../images/Emo2.gif../images/Emo10.gif../images/Emo12.gif../images/Emo4.gifצלבי קרס בזארה../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif

מרד צרכנים
זארא= זה רע!

goanin

New member
צלבי הקרב מזעזעים, אבל זארה לא כל כך

צלב קרס (סווסטיקה בלעז) הוא סמל שמקורו באסיה. הסמל היה מקובל בכל העולם ואפילו בארץ ישראל. בחפירות ארכאלוגיות בעין-גדי מצאו פסיפס של בית כנסת ועליו הסמל. היום הסמל הזה מזעזע את העולם המערבי ובצדק, אבל לא לשכוח שרוב הבגדים של ZARA מיוצרים במזרח הרחוק. לפי הטוקבקים שם רואים כמה עם ישראל אוהב להתלהם.

shelico

New member
צלב הקרס

ההודי פונה לשמאל ומסמל מזל ושפע הנאצי לימין וגם אצלנו , בבית הכנסת העתיק בעין גדי ישנו פסיפס שעליו מצוייר צלב הקרס המפורסם ביותר הנמצא בבתי הכנסת. הפסיפס כוסה בבד בעקבות הקונוטציה השלילית של הסמל. בבתי כנסת רבים אחרים ניתן למצוא את הצלבים כעיטור בשערי הכניסה ובמקומות אחרים, למשל בבית הכנסת בכפר נחום שליד הכנרת. אני מימילא לא קונה ולא מתכוונת לקנות בזארה

../images/Emo207.gif חידה:

מארחים? רוצים להשקות את האורחים במיץ טבעי בצבע סגול...
איך עושים את זה? תשובה בקרוב......................

goanin

New member
נראה לי שאני יודע....

יתכן וגם את חובבת כימיה?

כן ../images/Emo99.gif

ואני ממש מעריצה אותך, אדם! זו הפעם הראשונה שאני כותבת בפורום. עד היום קראתי באדיקות ונהנתי מכל רגע! מקווה להשתלב

goanin

New member
../images/Emo82.gif אם כן ברוכה הבאה לפורום ניהול בית

AURORA.. איזה ניק מפוצץ. יש לך שם בישראל? ותגלי לכולנו איך עושים מיץ סגול טבעי או שאני אעשה את זה. נ.ב.. מעריצה אותי? הגזמת, למה מי אני?

li245

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif אולי מישהו יכול לעזור....

כל פעם אחרי שמכונת הכביסה מסיימת לעבוד, כל רצפת המרפסת שלי מלאה במים. אני לא יודעת מה לעשות, אולי מישהו יודע למה זה קורה ומה ניתן לעשות? תודה.....

li245

New member
רציתי להוסיף שהמכונה חדשה וחוץ מזה

זה אחלה פורום ואני לומדת המון..... שוב תודה מראש.....

תבדקי אם אין לך סתימה במכונה

(לפעמים מטבע או כפתור גדול חוסמים את יציאת המים) .צריך לפתוח את השסתום ולברר אם אין משהו שנתקע שם .

שוקולתה

New member
תיפתחי את הפילטר נגד כיון השעון .

ועוד דבר תיבדקי עם הצינור של המכונה יצא מאחורה . אולי הישתחרר ממקום שלו . תיבדקי טוב טוב

li245

New member
תודה על התגובות, בסוף בעלי הגיע

הביתה והוציא את הצינור של המכונת כביסה, שמתחבר לביוב וגילינו שהוא כולו היה סתום, אז שטפנו והוצאנו את כל הג'יפה שלא נגמרה מהצינור, ומסתבר שזה מה שגרם לסתימה ולהצפה של המים. לאחר מכן, אחרי שבעלי ניקה, הוא חיבר חזרה והפעלנו את המכונה וברוך השם הרצפה נשארה יבשה, באותה ההזדמנות, הבעלול הזיז את המכונה ואת כל הדברים שהיו במרפסת וניקה כבר את המרפסת יסודי. זהו עכשיו יש לי מרפסת נקייה וזו הרגשה כיפית.

דגיתי

New member
ויש עוד סיבה, לתשומת לבכם...

לי זה גם קרה ומתברר שכשסגרתי את דלת המכונה (פתח קדמי) נתקע קצה בגד בדלת ולא היתה אטימה. המים נשפכו דרך הדלת. שימו לב כשאתם סוגרים את הדלת.

למעלה