כן כן...אני מדבבת),להכל! בקיצור עברו עליי חודש ושבועיים מגעילים..בחיים לא הייתי בדיכאון, אף פעם אף פעם.. אני מקווה שאני באמת יוצאת מזה..נראה מה קורה בשבוע הקרוב. בינתיים אני פה שמחה ומאושרת
ורק שתדעו שהתגעגעתי מוות!! ולקראת המפגש פורום אני הולכת לביים איזה דלקת גרון\דלקת שתן או לנצל את ההפנייה להסרת נקודה בגב כדי להוציא גימל(יום חופש\יום מחלה..לקטנים-לא-בקיאי-צבא למינהם) מוחעחעחע..אין מצב אני מוותרת על המפגש הזה. יש שני שירים שהיו נכנסים לי לראש כל פעם שהייתי בוכה והיו קצת מעודדים אותי וזה מונסון של טוקיו הוטל ו...... טנקס 4 דה ממורייס של פוב
שזה אגב שני השירים שאני הכי אוהבת בכללי...אני נכנסתי היום הבייתה והדבר הראשון שעשיתי זה להפעיל את המערכת ולשים את שני הדיסקים האלה שאני חורשת עליהם כבר מלא זמן. אז היום אני קצת בדילמה לגבי הטקס..אבל שלא תחשבו שלא הצבעתי.. הצבעתי לשתי הלהקות כי האהבה שלי לשתיהן שווה, הן הלהקות הכי אהובות עליי כרגע ואני מקווה שתבינו אותי
ודרך אגב התעדכנתי פה קצת בכל מיני דברים שהיו פה בזמן שלא הייתי וכמובן חתמתי על העצומה וכבר לפני שפתחתי פה הודעה שמתי אותה באוואי באייסי ושלחתי אותה לחברות שלי במסן..כי אם יש משהו שאני הכי מחזיקה לו אצבעות כרגע זה שפוב יבואו לארץ, אבל כ"כ מחזיקה אצבעות.. קיצר,ברוך שובי והפעם לכל יום :) אז למי שלא מכיר..חן, בת 19(עוד חודשיים,מותר לי להזדקן טרם עת
) מחיפה luv u ובהצלחה לפוב היום
ובואו באמת נלחם על העצומה הזאת..והכי חשוב ניקח אותה ברצינות..כי העצומה של טוקיו רק הוכיחה שהעצומות האלה הן באמת עצומות ולא סתם דף חתימות באינטרנט כמו שפעם עשו מהאתר הזה.. ויש לי מלא חברות שלא מעריצות גדולות שלהם אבל אוהבות חלק מהשירים והיו מוכנות להשקיע כל מחיר כדי ללכת להופעה,ככה שהם חייבים לבוא.

mili2828

New member
טוב שחזרת ../images/Emo13.gif ברוכה השבה ../images/Emo140.gif../images/Emo210.gif

מגיע לי צל"ש קראתי הכל

AdiA12

New member
Welcome Back! ../images/Emo24.gif../images/Emo14.gif

גם לי מגיע צל"ש על שקראתי הכל
את מדובבת???!?!??!?! את מי דובבת [אולי אני מכירה במקרה..] ו... 3 שבועות לא אכלת? כנראה שהיית בדיכאון רציני. אני מתפלאת איך לא התעלפת כבר אחרי שבוע ואפילו פחות.

chen010189

New member
חח עדיין לא דיבבתי דמות רצינית

כי עברתי את ההכשרה קרוב לגיוס יחסית..עכשיו יהיה לי זמן ליותר אודישנים ושתיתי הרבה מים אבל עכשיו אני אוכלת.. וכן,עברו עליי 6 שבועות של חרא =\

shaharyy

New member
../images/Emo85.gif חןן!1 ../images/Emo99.gif ברוך שובך!!

לכל יום!! חעחעח גמני קראתי הכל!! ולא יודעת מה היה לך אבל אני שמחה שיצאת מזה ואני יהיה עוד יותר שמחהאם תוכלי לבוא למפגש!! D:
אם את לא יודעת מי אני אני שחר מוחעחע בת 16 וחודשיים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ממודיעין
חחחח

למעלה