fobg

New member
זה האתר

אין לי מושג אם זה הפורום הרשמי,אבל יש שם כמה הודעות ממך... או ממישהי אחרת שקוראים לה פול אאוט גירל... זה האתר http://www.topix.com/forum/who/fall-out-boy/T1MTRPM08HC8RUM23/p11

falloutgirl XD

New member
אני לא בפורום הזה..

כנראה זאת מישהי אחרת
ולא נראה לי לג'ו יש ילדה מהאקסית שלו כי מה שהם אומרים בפורום הזה ממש לא בטוח כי זה לא הפורום הרשמי שלהם..

לייינוש

New member
קלטו את פאטריק

זה מה שקורה שפאטריק שיכור ושר קריוקי אולי לא רואים אבל שומעים!!! http://youtube.com/watch?v=5Io1wYUbAKo&mode=related&search=

AdiA12

New member
מישהו מוכן להסביר לי מה לעזאזל הם... ../images/Emo14.gif

עושים?!?!?!

falloutgirl XD

New member
מנשנשים אחד את השני? ../images/Emo12.gif

והנה עוד תמונה שנראית לי שהיא מאותו סרטון

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif חחחחחחחחחח גם אחותי XD

עכשיו היא בת 6 וחצי.. אבל היא מכירה את השיר כבר שנתיים מגיל 4 וחצי XD בכלל יש לי שני אחים קטנים [בת 6 וחצי, בן כמעט 3] שנורא אוהבים פאניק,פוב וגרין דיי חחחחחחחחחח והאחות אז תמיד לוקחת לי את הנגן ופשוט שומעת מה שיש.. פעם אחרונה היא שמעה כמעט את כל השירים של איידן וממש אהבה את זה

annael15

New member
האחים הקטנים אוהבים את פוב...

גם אח שלי שהוא בן 4 אוהבת את השירים שלהם. הוא גם שר. זה ממש מצחיק

falloutgirl XD

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אח שלי גם אוהב את מכר
ראיתי קליפ שלהם ב-MTV והוא היה בחדר שלי וכשהקליפ נגמר הוא אמר: "הוא שר ממש יפה והם מנגנים גם ממש יפה" ואני הייתי בכזה מצב: "DDD:" ואז השמעתי לו עוד שירים שלהם ושל פוב והוא ממש אהב אותם DD: והוא לקח לי את הפלאפון ושם את האוזניות ושמע שירים שלהם XDD והוא גם התעצבן על אחותי הגדולה שהיה לה קצת שירים של מכר ופוב ב-MP4 והכריח אותה להכניס עוד שירים שלהם

NoAmItA ChAn

New member
גם אח שיל אוהב את השיר הזה XD

והוא בן 10 XDD;; והוא גם אוהב פאניק ופוב XDDDDDD אחח איזה חמוד הוא *__*

NoAmItA ChAn

New member
כן והוא גם רוצה שאני אקריא לו כתבות עליהם

מראש1 XDDD אתמול בשתיים בלילה היינו בחדר שלי והקראתי לו שתי כתבות מהעיתון האחרון של ראש1 על פאניק ופיט XDDDDD

MATAN1323

New member
אח של גאון!

פשוט.... הוא גאון!! ב6 אבל יש ליד טעם כל הכבוד לו..!!!1!!!!!1!!!! תשמיעי לו תשיר --Green Day - Jesus Of Suburbia(1) שיא טוב שלהם(-:

למעלה