chen010189

New member
ותודה לכולם!!

אני בסדר עכשיו חח ותודה על התגובות זה ממש כיף לראות :)

אני קראתי ראשונה../images/Emo3.gifאבל לא יכולתי להגיב../images/Emo168.gif

יא לא נורמלית שכמותך!!! מה את לא אוכלת?!?!?!?!?!!?!?? יש לך מזל שאת בריאה עכשיו אחרת היית נראית ככה ---->
יאיי!! חזרת!! וחסר לך שאת לא נשארת
.

M o r XD

New member
../images/Emo41.gifברוך שובך../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

אני מקווה שאת מרגישה הרבה יותר טוב! ובאמת שמתי לב שלא רשמת פה הרבה זמן, אז עכשיו: ברוך שובך לכל יום
שיתרגישי טוב, יום נעים ואפשר כבר להגיד אני מקווה שבוע טוב

S h A y K i

New member
חננצ' DDDDDD:

ברוכה השווה D; את פשוט פסיכית מזה הפסקת לאכול?! וירדת 6 קילו?! מזה צריך להיות אני לא מסכימה.
זה לא פסדר את תהיי חולה ככה! ואם תהיי חולה איך אני יבוא לחיפה וייפגוש אותך!? D; תאכלי לאכול זה טווב! D: טובאנימנסהלכתובדבריםנחמדיםולאהולךליאז~ ברוכה השבה :]] ואני שמחה שאת בסדר ושהכל הסתדר לך. :] וזהו. ^^

Yarden X D

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo207.gifבקשר ל-EMA!!!

אני חושבת שזה ב-9 ולא ב-10!!! בכל מקום אמרו שזה ב-10 אבל כנראה שזה ב-9 כי נגיד עכשיו השעה בערך 8:30 ויש את הסמל למעלה: "עוד 30 דקות טקס EMA" [באנגלית כמובן!] אז כדאי שתבדקו אם זה ב-9.. אני יבדוק..!
וואי זה עוד מעט מתחיל!!!!!! *מתרגשת*

זה מתחיל בתשע עם סיקור לא הטקס../images/Emo168.gif

ז'תומרת שהם רק מראים חלק מהמתמודדים ומראיינים את מי שכבר הגיע. בתשע וחצי מתחיל השטיח האדום ובעשר הטקס עצמו [!!!!!]

../images/Emo207.gif אין מפגש!!!!!!!!!!!אין חופש!!!!../images/Emo168.gif

כותרת מלחיצה אה?
אבל זה נכון..בגלל השביתה [המ****] הזאת מבטלים לנו את כל החופשים של החגים [חנוכה,פסח וכ'ו] ומקצצים לנו חודש מהחופש הגדול. ז'תומרת שבמקום לפגוש אחד את השני ולהכין את האלבום שיעזור לנו אנחנו ניפגש רק בעוד חצי שנה בערך..

אממ...

אני דיי חדשה אז אין לי מושג על איזה אלבום את מדברת אבל למה לא להפגש עכשיו כשיש שביתה?

chen010189

New member
../images/Emo4.gif

אז עכשיו הבנתי למה אנשים התחילו לדבר על ביטול מפגשים ולא הבנתי למה :\ (אני בצבא נו, מנותקת מכל ענייני בצפר) אוףף איך עוד חצי שנה? בטוח יתנו את פורים!! הם לא יכולים לצאת כאלה מניאקים ולבטל לגמרי את כל החגים וחוץ מזה גם יש ערבי חג שבהם בכלל אסור ללמוד כי זה כמו יום שבת..לא שזה עוזר אני יודעת אבל אולי יום לפני ערב חג כלשהו..אחרה"צ בלעע חייבים למצוא פתרון =\

מה!?!?בני זונות!#$@

[לא אנלא מצנזרת
] נוו אז בואו נפגש בשביתה :[ בעעעעעעעעעעע מניאקים מה זה מורידים חודש?!

מאיפה שמעת על זה?!, מאיפה שמעת על זה?!

כי אם זאת רק שמועה זה מאוד יקל עלי!! ואם זה נכון אני לא באה!! למה שיקחו לי את החופשות של החגים שסוףסוף אפשר לנסוע עם המשפחה ולבלות וזה..! אוף איזה כלבים!!, כי אם זאת רק שמועה זה מאוד יקל עלי!! ואם זה נכון אני לא באה!! למה שיקחו לי את החופשות של החגים שסוףסוף אפשר לנסוע עם המשפחה ולבלות וזה..! אוף איזה כלבים!!

A v i v o o s h

New member
../images/Emo204.gifאני דווקא שמעתי..

שמקצצים לנו רק חלק מהחופשים ז"א חנוכה ל-6 ימים ואת פסח ב-5 ימים אבל נפגשים אחרי צהריים לא? אז לא נראה לי שזה ממש משנה אם זה בשביתה או לא
טוב בכול מקרה, אני מקווה שהכול יסתדר ונוכל להיפגש כמו שצריך

liorez

New member
אבל..

אני למשל באה מהקריות אז אני צריכה לצאת מוקדם.. זה בעייתי לעשות את המפגש כשיש בצפר.

falloutgirl XD

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

איך נדפקתם
הממ כן.. לי אין שביתה
?

mili2828

New member
לכי לתחת ../images/Emo7.gif ../images/Emo210.gif

בוהו
לך יהיה חופש ולי לא #%^%&% ההודעה באה מאהבה טל התלתל
(אני יכולה לקרוא לך ככה נכון?