sha chan XD

New member
אני נכה ;;

~לא ברצינות XD בשיעור ספורט אתמול זרקו לי כדור כדור-יד והאצבע שלי נפגעה ומאדמאוד כאבה ואני לא יכולה לכופף אותה כמו שצריך עכשיו, והיא כואבת .-. נו מה?! >_< משעמם לי תסלחו לי על החפירות החסרות משמעות האלה X:

TheWingedPig

New member
אני מתארת לעצמי

שכשנראה יש לך נקע. חשבי את האצבע בתחבושת אלסטית (במיוחד אם זה מתנפח), ויעבור לך:) אל תגידי "נכה", ספרי לאנשים שיש לך פציעת ספורט, זה נשמע יותר טובD: תרגישי טוב

sha chan XD

New member
XDD

לא אני לגמריי בסדר~ היא לא התנפחה ובסופו של דבר גיליתי שזה שטף דם אז הכתם הכחול כבר נעלם והאצבע מחלימה 3: (חברה שלי שברה בדיוק את אותה אצבע באותה יד שיעור אחד קודם לכן - שגם שיחקנו כדור-יד אז אני רואה את עצמי ברת-מזל XD) לפחות לא הלכתי לעבוד היום כי אני לא יכולה להרים דברים כבדים וכאלה אז משהו טוב לפחות יצא מהסיפור~ תודה D:

LudaGirl

New member
גם לי זה קרה איזה אלף פעם

כשהייתי ילדה. בעיקר מכדורסל. זה עובר מהר.. לשבור זה יותר גרוע. אגב, מה נסגר עם שיעורי הכדור יד האלה?

sha chan XD

New member
שיעורי ספורט בעיקרון ._.

שעכשיו בשחקים בהם כדור-יד המורה הטפשה מעמידה אותנו מול השמש ומתפלאה שאנחנו מאבדות אצבעות X_X

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gifכזה מתאים למורי ספורט

להעמיד תלמידים בשמש.. שאצבעותייך ירגישו טוב O:

Miss Naama

New member
אהה! המוח שלי! המוח שלי!

הוא נוזל! מהאוזן השמאלית שלי! אעאעא@!!!!!!1111 ;_;. עוד לא למדתי את בליס ואת פילינג גוד של מיוז כמו שצריך לחזרה ביום ראשון והשביתה הזו מוחקת אותי, ממש נדפק לי הראש ;_;. >:

למעלה