אורון V1

New member
עדכונבחרת

הנבחרת מנצחת 80-75 וממשיכה לעשות טוב על הלב. מי יתן וזה ימשיך מחר כאשר נבחרת הכדורגל תתמודד מול אנגליה. שבת שלום.

Just Anna

New member
../images/Emo207.gif שנה טובה מ.. ../images/Emo140.gif

שנה טובה מקומונת הפנאי
מוזמנים להצטרף אלינו
שרשורי
אצלנו
ממש לא
כל הפורום הוא
אחד גדול
, תוכלו לספר על חוויות היום , לדבר , לצחוק , לשתף בבעיות ושמחות , לשים תמונות , להציג גראפיקה שהכנתם ועוד ועוד.. http://78.tapuz.co.il/Communa/usercommuna.asp?communaid=28655 * אגב , אולי חלק מכירים אותי מהפורום הרשמי - זו אנה
*

שנה טובה מהפורום הרשמי של שירי מימון

שתיהיה לכם באמת שנה טובה, עם הצלחה, אושר, בריאות, ואהבה... אל תפסיקו לשיר, לחלום והכי חשוב לקנות את הדיסק של שירי שיוצא כנראה בינואר אוהבים, הפורום הרשמי של שירי מימון .

למה אין ../images/Emo32.gifלראשון?!../images/Emo2.gif../images/Emo6.gif../images/Emo32.gif

חחח היום בא המורה הכי קשוח שיש,כזה כולם שמעו שמועות עליו,מישהו אמר הוא בא הוא בא,כולםםםםםםהתחילו לצעוק ולרוץ למקומות שלהם זה היה כל כך מצחיק

עשיתי היום שיעור נהיגה../images/Emo131.gif../images/Emo118.gif

ראשוןןןןן יההיייי ונסעתי בכביש מהיר לבדדדד על השיעור הראשון(כן כן אני עושה אוטומטי בשביל מה הילוכים!?!?חח)והגעתי ל120 חחחחחחחח המורה אמר לי ואוי ואוי נהגת שודים וזה חחח גם קשה להיות מרוכז לשאר המכוניות בכביש כיאילו בעיקר בשיעור הראשון חשבתי רק על מה אני צריכה ללחוץ עם הרגל ואיך אני לא מתנגשת במי שלפני חחחח גנבתי מלא אבל מלאאאא כיכרות חחחחחחחחח כיאילו מה שאמורים לעשות שמגיעים לכיכר זה לעצור ולתת זכות קדימה למי שכבר נוסע בתוך הכיכר ואז להשתלב בה ימינה ואני כיאילו ישר נכנסתי לכיכר התעלמתי מהעובדה בכלל שיש מכוניות על הכביש חחחח הוא צחק עלייייייי זה כזה כיףףףףףף
נוייייייייייייי תתכוננייייי נקרע את העולם(פחח ממש מי יקח סיכון ויסע איתך באותו אוטו?!?!?!)

just adiki

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifגם לי זה קורה../images/Emo45.gif

אני חושבת שאין עוד מכוניות על הכביש
המורה שלי כבר מתעצבן עליי.. מזל טוב
ובהצלחה

פורום אמיר פיי גוטמן מאחל לכם

שנה טובה מתוקה ומוצלחת מלאה בכל טוב
וחג שמח
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/anashim.asp?forum=1685

למעלה