Fall Out Liel

New member
../images/Emo207.gif חשוב ביותר!../images/Emo168.gif

מי שלא בא למפגש ורוצה לעזור לי בעבודה שאני צריכה להכין שישלח לי מסר ואני אשלח לו את השאלות. התשובות לשאלון יתפרסמו באופן אנונימי אז בבקשה אל תפרסמו דברים כגון: שם, כתובת, פלא וכ'ו. אבל אתם יכולים לרשום את גילכם, זה אפילו הכרחי. למי שלא יודע על מה מדובר: אני מכינה עבודה בתקשורת [מצלמת סרט דוקומנטרי ועבודה כתובה] אז אני שואלת שאלות ומצלמת את כולם במפגש. בנוסף לאלבום. בצילום הסרט הדוקומנטרי אתם תצטרכו להתעלם מהמצלמה אלא אם כן אני אגיד לכם אחרת. מי שלא רוצה להשתתף צריך להגיד לי מראש! מקווה שתשתפו פעולה
ותזכרו!
המפגשים האלה הם לצילומים והסברים בלבד! אנחנו לא הולכים להסתובב אז בבקשה אל תיעלמו פתאום ואל תלכו לכל מיני מקומות עד שאנחנו לא נסיים. תאמינו לי שיהיו המון הפסקות והרבה זמן לדברים אחרים. אני מצלמת סרט שיתפרסם [לא בטלוויזיה, בעצם אולי..] אז תתייחסו אליו ברצינות בבקשה. וכמו כן גם לצילומים של האלבום. תזכרו שהם ישלחו ללהקה והם יצפו בזה..

chen010189

New member
אלבום?

אוף, עכשיו אני באמת בבאסה שאני לא יכולה לבוא\= טירונות מעצבנת.. אני שולחת לך תכף מסר בקשר לשאלות, תוכלי לספר לי לפחות על האלבום ומזה במסר חזרה? בעע :(

Fall Out Liel

New member
תראי..../images/Emo168.gif

אני מכינה אלבום של תמונות ומכתבים [ועוד כל מיני דברים ומתנות] מאיתנו אל הלהקה. יצרתי קשר עם חברת הליקון שהיא היחצ"נית של פו"ב בארץ והם הסכימו לשלוח לי את החבילה ולדבר איתם וכל מיני.. אם את לא יכולה לבוא ואת מש רוצה להשתתף את יכולה לשלוח לי את הדברים הבאים בדואר [אני אתן לך את הכתובת במסר]: - מכתב באנגלית. - תמונה [לא חייבת] - כסף [כמה שאת רוצה, אבל בכדי להשתתף את צריכה להביא מינימום חמישה ש"ח]. כמה שיותר ייתן לך יותר נקודות בבחירת המיקום באלבום [יש כאלה שזה חשוב להם], ואת תוזכרי במכתב הארוך שהולך להיכתב להם מכולנו ביחד [בתודות]. ומשהו אחר שלא כ"כ קשור: אני מכינה עבודה למגמת תקשורת וזה קשור בכל הנושא הזה. יש לי שאלון שאני צריכה שכמה שיותר מעריצים יענו עליהם. אם את רוצה להשתתף ולעזור אני אשלח לך את השאלות במסר. הבנת? חח

chen010189

New member
../images/Emo207.gifתאריכי יומולדת..

מישהו יכול לכתוב לי בבקשה את התאריכים של חברי הלהקה?
לפי תגובות באיזה בלוג של ג'ו ראיתי שאמור להיות לו מתישהו בקרוב? ובמסד נתונים של IMBD או שכחתי איך קוראים לזה הבנתי שלפיט יש ב5.6 אבל אני תמיד מעדיפה להיות בטוחה יותר ולשאול בפורום..

lovepete

New member
מה?!?!?!

אנדי ב-30.6..??
פאק! אמרו לי שזה ב31.5 בכלל...!! עכשיו זה יהרוס לי את היומן..!!!
אהה..!! *אפשר בסוף להביא את המכתב בעברית ושמיהו יתרגם..?* ובכלל- אתם מדפיסים את כל המכתבים באלבום או שאתם שמים את זה איך שכל אחד מביא את זה וזהו..?

chen010189

New member
תודה!!

אהה אז לג'ו היה החודש
נחמד :) חח עכשיו שאני לא בבצפר ואין לי יומן אני צריכה להתחיל לחשוב על רעיון ללוח ימי הולדת.. למישהו יש רעיון בשבילי? ואפשר לקבל פרטים על האלבום ?..חח ממש בא לי להשתתף\= אם זה אפשרי למרות שאני חדשה ולמרות שאני לא יכולה להגיע למפגשים..ואם לא אז חפיף אני יודעת שיהיו עוד הזדמנויות

Fall Out Liel

New member
אני לא בטוחה בנוגע לאנדי!../images/Emo168.gif

כתבתי את זה ותפוזבל לא שלח לי!

64 panic girl

New member
עוד לא הבנתי משהו..

ביל וטום זה שנ אנשים תאומים שהם הומאוים ביחד והם בטוקיו הוטל? OO:

S h A y K i

New member
לא ../images/Emo122.gif

טום וביל הם אחים תאומים ושניהם בטוקיו הוטל. טום מנגן על גיטרה וביל שר >< ואנשים סתם תמיד ממציאים עלייהם שהם עושים.. אהעמ.. גילוי עריות *מבוישלהמסנ* ותמיד מציירים אותם ועושים בפוטושופ תמונות מגעילות שלהם שהם כאילו שוכבים או מתמזמזים וכאלה [אבל לפעמים זה יוצא ממש מצחיק אני חייבת להודות
] אבל הם אוהבים אחד ת'שני ממש אבל רק אהבה של אח לאח לא יותר מזה.

chen010189

New member
../images/Emo207.gifזהו..

אממ תודה על התשובות למעלה =) רק רציתי להגיד שהצטרפתי רק אתמול ועכשיו אני כבר נעלמת לשבועיים.. אני סוגרת בבסיס שבוע וחצי אחרונים בטירונות ואולי עוד שבועיים אני אהיה פה לחמישי שישי שבת שלפני הקורס ואז שוב אני אסגור ובלה בלה.. ככה בערך עד סוף אוקטובר אבל אני אהיה פה מתי שרק אפשר אז תהנו לכם מהחג שנשאר!!..שזה עוד הרבה יחסית.. ותמשיכו לשמוע FOB גם בשבילי כי אני לא אשמע אותם די הרבה עכשיו
[חח מה עשיתי מזה נו אני שונאת את הטירונות]

למעלה