M o o M o o

New member
תודה לכולכן:]../images/Emo23.gif

הספקתי לחרוש עליו מתאמול:p כמובן שהוא מעולה
D:

Fall Out Liel

New member
בדיקת חתימה../images/Emo11.gif../images/Emo168.gif

אנשים כותבים את זה לא בשביל לראות אם זה עובד אלא בכדי שיקראו את החתימה החדשה שלהם. אף אחד לא יכתוב: "שיניתי חתימה! כולם לקרוא!" אלא יעשה את זה בעקיפין, כאילו הוא באמת סתם בודק אם זה פעל והוא אדיש..וגם כותבים "לא להתייחס" אבל בעצם מתים שנתייחס, פסיכולוגיה הפוכה. ועוד אומרים שהדור של היום דפוק. כולם פה יכולים לעשות תואר שני בפסיכולוגיה קוגנטיבית!
אה ו..שיניתי חתימה, לקרוא!

חחחח ליאל איזה ניאום.. פסיכולוגיה הפוכה../images/Emo205.gif

הרגת אותי
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

0דידוש0

New member
חחח ליאל הפסיכולוגית...xD

אני הולכת למגמת פסיכולוגיה סוציולוגיה ב-י"א !!חחחח

Fall Out Liel

New member
../images/Emo6.gif מזה...|פסיכולוגית|../images/Emo168.gif

אני גם רוצה! אבל אצלנו יש מגמות מעפנות..

2DarK AnGeL2

New member
לאלאלאלאלאלא אל תעשי את זה!!

אני לומדת את זה כבר שנה.... ואני חייבת להגיד לך שבחיים לא השתעממתי ככה!! רוב השנה למדנו רק על גורילות מסכנות שנכלאו בתוך כלובים והרעיבו אותם ררק כדי ללמד אותם להזיל ריר כשהן רואות אוכל!! מה זה ההתעללות הזאת???? אבל אם את רוצה אז תלכי חחחח אולי אצלכם זה יהיה יותר נורמלי... חחח מקווה שיהיה לך נורמלי..

0דידוש0

New member
חס וחלילה...שלא יעיזו לעשות לנו את זה!!!

יש כל כך הרבה מגמות...אבל אף אחת מהן לא מעניינת אותי אז בחרתי בפסיכולוגיה אני מקווה שנלמד דברים נורמליים אבל אני אוהבת ללמוד על חיות ובמיוחד על אלו שפוגעים בהם...ככה זה יוצא לי יותר מודעות.. מי שמתעלל בחיות צריך לשים אותו בכלוב בלי אוכל שימות!!!!!

NoAmItA ChAn

New member
שיש,

פסיכולוגית XDD אבל היי, לא כולם ככה. אני לדוגמא, כשאני כותבת "בדיקת חתימה" (ואני לא) אני באמת רוצה לבדוק את החתימה XD אז, לא כולם ככה. ותתחדשי :)

Fall Out Liel

New member
../images/Emo6.gif תודה../images/Emo9.gif../images/Emo168.gif

ודווקא אי אפשר לדעת..אם את רוצה לדעת איך החתימה את בודקת בדף שנמצא בעולם שלך או שאת מגיבה למישהו ואז קוראת את החתימה. ואת יודעת מה החתימה שלך תראה כי הרי את כתבת אותה אז מה יש לך כבר לבדוק שם?

NoAmItA ChAn

New member
זה מה שאני עושה בדרך כלל ><

אני פשוט בודקת בעולם שלי. אבל כשמשעמם לי אז אני כותבת כדי לוודא שוב P<

falloutgirl XD

New member
תתחדשי על החתימה ../images/Emo23.gif

ואני שונאת פסיכולוגיה הפוכה
לאמא שלי יש תואר ראשון בפסיכולוגיה וזה מעצבן כשהיא מנסה להפעיל עליי כל מיני פסיכולוגיות

למעלה