pchcha

New member
לכולם!!!!!! דחוףףףףףףףףף

בבקשה תעבירו לכל מי שאתם מכירים הודעה זו: בבקשה מכם אנשים, כנסו לכתובת הזאת: http://www.atzuma.co.il/petition/danielosh555/1/ תוסיפו את האתר למועדפים ותיכנסו כל יום! זו עצומה!!!! מאוד חשובההההההה!!!!! בבקשה, תעשו את זה למען אנשים רבים בעולם!!! אתם תעשו להם את היום רק אם תחתמו! זה יתרום הרבה!

בבקשה תיכנסו <כמה שאלות בנושא>

הייי אני חדשה פה =] ראיתי כרגע את הסרט והוא כ"כ שווה!! מתי יוצא היי סקול מיוזיקלל?! אני כבר לא יכולה לחכות!! אהה וראיתי את הקליפ של וונסה והיא וטרוי נראים שם יותר מבוגרים ממה שהם בסרט.. בני כמה הם בכלל?!? בבקשה תענו לי על השאלותתתת

daniel375

New member
חחח - כנסו !

דוד שלי גר באמריקה כבר חמש שנים.. אצלהם ממזמן היה את הסרט.. הוא ראה אותו כבר ממזמן.. והוא אומר שבאמריקה צוחקים על ישראל שהם כול כך מתלהבים מהסרט הזה.. דוד שלי אמר שזה סרט של ילדים והוא משעמם.. אבל אני אהבתי את הסרט הזה.. אני מחכה לסרט השני שיבוא לישראל...

היי משהו ממש חשוב..

עם יקנו מלא מלא עותקים של 1 שתיים יצא מהר ועם 2 יצא מהר אז.... יש מצב שאולי הם יבאו לארץ עם יהיה טרוף של זה ..כיאלו בארה"ב זאק כוכב עצום וגם אשלי וונסה אז.. אם זה היה ככה פה הם יבאו לפי דעתי לא ?.. אחרי הכל ארה"ב וישראל משדרים אותם סרטים ואולי יצאו למסע הופעות פה...

לספנופפ בוי..

באיזה פרק וונסה השתתפה מה היא הוציא אלבום בגיל 16?.. ורגע זה א האלבום השני שלה.. ויש את כל השירם בשירונט מי שרוהלדעת וזאק משתתפ בsay ok

live for the day היי יש לי תשובה בשבילך בקשר

לאלבום של אשלי.. יש לי את האתר הרשמי שלה ואפשר לקנות את הדיסק שם וגם ישלרשימת שירים של הדיסק... חח ובדיוק קיבלתי מתנה קצת מאוחרת ליומלדת תו לקניית דיסקים בטוואר רקרודס..:)

N o f A r i i i

New member
האודישן שלי בפליקס :)

http://www.flix.co.il/tapuz/HSM/showVideo.asp?m=1856951 אשמח אם תדרגו :]

mirusshhiiXD

New member
אני גרה באמריקה כך שיש לי את כול המידע

היי אנשיםם היי סקול מיוזיק רואים בטלויזיה בערוץ דיסני באמריקה ראיתי את היי סקול מיוזיקל 1 בשנה שעברה! השנה (לפני כמה ימים) ראיתי את השני ועכשיו הם מתכננים את השלישיי כך שזה בטוח שיהיה שלישי! אהה ודרךך אגב אמריקה זה זבל חיחי !! :)))

i love zanessa

New member
חחח

ואני מצטרפת אלייך לגבי הדעה על הסרט השני הוא בהרבה יותר יפה מהראשון אבל אני גם אוהבת את הראשון

../images/Emo32.gif

כל מה שלא קשור להיי סקול מיוזיקל ולשחקני הסרט, לכאן בלבד
הודעות חדשות שלא קשורות לנושא ולא ישרשרו לכאן ימחקו

למעלה