../images/Emo32.gif

טוב אז ככה... אני מתחילה ללמוד בספטמבר החלטה שהתקבלה תוך שבוע בערך אומנם חשבתי על כך המון זמן אבל השבוע עשיתי את כל הבירורים וזהו אני מתחילה ללמוד... אז יש לי שנה מכינה...ואחר כך שלוש שנים עבודה סוציאלית... האמת שזה מקצוע שתמיד רציתי ללמוד אני מקווה שאני אהיה ראויה לשמש בתפקיד הזה....

לונה..

New member
את נהדרת

כל כך שמחתי לקרוא את זה
אני רוצה לאחל לך המון הצלחה. וואו, זה חתיכת צעד. אני ממש ממש גאה... ואת בהחלט ראויה לתפקיד הזה. הוא אומנם לא קל בכלל... אבל אני חושבת שאת מסוגלת להתמודד, עובדה שאת מוכיחה את זה לעצמך פעם אחר פעם. אז שוב, שיהיה בהצלחה. אוהבת אותך המון המון

../images/Emo45.gif כל הכבוד לך מתוקה

לעניות דעתי, בחרת תחום שמתאים לך וזו כמובן עבודת קודש בעיניי... אגב בחרת במסלול לימודים שמאפשר שילוב עם עבודה?

efratushb

New member
למרות שכבר ידעתי...

התרגשתי שוב לקרא את זה... אני מאחלת המון הצלחה ואני גם חושבת שאת מאוד ראויה לתפקיד הזה, יש לך את היכולות להכיל ולתת מעצמך.. אז נרים
לאיחולי הצלחה אפרתושששששש

קינגית7

New member
שמש לומדת../images/Emo100.gif

כבר כתבו לפני - כל הכבוד. ההתקדמות שלך - אני נהנית לשמוע עליה. אם זו החלטה שהתבשלה במשך זמן רב, אני מאמינה שגם תדבקי בה, למרות שיהיו קשיים, אל תטעי. זה לא פשוט להתחיל ללמוד. אבל זה כל כך אפשרי!! בהצלחה רבה. מצחיק, אני כבר חושבת על התואר השני בעבודה סוציאלית בשבילך, אולי בהתמחות של פסיכיאטריה, משהו שיאפשר לך לטפל באנשים בצורה אחרת מעובדות סוציאליות באופן כללי.

אשבל1

New member
קינגית....

בשביל להיות פסיכיאטרית, עליה ללמוד קודם רפואה, על תעמיסי עליה יותר מדי.. למרות שהכל אפשרי...

אשבל1

New member
במחשבה שניה, הבנתי אותך...

עבודה סוציאלית, בתחום הפסיכאטריה, נשמע מעניין..

איזה יופי!

אני כל כך שמחה בשבילך. וגם כייף לך. אני חושבת שזה תחום מדהים. תחום שבו אפשר ממש מעשית לעזור לאחרים. ועם הנפש הרגישה שלך, שיודעת גם כל כך טוב לקרוא מצבים, ולהביע, זה יכול להיות שילוב נפלא והתאמה מצויינת. מאחלת לך המון, המון, המון בהצלחה!

../images/Emo45.gif

מסכימה עם כל מילה
שמש, אני מאוד שמחה לקרוא שזה מה שחהלטת. זה צעד גדול וחשוב ואני ממש ממש גאה בך! נכון שזה לא פשוט ולא קל בכלל המקצוע שבחרת, אבל הוא כל כך חשוב ואני סומכת עליך ובטוחה שתצליחי... שיהיה בכייף

azehu

New member
איזה יופי! מזל טוב!

אפשר לשאול איפה את מתחילה ללמוד? בכל מקרה, אני בטוחה שיהיה לך מעניין ותלמדי גם הרבה על עצמך, כמו מה שתמיד קורה כשעובדים עם אנשים. אני מכירה את המסלול הזה טוב, יש שם גם עבודה מעשית והלימודים מלאים אתגרים ועניין. בהצלחה! אני מאד שמחה לשמוע!

תודה בנות../images/Emo24.gif

תודה לכן בנות על התמיכה והבעת האמון טוב אני מתחילה ללמוד במכללת ספיר רק כי המחלקה לעבודה סוציאלית שם ברמה מאוד גבוהה... וקינגית חכי נעבור תואר ראשון??????חחחחחחח אבל התחום שאני רוצה להתמחות בו כנראה באמת יהיה קליני כי אני רוצה לעבוד עם בני נוער... העיניין שאני מתחילה ללמוד בספטמבר וגם הקורס שלי להתנדבות מתחיל בספטמבר הולכת להיות לי חצי שנה מאוד לחוצה... ולא אני לא מוותרת על ההתנדבות בשום אופן עשיתי דרך קשה וארוכה מידי בשביל להגיע לשם וזה קורס של חצי שנה... בקיצור יהיה מעניין

אשבל1

New member
רוצה לפרט?

איזה קורס התנדבותי? והאם את מתכוונת לשלב לימודים עם עבודה?

אשבל

אני מתחילה קורס במרכז לניפגעות תקיפה מינית וכן אני אלמד ויעבוד...בנתיים אני נשארת בעבודה שלי שנה הבאה נראה כבר..יש כמה אופציות נחשוב על מה שהכי יתאים...

baby29

New member
כל הכבוד!

ת'כלס אפשר לשלב את לימודי עבודה סוציאלית בספיר עם עבודה, אלה לימודים של עד ארבעה ימים בשבוע, יומיים לימודים ויומיים התנסות מעשית בשטח עם עובד סוציאלי.

azehu

New member
איזה מעשה אמיץ ונדיב

אני בטוחה שיהיה לא קל, אבל עם ה-מ-ו-ן סיפוק! כל הכבוד!

למעלה