../images/Emo41.gif חפירת הופעה ו... ../images/Emo41.gif
יש לי חתימות של טוקיו הוטל!!@#$%^&* DDD::::: לא האמנתי שאני אתלהב מהם כל כך אי פעם
יכול להיות שזה סתם בגלל הופעה
והנה החפירת הופעה: יצאנו מקריית שמונה באיחור של 20 דקות בערך כי כמה בנות הבריזו מההסעה
ב-6 ורבע היינו במרחק 10 דקות נסיעה מגני התערוכה אז ידענו שהספקנו להגיע בערך בזמן לפתיחת שערים אבל אז..
האוטו של ההסעה התקלקל!!
ועצרנו בצד של הכביש והיינו תקועים שם במשך שעה וחצי[!] עד שמונית באה לקחת אותנו לגני התערוכה. הגענו לגני התערוכה בחמישה ל-8 בערך והמונית עצרה לי, לידיד שלי ו-3 ידידות שלי בצד השני של הכביש והיינו צריכים לחצות את הגשר אז רצנו בטירוף לכיוון הקופות, לקחנו את הכרטיסים ורצנו לכניסה. נכנסו למקום של ההופעה 20 דקות לפני שהתערוכה התחילה והלכנו לעמוד בצד של טום D: היינו באיזה שורה 20 ותוך 4 שירים [אפילו פחות] כבר היינו בשורה רביעית-חמישית ולא רצינו להתקדם יותר כי היו שם מלא אנשים שריסקו אותם
למזלנו ביל וגיאורג תמיד באו לצד של טום אז ראינו אותם טוב DD: וצילמתי בסרטונים את ה-3-4 שירים ראשונים ואז נגמרו לי הבטריות במצלמה אבל ידידים שלי צילמו את הכל בתמונות וסרטונים למי שרוצה לראות ^^ ההופעה התחילה כשטום נכנס לבמה והתחיל לנגן וביל נכנס רק בפזמון אם אני לא טועה וכולם ממש צרחו! הפכתי להיות חירשת! וכולם קפצו והיה ממש מגניב D: ומלא אנשים [כולל שאחר, ריחן ושאני
] התקשרו אליי בתחילת ההופעה ובהופעה עצמה כי הם שמעו על הפצועים ושאלו אותי אם אני בסדר והכל אז תודה על הדאגה
ודאגתי לליאל והתקשרתי אליה והיא לא ענתה לי
בקיצור, כשהיה את סקרים ממש התחרפנתי וקפצתי וצרחתי כמו לא-יודעת-מה
והשמעתי לאחותי בצבא את מונסון בלייב
ואת רוב מונסון הקהל שר ובקושי שביל שר אותו
והשמעתי לעוד אחותי ולחברה שלי עוד 2 שירים בלייב ^^ והנה הקטע של המים עם טום שסיפרתי עליו: טום שפך עלינו מלא מים מהבקבוק שלו וזה הרטיב לי את כל הפנים והחולצה והרטיב לחברה שלי את המצלמה
ונכנסו לי מלא מים לפה אז 2 פאקצות שעמדו לידי התחילו לצרוח: "אהעאהעהאהעהאעהאה היא שתתה מהמים של טום!!1111111 אמאאאאא איזה כיף לך!!11111" ואני כזה: "תירגעו, סך הכל הוא שתה את המים ואז מה שנשאר הוא שפך עלינו ונכנס לי לפה" והם כזה: "אבל זה כאילו שתיתם מאותו בקבוקקקקקקקק"
וטוקיו הוטל זרקו מפרטים, מגבות ובקבוקים. נדיבים שכמותם
והנה הקטע עם המגבת של ביל: ידיד שלי תפס את המגבת של ביל אבל אז מלא ילדות נפלו והוא עזב את המגבת כדי להרים אותן ואיזה אחת לקחה לו את המגבת ונעלמה
וידידה שלי צרחה עליו שהוא עזב את המגבת
וכל ההסעה ידיד שלי שר לי את סקרים בגרמנית ואת ספרינג נישט וספרינג נישט בהופעה היה ממש מרגש
אחרי שההופעה נגמרה למרות שרציתי עוד, הלכנו לבקש חתימות מטוקיו הוטל אבל התייאשנו אחרי 20 דקות-חצי שעה והלכנו להסעה ומסתבר שבסוף הם לא חתמו לאף אחד אבל בת דודה של חברה שלי הלכה לשדה התעופה היום והשיגה לכולנו חתימות שלהם DDDDD::::::: ובהסעה חזרה ידיד שלי שר לי את דזרט סונג ואת דימולשיין לאברס ואת דיסטנצ'אד [או איך שלא כותבים את זה
של מכר
ועוד ידידה שלנו שחזרה איתנו בהסעה אמרה שהיא הלכה לשירותי בנות וראתה ראסטה ואז היא אמרה שזה בטח של אחת המעריצות ואז היא ראתה את הכובע של טום והוא בדיוק יצא
מהשירותי בנות ואז היא התחילה לרדוף אחריו ואיזה שומר העיף אותה
אני לא יודעת אם להאמין לה אבל זה היה מצחיק
ועצרנו בדרך חזרה לקנות שתייה והיא ישנה אז אמרתי לידיד שלי שיצעק שהוא רואה את ביל וזה היה ככה: ידיד שלי: "הנה ביל!!@#$%^&* אהעאהעהאהעאהעהאעה" ~ידידה שלי מתעוררת בקפיצה ומחפשת אותו~ ידידה שלי: "איפה?!?!?!??!?" אני: "והוא משתין!! תראי! הוא קורא לך!" ידידה שלי: "
" כמה צחקנו עליה אחר כך
הגעתי הבייתה ב-2 לפנות בוקר בערך ואז חפרתי לשאחר [
] על ההופעה עד 3 לפנות בוקר
זה בערך כל החפירה