falloutgirl XD

New member
קניתי את הכובע הכי סקס בעולם ../images/Emo99.gif

הוא כמו הכובע שפיט חורש עליו רק בצבע שחור [ולפיט יש עוד אחד כזה בשחור] והוא חצוי כזה ומקופל לבחוץ
הנה תמונה של הכובע של פיט בשחור: http://img2.tapuz.co.il/forums/1_107033422.jpg ועוד תמונה של הכובע של פיט באפור: http://img2.tapuz.co.il/forums/1_100157245.jpg והנה הכובע הסקס שלי
וזאת תמונה שצילמתי כשחזרתי מביה"ס והיא מהפלאפון שלי אז אם האיכות לא טובה זה בגלל זה
ו.. ו.. סהר לקח לי היום את החגורת ניטים והחזיר לי אותה רק בסוף היום ואז הלכנו ביחד חזרה הבייתה D: אבל אז הוא לקח לי את הכובע והחזיר לי אותו בסוף הדרך חזרה הבייתה
וכל הילדים היום בביה"ס הסתכלו בגלל הכובע וכמה בנות באו להגיד לי שהכובע שלי ממש יפה וכל היום הן הסתכלו עליי
ועכשיו אתם שואלים למה? אז בגלל שגם לטום מטוקיו הוטל יש כובע כזה
אז לכל מקום שהלכתי הם הלכו אחריי וזה היה כל כך מצחיק
התגידו לי תתחדשי? D:

falloutgirl XD

New member
תודה ../images/Emo24.gif

זה כובע כל כך סקסי
אני רוצה גם לקנות אחד באפור ואחד בצבע שמנת D:

Fall Out Liel

New member
טללללללללל!!!!!!../images/Emo99.gif../images/Emo168.gif

פעם ראשונה אני רואה אותך
!!!! את כזאת SEX!
איזה כובע מדהים! אני גם רוצה
מאיפה?

falloutgirl XD

New member
ליאלייייייייייייייי ../images/Emo99.gif

זאת פעם ראשונה שאת רואה אותי?
ותודה רבה |מסמיקהמאודמאוד| גם את סקס D:
אני קניתי את הכובע בחנות שקוראים לה "עלמה" שיש שם מלא פיצ'פקעס ושטויות כאלה כמו כובעים, עגילים, ארנקים, סיכות ועוד כל מיני דברים של בנות, בעיקרון זה כמו פאנקי פיש
והכובע הוא גם של פאנקי פיש, אז בטח יש אותו בחנויות שלהם D: והיה אותו בצבעים שחור, שמנת כזה, אפור, ורוד, סוג של ירוק זית וסגול. נראה לי שאני אלך לקנות גם את האפור ואת השמנת ^^

Fall Out Liel

New member
מגניב../images/Emo9.gif../images/Emo168.gif

אני אלך לראות מחר. וכן, פעם ראשונה כי את לא באה למפגשים
אבל בחנוכה את באה!! ואני לא שואלת, אני אומרת

falloutgirl XD

New member
מ"עלמה" ../images/Emo9.gif

~מעתיקה מה שכתבתי לליאלי~ אני קניתי את הכובע בחנות שקוראים לה "עלמה" שיש שם מלא פיצ'פקעס ושטויות כאלה כמו כובעים, עגילים, ארנקים, סיכות ועוד כל מיני דברים של בנות, בעיקרון זה כמו פאנקי פיש
והכובע הוא גם של פאנקי פיש, אז בטח יש אותו בחנויות שלהם D: והיה אותו בצבעים שחור, שמנת כזה, אפור, ורוד, סוג של ירוק זית וסגול. נראה לי שאני אלך לקנות גם את האפור ואת השמנת ^^

Yarden X D

New member
רגע..

"עלמה" זה רשת בכל הארץ..? כאילו החנות תהיה בעוד קניונים..?! ואותה שאלה לגבי פאנקי פיש..

למעלה