כן זה מה שגם חברה שלי אמרה לי .
L lali1989 New member 16/9/07 #392 חחחחח מזכיר לי משו... עזבי...רק מזל טוב שהייה לך בחיים את...בלעדייך אני מתאבדת..
L Lior Maman New member 16/9/07 #401 חח זה לא מצחיק, ת'יודעת איך דאגתי ? תודה . כפרעעעעעעעעעליייךךךךך .
L lali1989 New member 16/9/07 #422 כן אני יודעתת יום רביעי היה מצחיק..לאכול ולשמוע איך את חולמת שוזרקים אותן מהחלון וכאלה..חחח...סתםם אוהבת אותך הכי בעוללםםםםםםם
כן אני יודעתת יום רביעי היה מצחיק..לאכול ולשמוע איך את חולמת שוזרקים אותן מהחלון וכאלה..חחח...סתםם אוהבת אותך הכי בעוללםםםםםםם
ז זוהרוש15 New member 15/9/07 #262 ../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifתגידו מה עם הסיכום השבועי ועם +שרשור חופר חוקר?
N niro levi New member 15/9/07 #272 ../images/Emo216.gifנראה לי שעליתי על משהו.. השבוע לא נפתח הסיכום השבועי.. אולי כי מי שכותב את הסיכום שומר שבת וחג?.. אז הוא לא יכל לכתוב כי יום חמישי נפל על החג.. שרשור חופר חוקר אורפז צריכה לפתוח היא אמרה שהיא תפתח השבוע..
../images/Emo216.gifנראה לי שעליתי על משהו.. השבוע לא נפתח הסיכום השבועי.. אולי כי מי שכותב את הסיכום שומר שבת וחג?.. אז הוא לא יכל לכתוב כי יום חמישי נפל על החג.. שרשור חופר חוקר אורפז צריכה לפתוח היא אמרה שהיא תפתח השבוע..
L Lior Maman New member 15/9/07 #274 אנ'לא יודעת למה אבל לדעתי מי שכותבת ת'סיכום [ כן כן, כותבת ] השבועי זו .......................... דפנה .|סהדגש| אל תשאלו למה, ככה נראלי .. D:
אנ'לא יודעת למה אבל לדעתי מי שכותבת ת'סיכום [ כן כן, כותבת ] השבועי זו .......................... דפנה .|סהדגש| אל תשאלו למה, ככה נראלי .. D:
L Lior Maman New member 15/9/07 #305 חח אני למדתי דרך ההוספת תגובה הלא מהירה אבל אפעם לא הולך לי למרות שהלך לי די טוב בתגובה לאופ של יום שבת ^^
חח אני למדתי דרך ההוספת תגובה הלא מהירה אבל אפעם לא הולך לי למרות שהלך לי די טוב בתגובה לאופ של יום שבת ^^
N niro levi New member 15/9/07 #320 ../images/Emo216.gifיששש הצלחתי..חחח עכשיו אני יודעת איך מדגישים..חח
ג גברת פוז New member 15/9/07 #282 ליאור..../images/Emo3.gif מה את משקרת?זה בכלל לא קשור לסיכום השבועי, פשוט תודי שכל היום את חושבת עליי חח סתם מותק
ליאור..../images/Emo3.gif מה את משקרת?זה בכלל לא קשור לסיכום השבועי, פשוט תודי שכל היום את חושבת עליי חח סתם מותק