bar874

New member
שלום לכולם,

שלום לכולם אני בר אלמליח בן 13 ממכבים רעות
אני מזמין אתכם להצטרף לחוויה בניחוך של פעם לימים בהם ירדנה ארזי שלטה בימים בהם ריטה הייתה זמרת מתחילה לימים בהם שלום חנוך הוציא את "לילה" והימים בהם רבקה זוהר שרה את ה"דרך אל הכפר"! כיום כל אחד יכול ללכת ל"כוכב נולד" להעלות סירטון ב"FLIX" ועם עיניים כחולות ושיער בלונדיני יכול להיות הסטאר הבא של ישראל בואו איתנו לקומונה ששונאת (בלשון המעטה) את התופעה המזעזעת ולחזור בעולם של נוסטלגיה לימים ההם בדרך מלווה לא מעט כיף
http://www.tapuz.co.il/Communa/usercommuna.asp?CommunaId=29183 מקווה לראותכם איתנו

nina41

New member
לא יודעת למה אבל יש בעיה לפעמים להעביר הודעה

איתכם הסליחה שזה מופיע פעמיים מאיה

nina41

New member
בר אלמליח, תודה חמוד על ההזמנה אני אישית אשמח

להצטרף לפורום , שיהיה לך בהצלחה איתו. nina41

תגובה

אני לא מסיכמה איתכם שאתם נגד כוכב נולד יש אנשים שאין להם את היכולת ואת הכסף ללכת ולהוציא דיסקים ולהתפרסם לבד למשל נניט היא זמרת נהדרת ויש לה יכולות שירה מופלאות וגם דניאל בן חיים ששלומי מאוד אוהב ומעריך אותו והם זכו להכיר אחד את השני בזכות כוכב נולד כוכב נולד עושה מבחנים לפני הקבלה הם לא מקבלים כל אחד הם מקבלים אנשים שיש להם יכולת שירה גבוהה ודניאל בן חיים רק ממראה שגם שלומי תומח בכוכב נולד מכיוון שהוא לקח את דניאל "כבן חסות" והם עובדים על שיר ביחד שלומי לא היה בוחר את דניאל או כל אחד אחר עם לא היה לו את הקול ... אז תחשבו על זה לפני שאתם מתנגדים לכך לילה טוב חיבוקים ונשיקות בהמון אהבה

g o l d a 6

New member
מרוקאית יפה 1 כנסי.....

אוקיי , קודם כל אף אחד לא ירד כאן על כוכב נולד , וחבל שהבנת הפוך ממה שצריך להבין כל המטרה של הפורום זה לשמר את כל הזמרים והזמרות שהיו כאן ועשו קריירה עוד הרבה ליפניי כוכב נולד ורן נתן את כוכב נולד רק כדוגמה כמה צריך להתיחס לאומנים שעשו את שלהם בדרך פי אלף יותר קשה אם לא יותר לעולם הזה שניקרא הבמה וכו', ואפרופו שלומי שבת הוא חלק מאותם רשימת אומנים שהיו שם עוד הרבה לפניי כוכב נולד אין אין טעם ליזרוק האשמות לחינם. שלומי שבת נכון פירגן ומפרגן לדניאל בן חיים וזה עדיין לא אומר שהוא לקח אותו תחת חסותו אלא שהדרך של שלומי שבת זה גם לתת במה לזמרים כמו דניאל בן חיים בהופעות כפי שהוא עשה קודם לכן אם תדפדפי בפורום תוכלי לימצוא תמונה שלהם ביחד מהופעה. וראויי לציין ששלומי לא לוקח אף אחד תחת חסותו חוץ מאת עצמו ורק את עצמו גם ככה הדבך היא קשה פה לזמרים ויוצרים וכו' אז לא כדאי לדבר בשמו של שלומי שבת כל עוד הוא לא הצהיר שהוא לוקח מישהו תחת חסותו מה גם שהוא עובד על תקליט סולו משלו ועושה הפסקה עד להודעה חדשה ואם יהיה משהו שינגע ללביו בכל הקשור לדואטים. וזה לא נכון וצודק לומר שכל הזמרים שמתקבלים לכוכב נולד הם זמרים שיש להם מה להציע בפרט כי היה בחור אחד שאני לא זוכרת את שמו ששר בתקליט האחרון עם שלומי בדואט ולא התקבל לכוכב נולד אמרו לו שהוא לא מעניין כזמר אז חבל סתם לומר אתם מתנגדים אתם ככה או ככה פשוט צריך לדעת את העובדות קודם ואחרי זה להגיב מי שמכיר את העשייה של שלומי שבת כזמר הרבה שנים בשטח יודע שאני צודקת גליתוש.

למעלה