בקשה אישית

היי. כבר כתבתי על זה פעם ואני פונה אליכם שוב באותו נושא. מתנצלת בפני מי שהנושא כבד לו. הכרתי בני משפחה שאיבדו את בתם - טל קרמן בת השמונה עשרה לפני ארבע וחצי שנים בדיוק. היא נהרגה בפיגוע בחיפה. מאז אביה, שהיה גם אחד ממעריציה וחברה הטוב, פועל בכל דרך שהוא יכול לחשוב עליה בכדי להכיר את עולמה של טל לאנשים סביבו. אני עצמי פגשתי אותו באמצעות החשיפה לאתר של טל. אני מבקשת בקשה אישית מכם- בבקשה הקדישו חמש דקות והכנסו לאתר של טל. כתבו האתר של טל קרמן בגוגל ותגיעו אליו. חתמו בספר האורחים. אין לכם מושג כמה זה משמעותי לאב במיוחד ביום כזה- ארבע וחצי שנים אחרי. תודה מראש על היענותכם. שושו.

../images/Emo32.gif../images/Emo91.gifשפים גדולים מהחיים../images/Emo97.gif

חוברת על שפים שמבשלים עם ילדים "גדולים מהחיים" שהחלימו ממחלות קשות... החוברת מלאה במתכונים מדהימים ומיוחדים... וזו גם מצווה.. לתרום לעמותה שלהם... מומלץ

erannizri

New member
מסיבת ההכתרה הרשמית של עונת כוכב נולד 5.

11.09.07 ,פתיחת שערים 23:00 , מועדון הTLV ! צוות אייס ואורי בובליל גאים לארח את מסיבת ההכתרה הרישמית של סיום עונת כוכב נולד 5 , הארוע יערך בהנחיית צביקה הדר הארוע הינו בלעדי למועדון הטי אל וי אנו גאים להציג לכם מסיבת ראש השנה מושקעת ומהיוקרתיות שנראו אי פעם. כאשר הדגש הוא על איכות המסיבה הארוע בחסות טדי הפקות.השקת האתר הרישמית tedy.tv MAIN ROOM הTLV כרחבת ענק DJ GAL SABAG יחמם את האווירה עם אמ טי וי דאנס ולהיטים. לאחר מכן המופע המרכזי מקום 1 .2 .3 של כוכב נולד 5 התוכנית הפופולרית ביותר במדינת ישראל , שליותה אותנו חודשים רבים אנו גאים לארח את שלושת הפיינליסטים הגדולים וכמובן הזוכה הגדול !. מקום 1 - בועז מעודה מקום 2- מרינה מקסימליאן בלומין מקום 3 - שלומי בראל את הערב ינחה איש טדי הפקות הכוכב הפנומנלי של המדינה צביקה הדר לאחר מכן יחשמל את הערב המגה דיג'י DJ DUDI SHARON ספיישל ניו יורק האוס סט. יחתום את הערב המלך DJ YANIV B. ניו יורק האוס ואלקטרו. GOGO BEACH(RIVENDELL): לראשנה תפתח רחבת ההיפ הופ המשופצת המשקיפה לים ,הגוגו בייץ לשעבר - הריבנדל DJ TAZ יקפיץ לכם את הטוסיקק עד שיגיע סולן להקת כלא 6 המלך ! DJ BABY G. (כלא 6 ) עם היפ הופ ושחורה כול הערב לפרטים ומכירה מוקדמת 0545554431, הכניסה עם ת.זהות 17+ בלבד! בנים ! מחיר:80 גם לבנים וגם לבנות הארוע היוקרתי של השנה

חזרתי פתאום הנה אני בבית

שלום לכולם :) מה נשמע אנשים יקרים שלי? לא הייתי פה כל כך הרבה זמן... התגעגעתי אליכם לאללה... אתם עוד זוכרים אותי?! חחח שמעתי בועז? בועז. לקח ת'גמר... וזהו בערך... אני לא מעודכנת בכלום, אין לי מושג מה הולך בארץ חחחח ולסיום- עד מתי אוגוסט 07?!

שלום שלום :)

אני בסדר, סיימתי טירונות ביום רביעי, וניצלתי מלסגור עוד שבת... התגייסתי למוד"ש, יום ראשון מתחילים קורס. אני נמצאת בביסלמ"ש (צאלים), כל כך חם שם ביום וקפוא בלילה... אבל מסתדרים. מקווים לטוב, שבוע הבא כנראה יוצאים רבעו"ש D:

purple rain2

New member
חכי, רק יילך ויהיה קר יותר ../images/Emo3.gif

העיקר שסיימת את הטירונות, זו אחת התקופות היותר נוראיות בחיים. תהני בקורס!! זו חוויה אדירה

היי שלום לך חיילת

מה קורה? איך בצבא? בקרוב מאוד גם אני אצטרף אלייך עוד פחות מחודשיים ככה... ואכן הפסדת המון

../images/Emo24.gif

מה נשמע? את כבר יודעת לאן את מתגייסת? ועוד חודשיים בעז"ה אני כבר אתחיל את הסדיר שלי, נשאר רק לסיים את הקורס חחחח

../images/Emo24.gif

אממ אין לי שמץ לאן מגייסים אותי אני אמורה להיות בגיוס כלל צבאי. כי פיספסתי את המיונים ... חח מגניב אני מתחילה טירונות ואת מתחילה את הסדיר
שיהיה בהצלחה
ושבת שלום!

בת 1986

New member
ההיייי!!!!

חסרת כל כך..!!! כן בועז זכה!!! נשמהההה (אפילו יש לי תמונה איתו) מה שלומך? עד מתי באמת?!?!?! את חייבת להשלים את כל החסר... יש פה שרשורים הזויים ומצחיקים. שתהיה שבת שלום מותק!

למעלה