Fall Out Liel

New member
חח../images/Emo168.gif

את בטח ישנה לך עכשיו כי את תגיעי רק עוד 11 שעות בערך. ויפה ששמת לב
. אהה אנחנו מתכתבות במסן?! רגע, ואני חשבתי שזו הטל השנייה.. XDD סתםסתם

shaharyy

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo7.gif

אני מקווה מחר לראות פה תגובות של כל האנשים שהלכו לטוקיו!!!!!1 אנשים! בבקשה תגידו לי שהכל בסדר איתכם!!!
אני יודעת שרק ליאל טאל ו...אופיר (?) הלכו להופעה.. והייתה תאונה... נפל חלון או משו כזה על קבוצה של 15 מעריצות! אני מקווה שאין שם אנשים פורום פוב!!!!!!!!!

Fall Out Liel

New member
אני חיה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!../images/Emo168.gif

היה כ"כ כיף!!!!!!!!!!! היייתי שורה ראשונה!! וביל וטום וגיאורג וגוסטב כ"כ
חפירה עוד מעט..

Fall Out Liel

New member
חפירה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!../images/Emo168.gif

לא בדקו כרטיסים!!! הכרטיס שלי שלם! כולם נדחפו ונכנסו והם לא בדקו כרטיסים ככה שיכולנו להיכנס בחינם!!!!!!! היה כ"כ שווה! הצלחתי להיכנס לשורה ראשונה וכל הזמן דחפו ומחצו אותי! חשבתי שאני אצא משם באמבולנס, ברצינות. יש לי מלא תמונות וסרטונים אבל רובם מהפלא כי המצלמה שלי החליטה שאין סוללה אחרי השיר השני
לא ראיתי ילדים מהפורום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
הייתי שם מעשר בחום ובשרב והיו שם חמישים ילדים ואח"כ התחילו לבוא עוד. בסוף זה סתם היה בזבוז של זמן כי גם ככה כולם נכנסו ונדחפו אז לא משנה מי בא קודם... אני אשכרה בוכה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הם השפריצו מים מבקבוק שהם שתו וזרקו לקהל! טום זרק מפרט ונגעתי בו עם האצבע! יכולתי לתפוס אותו אבל מרוב שמחצו אותי לא יכולתי לזוז ומישהי אחרת מצאה
וגיאורג גם זרק מפרט שהיה לי מתחת לרגל אבל לא מצאתי ומישהי אחרת לקחה אותו!! פאקינג מתחת לרגל שלי ולא מצאתי!!!!!!!!!!!!!!!!! וטום,גיאורג וגוסטב זרקו את המגבות שלהם אבל לא לצד שלי
. היה כ"כ כיף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ההופעה הראשונה והכי טובה בחיים שלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני כ"כ מאושרת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כל מי שלא בא הפסיד ובגדול. מחר אני אביא קישור לתמונות וסרטונים מההופעה. נקווה שלא נגרם לאוזניים שלי נזק תמידי כי אני שומעת צלצולים מרוב שצרחות שהיו שם. הם כל-כך כוסונים!!!!!!!!! כמעט נזל לי ריר!!!! הם ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש יפים במציאות, אבל ממש!!!

אתתתתתתת !

דאגנו לך אתמול !!11111 לכל מי שהיה בהופעה @#$!!;;~ התקשרנו אלייך ואל טל כי אתן היחדות שידענו שהייתן בהופעה XD טל ענתה לנו ואת לא , את יודעת איך דאגנו ששמענו שהיו כמה פצועים בגלל מה שקרה ?!#$#%#%#! לא יכלת לענוות למיליון הפעמיים שהתקשרנוו אליךך ?!
יא קקאי, הלחצת אותנו ! ]; - מזל שהכל בסדר ושנהנת
!!

Fall Out Liel

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo168.gif

הייתי שורה ראשונה והתיק היה על הרצפה ובגלל שמחצו אותי לא יכולתי להתכופף ולהרים אותו ולהוציא משם את הפלא. הוא היה על רטט אז זה הרטיט את הברזלים שעמדנו עליהם ואף אחד לא הבין מה זה
ובאמצע ההופעה הצלחתי להגיע אליו וראיתי 20 שיחות שלא נענו ><

falloutgirl XD

New member
אני חיה ונושמת ../images/Emo3.gif

היה כל כך פאקינג טוב!! לא האמנתי שאני אהנה כל כך!! הגעתי עשרים דקות לפני ההופעה כי ההסעה נתקעה באמצע כי האוטו התקלקל או משהו כזה אבל הספקנו להגיע אחרי הרבה ריצות
ובאתי עם 3 ידידות שלי וידיד שלי ^^ וידיד שלי תמיד דחף אותי קדימה כדי שאני משהו והגעתי מאיזה שורה 20 להיות ממש בשורות הראשונות מול טום
וטום שפך עלינו מלא מים מהבקבוק שלו וזה הרטיב לי את כל הפנים והחולצה והרטיב לחברה שלי את המצלמה
ונכנסו לי מלא מים לפה אז 2 פאקצות שעמדו לידי התחילו לצרוח: "אהעאהעהאהעהאעהאה היא שתתה מהמים של טום!!1111111 אמאאאאא איזה כיף לך!!11111" ואני כזה: "תירגעו, סך הכל הוא שתה את המים ואז מה שנשאר הוא שפך עלינו ונכנס לי לפה" והם כזה: "אבל זה כאילו שתיתם מאותו בקבוקקקקקקקק"
המשך חפירה מחר כי אני ממש עייפה ומחר אני לא הולכת לביה"ס
צילמתי המון סרטונים וידיד שלי צילם משהו כמו 670 תמונות ועוד חברה שלי צילמה בסרטונים את כל ההופעה אז יש הרבה מה לראות למי שרוצה D: לילה טוב לכולם

קראתי את זה..../images/Emo223.gif

זה הבהיל אותי אבל אני שמחה לשמוע שאנשים מפה בסדר, ושמחה שנהניתם

0דידוש0

New member
תודה על הדאגה חחחחחחח

גם אני עדיין שלמה!!!!!!!!!!!!!!!!!חח היה ממש כייף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 אמנם לא הייתי שורה ראשונה כמעט הוציאו לי את הראשש!! והיו שם מלאאאאאאאאאאאא פרחות וערסים איכס איכס איכסס!!!!! וטום כל שניה בא לצד שלנו אעאעא!!xDD וביל אמר:שלום תיל אביב xDDDDDDDDDDDD ואז: מה שילומכם חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.. ולפני כל שיר הוא התחיל חפור בגרמניתxD לא הבנתי כלום...כשהוא מסיים להגיד משפט כולם צורחים אז צרחתי...כאילו הבנתי באמת מה הוא אמר חחחחחחחח וואי עד עכשיו כואב לי ברגליים ובידיים כל השירים שלי...אבל זה היה ממש שווה את זה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 וחברה שלי הכינה להם מכתב וקשרה אותו לבובה של כלב מזה חמוד!!!!!!!!!!!!!{גם אני הופעתי במכתב חחח}ואז היא זרקה את זה לבמה וזה הגיע ממש לקצה אבל אז איזה שומר ממש חמוד!!!חחח לקח את כל הבובות שהיו על הבמה ורץ למאחורי הקלעים...או שהוא באמת נתן להם או שלא=// אני מאוד מאוד מאוד מאוד מקווה שכן!!!!!!!!!! ואיבדנוא ת חברה שלנו באמצע והיא בכתה לשומר והוא עזר לה חחחחחחחח איזה כל כל כייף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!בחייםש לי לא צרחתי ככה...ועדיין יש לי קול=///////////////// אוףףף רציתי להיות צרודההההההההההההההה!!!! חח אהה ואני בכלל עדיין לא מעכלת את זה שהייתי בהופעה...0_O חחח מי שקרא את החפירה מקבל מוצץ=]

Fall Out Liel

New member
חח גם אני לא צרודה ורציתי../images/Emo168.gif

נהייתי צרודה אבל לא ממש. אז היום בבצפר צרחתי כדי לאבד את הקול וכל שנייה הזכרתי את זה שהייתי בהופעה ואמרתי למורים כזה "את יודעת מה קרה אתמול?!" - "מה?"- "הייתי בהופעה של טוקיו הוטל!!!!!!!!!!!!!!!!!" חח ואז התחלתי לחפור על זה למורה.
הייתי פאקינג שורה ראשונה!!! ואם לא היו שם זונות בנות זונות הייתי חוזרת הביתה עם המפרטים של טום וגיאורג כי הם זרקו אליי וכמעט תפסתי אבל כמה בנות העיפו אותי וזה נפל לי
. ואיך לא ראיתי אתכן?!!??!? בוהו!!!!!!!!!!1
וגמני לא הבנתי כלום ממה שהוא אמר בגרמנית >< אבל ראיתי אותםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם!!!
|ריר|

0דידוש0

New member
חחחחחחחחחח XDDDDDDחפרת למורה שלך על זה??!!!חח

לא נורא ליאלושש מתישהו,ביום מן הימין ניפגש שוב xDD
אעאעאעאעעע ובגלל שקראת אז את מקבלך מוצץ--->
חחחחחח איזה באסההה....אני בכלל לא הייתי קרובה למפרטים=//////////////////// בנות **** אלו שלקחו לך את המפרט!!!!!!הן היו ממש חיותתת זה נוראאא מה שהלך שם!!!!!!!!!!! ואני רוצה את הכסף שלי בחזרה!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111חחח זה לא הוגןןןןןןןןןןןןןןןןן ב-160 שקל האלה יכלתי לקנות עוד דיסקיםםםםםםםםם =////// אוףףף חיים בזבל
גם אני ראיתי אותם!!XD

Fall Out Liel

New member
חחח../images/Emo168.gif

יאיי! מוצץ!! חח עד שהצלחתי להיגמל..XDD בהמות..=/ ואני צריכה את ה119 ש"ח שלי בחזרה חח, סתםסתם, אני רוצה את הכרטיס, למסגר
כל היום לא הפסקתי להתרגש, זה אשכרה קרה אתמול!!! אתמול!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

falloutgirl XD

New member
גם אני לא צרודה ../images/Emo12.gif

למרות שצרחתי כמו לא יודעת מה בהופעה
וידיד שלי תפס את המגבת של ביל אבל אז מלא ילדות נפלו והוא עזב את המגבת כדי להרים אותן ואיזה אחת לקחה לו את המגבת ונעלמה
וחברה שלי התחילה לצרוח עליו שהוא עזב את המגבת
ולא נראה לי שמישהו הבין מה הוא אמר בגרמנית

FallOutGirl

New member
../images/Emo32.gif

שבוע טוב לכולכם
כמו שראיתם כבר באיזו הודעה.. ספיר חולה. הגיע זמן שאני אשרשר כאן כמה הודעות וזה חחח אל תקשו ותלמדו לשרשר כבר! בשביל מה אני שמה כאן כל פעם את אומנות השרשור...?

הראל מויאל וצילום ב-../images/Emo43.gif אנשים

הראל מויאל יתארח בתפוז
אנשים היום בשעה 16:00. האירוח יתקיים בבבלוג TV ויועבר בשידור חי! אתם מוזמנים כבר עכשיו לשרשר שאלות להראל, שאלות מוצלחות יועברו אליו במהלך האירוח: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=1225&msgid=106654845
ליסה טרודלר, דוברת ארגון "חסון", ומור סגמון, עובד בהייטק וחוקר את תחומי בריאות האדם, תזונה, התפתחות האדם יתארחו בין השעות 17:00-20:00 בפורום הורות טבעית וישיבו על שאלות בנושא חיסונים. הקליקו כאן: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1571&msgid=106671715
אירוח פרופ' דוד כאהן באנרגיה נקייה מתחדשת פרופ' דוד כאהן, חוקר מוביל ממכון ויצמן, יתארח הערב החל מהשעה 19:00 בפורום אנרגיה נקייה מתחדשת וישיב לשאלות הגולשים בנושא חומרים, פני שטח, אנרגיה סולארית ועוד. מוזמנים לבוא להשתתף ולשאול: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1798&msgid=106609796
הערב, בין השעות 20:00-22:00 יתארחו רון אוריאל ו- איתמר שאול העוסקים בצילום ועריכה בפורום בר / בת מצווה ויענו לשאלות הגולשים. אתם מוזמנים לשרשר שאלות: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1715&msgid=106672614
תפוז אנשים מזמין אתכם להצגה המרוקאית "מרתי" "מרתי" – קומדיית יחסים מוזיקלית במרוקאית בהשתתפות אריק משעלי, חיים זנתי וחני פרץ. רוצים לזכות בכרטיס להצגה? ענו על השאלה בפורום תרבות מרוקו ואולי תזכו בכרטיס כניסה במתנה!! http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=928&msgid=106699177
פותחים שנת לימודים באוניברסיטת תל אביב ממש כמו בכיתה אלף, אתם קצת מתרגשים ומעט חוששים ובעיקר מחפשים טיפים שיעזרו לכם להעביר את שנות הלימודים בצורה הטובה ביותר. הסטודנטים של ´אונ' ת"א´ יודעים שאין חכם כבעל ניסיון, ומחלקים לכם עצות טובות: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1729&msgid=106699994
גם לפרות ולתרנגולות יש זכויות! בואו לקרוא על ההפגנה התל-אביבית בערוץ בעלי חיים: http://www.tapuz.co.il/pets/artinfo.asp?CID=622&SID=12&InfoID=5381
ערוץ בימו מחכה לכם עם כל המשחקים, סרטוני הוידיאו של Flix, ההורדות, הבדיחות והתמונות הכי שוות. היכנסו עכשיו ותוכלו ליצור לעצמכם עמוד אישי עם כל ההעדפות שלכם. תהנו! http://www.tapuz.co.il/bimo/

חח טנקס שחר../images/Emo223.gif

ד"א אני כבר מרגישה יותר טוב.. אמא שלי אומרת שזאת הייתה התמוטטות כי לא ישנתי ממש 4 ימים..

falloutgirl XD

New member
אעהאהעהאהעהא ../images/Emo99.gif

הבגד גוף, הגרביונים המשולבים המיוחדים, נעלי הבלט והרשת שהזמנתי הגיעו שלשום והיום לבשתי אותם בביה"ס לריקוד והם כל כך יפים ומושלמים
במיוחד הבגד גוף הסקס שלי
אעהאהעהאהעהא איזה כיף!!@#$%^&* איזה דאנס ג'אנקי אני

למעלה