daeve1

New member
היי עדן...

מה קורה? לא ראיתי אותך פה (בפורומים של "תפוז") כבר הרבה זמן!

ילד רע 16

New member
כן, כבר כתבתי הרבה פעמים.

לא הייתי כאן הרבה זמן, ורק אתמול חזרתי מחופשה של 5 ימים, אז זה היה עוד יותר ארוך. חוץ מזה, אצלי חצי בסדר חצי לא, מה איתך?

daeve1

New member
אצלי הכל דבש!

אז מה קורה אם התסריטים שאתה כותב?

ממש יפה

מאיפה התמונות הללו? ויש כבר אתר? אם כן אפשר קישור? אם לא,, כשהוא יעלה תוכלי לשלוח לי מסר עם קישור?

xlulitx

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo221.gifהוא עוד לא גמור , רק אתמול

התחלנו הכל , כשהוא יהיה גמור אני אשלח לך קישור

noam270

New member
איזה נוסטלגיה......

ראיתי עכשיו את הדי וי די של המסיבת סיום של כיתה ו'... איזה מוזר זה! חחח אנחנו נראים כל כך מצחיק! ואני היה קטע שעשו עליי קלואז אפ פעמיים! פעם אחד בריקוד ופעם אחרת שנגמר המופע ושלחתי נשיקה לאבא ואימא
הרוב עשו על הפקאצות וזה שעשו גם עליי נחשב לדבר בומבסטי... ורואים אותנו שרים עם קול צייצני וזה כל כך מצחיק!
נ.ב. GO אליסה GO אליסה GO GO אליסה!

noam270

New member
העיפו את אליסה בכוכב נופל....

זה לא שאני הולכת לעשות הפגנה (אהמממ מעריצי דב"ח) אבל זה קצת מבאס כי בסך הכל היא הייתה מתמודדת מובילה, חבל
אבל כמו שכולנו יודעים יש המון אומנים מוכשרים בארץ שהצליחו גם בלי לזכות בגמר כוכב נולד! ושוב, אנשים טוענים שמשהו מסריח בכל ההצבעות של האסמסים, גם בפורום של אליסה יש אנשים שטוענים שגם להם כמו שקרה אצל מעריצי דב"ח הוחזרה הודעת שגיאה מקשת....... האמת לא כל כך אכפת לי אם זה נכון או לא, בכל אופן זה שהקהל הדיח את אליסה לא אומר שהיא לא תצליח, אז חפיף...

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gif../images/Emo45.gifבאמת באסה

הנה דעתי שכתבתי כבר במקום אחר: "איך דבר כזה קורה? כל מי ששמעתי אמר שאליסה הכי טובה בעיניו, אז איך היא עפה?
והכי גרוע: למה מרינה בגמר????? למהה??? למהההה?!?!!?! הביצוע שלה לעץ הברוש גרם לי לרצות להתאבד, היא הפכה שיר נהדר למזעזע עד שכמעט דפקתי את הראש בקיר. היא מסוג הזמרות שגורמות לי לשנוא שירים, וזה חבל. עוד יומיים הולכים להפגין נגד הזיופים ב-סמס!
"

Yarinv

New member
שרון חזיז בערוץ 24

יש עכשיו בערוץ המוסיקה סופשבוע של שרון חזיז (אביגייל השענית), שכידוע היא זמרת. מ-15:00 ועד 19:00 יש תוכניות שקשורות אליה: 15:00: "השיר שלי", עשרת השירים שלה שהיא הכי אוהבת ובין לבין היא מספרת על השירים עצמם. 16:00: "עושים שבת עם...", כנ"ל. 18:00: "שירים שאני אוהב במיוחד", עשרת השירים שהיא הכי אוהבת מהמוסיקה הישראלית וקטעי מעבר בהם היא מסבירה למה היא אוהבת אותם.

למעלה