קנינו מקבוק פרו! שזה חידוש מרענן מהמחשב הקודם, פי סי מ 2001.. (ומצטערת שאני לא מגיבה בשאר השרשורים, כרגע אני ברמת עירות שמספיקה רק לדברים ברמה של "קנינו מקבוק פרו!!11")
זה אומר שהם לא בטוח קיימים חוץ מזה, אתה לא יכול להיות בטוח בכלום. גם לא בקיום של עצמך. יכול להיות שההודעה הזאת לא מתקיימת בכלל והפורום הזה הוא כלום בתוך כלום. בע =\
הדבר היחידי שאני יכול להיות בטוח בקיומו הוא הקיום של עצמי. אחרת לא הייתי חושב כרגע. לגבי כל השאר אין ודאות לקיומם, ומבחינתי, אם אין לי הוכחה לקיומכם אני פשוט לא יכול לקחת את הסיכון. תתמודד עם זה יציר דימיון. אתה לא קיים.
אני די מתלבט בין מק לפי-סי. עד עכשיו הבנתי שמק עדיף בהרבה לצורך עבודות גרפיקה, במיוחד כשאינטל התחילו לייצר את המעבדים והמקים מגיעים עם מערכת הפעלה כפולה. אז מה עדיף לצורך עבודות גרפיקה "חזקות"? הכסף הוא לא פרמטר.
אוהבת הוא ידידותי לא מאיים מהיר לא קורס כמו בפרסומת העוינת לא חוטף וירוסים כמו פי סי מעוצב מקסים ממשק נעים אני אוהבת את המק כל מי שאני מכירה, כמעט- לא. מה לעשות עניין של טעם. בנים- לרוב- חובבי פי סי אין להם בעיה עם הספריות שנראות אותו הדבר - כי הם זוכרים איך קראו לקובץ אותו הם מחפשים- לפני 5 שנים אין להם בעיה עם וירוסים- כי יש להם את התכנות הכי הכי חדשות שהם מורידים מהאנטרנט במהירויות שיא ואין להם טעם- כך שעיצוב ומימשק ידידותי לא מזיז להם. בנות שמעדיפות פי סי הן בוגדות ואני לא מדברת איתן. או שאני מדברת איתן- קצת אבל רק כדי שיעזרו לי עם התכנות הוקטוריות שגם אותן כמו את הפי סי לעולם לא אבין.
דבר איתי יש לי אחלה טכנאי ואיש קשר למק שגם ימליץ לך על המכשור הכי טוב והכי זול רק שתדע מק אחלה לקרפיקה לא הכי מדהים לאנטרנט יש אתרים שאתה יכול כבר עכשיו לוותר עליהם טפסים שלעולם לא תשלח- לא משנה כמה זמן מילאת אותם וכפתורים שתוכל רק להסתכל עליהם כמו משה על כנען. אבל- זה שווה את זה. בעיני
מערכת כפולה מין הסתם תפתור את זה יהיה לך סופר מגה מחשב כולי קנאה תהנה משני העולמות בחורות יתעלפו לרגליך בשל העיצוב המתוחכם וגברים יבחשו במשקאותיך בשל מערכת ההפעלה. המחשב המנצח.