shay08

New member
YOUR IPOD ש א ל ו ן ../images/Emo26.gif

******הועתק מפורום פופ! חברה: דגם: כמה מקום? איזה צבע? תמונה: כמה עלה? כמה זמן הוא כבר אצלך? האם את/ה מרוצה ממנו? האם תחליף אותו בעתיד הקרוב? אם כן, באיזה נגן? כמה שירים יש לך על הנגן? איזה אומנים יש על הנגן (יאללה לחפור אנשים...)? לאיזה אמן מספר השירים הגדול ביותר, וכמה? לאיזה אומן מספר השירים הקטן ביותר, וכמה? מהו השיר הכי ישן (מבחינת שנת הוצאה)? מהו השיר הכי חדש (מבחינת שנת הוצאה)? מהו השיר הראשון מבחינת הא-ב? ומהו השיר האחרון מבחינת הא-ב? מהו האלבום הראשון מבחינת הא-ב? ומהו האלבום האחרון מבחינת הא-ב? העבר באקראי בין השירים, איזה שיר יצא? העבר באקראי בין השירים שוב, איזה שיר יצא? העבר באקראי בין השירים שוב, איזה שיר יצא? העבר באקראי בין השירים שוב, איזה שיר יצא? העבר באקראי בין השירים שוב, איזה שיר יצא? העבר באקראי בין השירים שוב, מתוך איזה אלבום יצא השיר? העבר באקראי בין השירים שוב, מתוך איזה אלבום יצא השיר? העבר באקראי בין השירים שוב, מתוך איזה אלבום יצא השיר? העבר באקראי בין השירים שוב, מתוך איזה אלבום יצא השיר? ולסיום, מהם חמשת השירים שהכי הושמעו אצלך (אם אין את האפשרות לבדוק, תנסו לנחש)? קדימה, כולם עונים

אווץץץ אין לי היפוד

אמפי נחש? כמה מקום? חצי ג'יגה ואני לא משתמשת בכולו..לא מתה על זה בגלל זה לא קונה יותר טוב
איזה צבע?כחול תמונה: מאיפה אפליץ לך תמונה כמה עלה?בסביבות המאה שקל כמה זמן הוא כבר אצלך? כמה חודשים...נשבר לי הקודם אז קניתי חדש...לנסיעות שיהיה מוזיקה והכל. האם את/ה מרוצה ממנו? כה האם תחליף אותו בעתיד הקרוב? לא.. אם כן, באיזה נגן? :S כמה שירים יש לך על הנגן? אולי איזה 9 של ריהאנה ו-3 של יפתי איזה אומנים יש על הנגן (יאללה לחפור אנשים...)? ריהאנה ויפתי..אה ואיציק שמלי עם השיר: כמה חסר. לאיזה אמן מספר השירים הגדול ביותר, וכמה?ריהאנה..לא הרבה...9 ככה לאיזה אומן מספר השירים הקטן ביותר, וכמה?איציק שמלי(שיר אחד
) מהו השיר הכי ישן (מבחינת שנת הוצאה)? יפתי-הלילה יעבור מהו השיר הכי חדש (מבחינת שנת הוצאה)? ריהאנה אמברלה..איציק-כמה חסר... ולסיום, מהם חמשת השירים שהכי הושמעו אצלך (אם אין את האפשרות לבדוק, תנסו לנחש)? בקושי 11 שירים יש לי שם חחחחח.....

אמאלהההה חלוץ כדורגל מת

מישראללל....באמצע משחק של הפועל באר שבע...איזה פחד יש בי צמרמורות...לא יכולה לראות אנשים מתיםםם:(

JoNy B0i

New member
הוא לא מת!

חס וחלילה מה פתאום הוא חי! נ.ב. בושה וחרפה בועז מעודה למוזיאון לפסלים מזמרים דחוף! ממ"ב דיווה אמיתית הזוכה האמיתית ההורמונים משתוללים ולכן הוא זכה!

הוא כן מת....קבעו את מותו בבית החולים

תבדוק את זה יותר טוב..ניסו להחיות ואותו והכל ושום דבר לא עזר.התראיינו כמה אנשים לזה...מי שניסה להחיות אותו אמר שהוא ניסה וניסה ופשוט כלום ,ושאחר כך לקחו אותו לבית החולים ושם קבעו את מותו...

יא גם גילו מי רצח בעיר שלי

הרצח הכפול שהיה קריית שמונה...גם את זה גילו:Sבואנה שונאת לראות חדשות..זה מדאיג מדייי

למעלה