למה לרדת עליה? זה לא משנה שאתם לא אוהבים אותה, אנשים אחרים אוהבים אותה. בדיוק כמו שאני לא אוהבת אותה ואני לא יורדת עליה גם אתם אל תרדו עליה בדיוק כמו שאתם לא רוצים שירדו על FOB. הגזמתם
את צודקת. יש אנשים שנוראה רוצים בדבר הזה כמו שאתם הייתם רוצים שFOB היו באים לארץ, תחשבו שזה אותו דבר... למה צריך להתחיל להשמיץ ולהתנהג ככה שבסך הכל באים לפה בכוונה טובה ולא בשביל לחטוף ביקורת. אני מאמינה שיש אנשים שאוהבים גם אני נלי וגם את FOB ולמענם נתתי קישור בפורום הזה. אני יודעת שיש כאלה שלא אוהבים אותה אבל לא צריך להתחיל עם ההשמצות...
אם היא אוהבת אותה שתהנה אני חושבת תחתמו גם אם אתן לא אוהבות אותה... אולי החלום שלה יתגשם מה אכפת לכם לעזור לזה... לא הייתם רוצים שלהקה שאתן אוהבות תבוא לארץ?אז תעזרו לה... זה לא עולה כסף אבל שווה זהב
פתאום קלטתי מזה עוד חתימה בשביל מעריץ כי אני בעצמי,כל חתימה על העצומה של פוב זה משהו בשבילי כי זה חלום לראות אותם פה. אני לא יכולה לחכות לרגע שישראל תופיע ברשימת סיבוב הופעות עולמי שלהם.. ואז שקלטתי פשוט חתמתי בעצומה של נלי וזהו תחשבו על זה
לאיסור הבאת נלי פורטדו לארץ?XD ולגבי מי שרשמה על למה לרדת עלייה , זה לא שבאתי לפורום שלה ופתחתי שרשור ואמרתי שאני לא אוהבת אותה , זה פורום פוב לא פורום נלי פורטדו . יופ פנאן D: